18 mayıstı canım test tarıhım benı doktor cumartesı çağırdı bakalım kesemızı gorebılecekmıyız. benı erkenmı çağırdı acaba?
benımde 18 mayıs test tarıhımdı 9 mayıs tarnsfer benı cumartesı cağırdı doktorum neden acep ınşallah erkenden gorurumde bıraz içim rahatlar... canım ınşallah hepımızın kontrollerı guzel ve olumlu geçer..
saol tugbacım ınşallah Aminn Rabbım o gunlerı nasıp etsınde ınşallah devamınıda getırır ben ınanıyorum hepımızın hayırlı haberlerını alırız yakın zamanlarda ınşallah..
baharcım canım ne diyeceğimi bilemiyorum biliyosun benimde acım daha taze ama vardır bundada bir hayır diyorum .evet biz artık en kısa zamanda bu üzüntümüzü atlatım yolumuza devam edicez.inşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan yavrularımızı bize hediye eder.
arkadaşlar ben 6+2 de keseyi gördüm kalp atışınıda duydum.inşallah sağlıkla duyacak ve göreceksiniz.ama asıl stres ondan sonra başlayacak her an kalp atışları devam ediyor mu diye düşüneceksiniz.çok zor arkadaşlar...hep merak hep stres...
Aminn canimm
Baharm ne diyebilirimki sevncmz kursagimizda sevinemiyoruz oyle birseyki iki dk sonra ne yasayacagimiz belli degil Allahim tez zamanda salih hayirli saglikli evlatlar versin insallah bir muvcize olur insallah dua edicem
amin canım ya kişiye rahatsızlığa göre değişiyordur mutlaka tedavi şekli ilk ay gittiğimde küçük bir kist var dedi doğum kontrol hapı verdi adetin 3.günü başladım hap bittikten 3.gün adet oldum yine adetin 3.günüde anlattığım gibi tedavi ilaçlarına başladım dediğim gibi hastaya göre değişiyordur tedavi şekli iğne hap farketmez rabbim nasip etsinde neler yaşıyoruz bu süreçte sonu güzel olur inşallah dualarında benide unutma bu son diyor eşim malesef tedavi için duaya çooook ihtiyacım var hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize
amin canım inş senin bi sorun olmaz bebeğin sağlıklı olur allah kucağına almayı nasip eder inş..beklediğim bi sonuçtu çok ümidim yoktu..benim için hayırlısı buymuş inş herşey güzel olcak..
Amin insallah ama bnde cok umitli degilim degerler cok yuksek degil bnmde bilmiyorum ya artik cok bunaldim her dk korku stres bol bol dua ediyorum hayirli saglikli evlat nasip et diye Rabbime bana ve cumlemiz icin... rabbim tez zamnda cok ugratirmdn nasip etsin bebegini sana
inş canım bizimde olcak bigün ben bu yaz gezip tatil yapıp kendimi toparlayıp eylül gibi tekrar başlamayı düşünüyorum bikaçgüne düşecek heralde ilaçları kestim kan gelmeye başladı..sonra diyete başlıcam yumurta kalitesi için bitkisel haplardan falan alcam 2,3 ay kendimi tedaviye hazırlıcam ama bu süre içindede hiç kafama takmıcam rahat olcam allahım okadar büyükki dayanma gücünü veriyo bi umut bitiyo yeni bi umut başlıyo..
canım çok geçmiş olsun.... hiç üzme kendini vardır bunda da bir hayır....
inş canım bizimde olcak bigün ben bu yaz gezip tatil yapıp kendimi toparlayıp eylül gibi tekrar başlamayı düşünüyorum bikaçgüne düşecek heralde ilaçları kestim kan gelmeye başladı..sonra diyete başlıcam yumurta kalitesi için bitkisel haplardan falan alcam 2,3 ay kendimi tedaviye hazırlıcam ama bu süre içindede hiç kafama takmıcam rahat olcam allahım okadar büyükki dayanma gücünü veriyo bi umut bitiyo yeni bi umut başlıyo..
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..
canım çok üzümdüm. kaç haftalıktı ki. bazen 8 haftada duyuluyormuş. belki senin de öyledir. inşallah bebeğin seninledir
canım bende aynı şeyleri düşünüyorum diyet dengeli beslenme bende birde şeker var onu yoluna koymam lazım.bizde haftaya pazar nasip olursa tatile çıkıyoruz değişiklik olsun diye .bende 15 tatil gibi düşünüyoruz .burada bana iğne yaptılar değerin düşmesi için cumartesi test yapıcam bakalım değer düşmüş mü ben hala adet olamadım .inşallah tatile kadar olurum ve biter.hala ara sıra şiddetl, kasık ağrısı oluyo bakalım hayırlısı
tatım ben hala kullnıyrm devam edecegm muhtemelen...hormon ılacı cnm bılıyrsn bısey olmazBirşey soracağım çok önemli. Kalp atışları duyulduktan sonra estrofem kulllanan var mı halen? Doktorum bırak dedi. Ben birşey olur diye bugünde içtim. Yanlış mı yapıyoru. Başka topikleri okudum çoğu kişi 8. Haftaya kadar kullanmış. Kafam karıştı.
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?