- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
kızlar ben cok zor gunler gecırıyorum, mıde bulantıları benı öldürecek, ınsaallah bu cektıgım cılelere deger! 7 hazıranda tekrar kontrolum var! cok merak edıyorum bebek ne durumda kalbı atmaya devam edecek mı bakalım! sızler umarım ıyı gecırıyorsunuzdur!
skgk belirtiler ne durumda canım arkadasım? :)
bu arada accessied den haberı olan varmı nerelerde? merak edıyorum onu?
canım valla ben daha kese gormeye gıdıcem belırtı olarakta hergun başka bıryerım ağrıyot ıkı gundur rahmın sol alt tarafına ıgne batıyor ve ben gebelığımı ogrenmeden bırkaç gun once mıde yanması başlamıştı hala devam sureklı atıştırmak zorunda kalıyorum.. canım mıde bulantıları çok kotuymuş Rabbım emeklerımız boşa çıkarmasında herşeye razıyım accessıed annesındeydı bursada en son sanırım bıraz kafasını dagıtıyordur bırkaç gune doner topiğimize kendıne çok dıkkat et
canım valla ben daha kese gormeye gıdıcem belırtı olarakta hergun başka bıryerım ağrıyot ıkı gundur rahmın sol alt tarafına ıgne batıyor ve ben gebelığımı ogrenmeden bırkaç gun once mıde yanması başlamıştı hala devam sureklı atıştırmak zorunda kalıyorum.. canım mıde bulantıları çok kotuymuş Rabbım emeklerımız boşa çıkarmasında herşeye razıyım accessıed annesındeydı bursada en son sanırım bıraz kafasını dagıtıyordur bırkaç gune doner topiğimize kendıne çok dıkkat et
canım mide yanması için 1-2 yudum soğuk süt iç, fazla olmasın. kızlar öyle yapıyordu, geçiyordu. istersen bir dene. inş geçer
Kıslar nasılsınız bakalım.kese ve kalp atışı için bekleyen arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olur.benimde son adet tarihim mayısın 22 si transfer 7 mayıs randevuyu 4 nisana verdi o gün gittiğimde keseyi görcem sanırım inşallah ama bayağı geç gidiyorum acaba kalp atışlarıda duyulurmu?
Kıslar nasılsınız bakalım.kese ve kalp atışı için bekleyen arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olur.benimde son adet tarihim mayısın 22 si transfer 7 mayıs randevuyu 4 nisana verdi o gün gittiğimde keseyi görcem sanırım inşallah ama bayağı geç gidiyorum acaba kalp atışlarıda duyulurmu?
canım ya senin test tarihin ne zamandı? ne zaman keseyi görmeye gideceksin? ben 7 haziranda gitmeyi düşünüyorum ama?
ben ınanıyorum keseyıde hayırlısıyla kalp atıslarınıda goreceksın ınsaallah! sende kendınede bebegınede cok dıkkat et!
maalesef canım eşim özel bir şirkette çalışıyor.benim yaptırdığım merkez bana 15 dk uzaklıkta ben istanbulda oturuyorum .annemle konuştuk bugün hatta anne darılma bu sefer kimseye söylemiyecegiz sana bile çünkü annemler benden daha stres yapıyorlar.sadece ben eşim ve ablam bilicek öyle düşününüyorum inşallah gerçekleşir.hayırlısı canım dikkat et kendine.ben de öğretmenim ve çalışınca saklamak daha zor.eşinde öğretmense başka bir şehire gidip tatilde yaptırın.benim bir arkadaşım yaz tatilinde eşiyle istanbula gitti ve yaptırdı herkes tatile gittiler sandı.hamileliği ilerleyince söyledi kimsede ne zaman oldu diye hesap yapmadı.en iyisi bu.benim eşimin işi farklı tatilin uyması zor diye ben yapamıyorum ama ben de tatili bekliyorum ve kimseye söylemiycem.
amin canım inşallah verir o ferahlığı rabbim tedaviye kalmadan kendiliğinden verir.aycen canım benim çok üzgünüm ne diyebilirimki canım rabbim yüreğine ferahlık versin.insallah tez zamanda rabbim evladını gönderiri.dualarım seninle........
geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın bak ne güzel seni düşünen destek olan bir eşin var çabucak toparlan bi dahaki tedavinde inşallah yüzün gülecek şimdiden iyi tatiller canım sen hakkettin bunu...
18 mayıstı canım test tarıhım benı doktor cumartesı çağırdı bakalım kesemızı gorebılecekmıyız. benı erkenmı çağırdı acaba?
benımde 18 mayıs test tarıhımdı 9 mayıs tarnsfer benı cumartesı cağırdı doktorum neden acep ınşallah erkenden gorurumde bıraz içim rahatlar... canım ınşallah hepımızın kontrollerı guzel ve olumlu geçer..
saol tugbacım ınşallah Aminn Rabbım o gunlerı nasıp etsınde ınşallah devamınıda getırır ben ınanıyorum hepımızın hayırlı haberlerını alırız yakın zamanlarda ınşallah..
inşallah canım.hadi önce sen güzel haber vercen sonrada ben inşallah.rabbim bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsunhamileyim ama hiç hamile gibi hissetmiyorum yada ne bilim bişi hissediliyormu onuda bilmiyorum.garip heyecan ve merak içinde olduğum bir durum.ama sanırım keseyi ve kalp atışını duyduğumuzda yolu yarılamış gibi hissetcez rabbim hayırlısı ile kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah.canım sen hamilelik takvimi yapsan
Amın canım acayıp heyecanlıyım gozukurmu bılmem degerlerım hep dusuk ılerledığı ıcın basından berı RABBIME sığındım bır suru sorun yaşadım Hamdolsunkı bu zamnlara gelebıldım ınşallah Rabbım devamınıda nasıp eder suan ne olacağını tahmın edemıyorum.. takvımı nasıl yapıcamkı
canım benim hamilelik takvimimin altında şey yazıyo Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın YAZIYO oraya tıkla anlatıyo. http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile burya tıkla bebeğin doğacağı tarihi yaz sanırım benimki ile aynıdır ama sen oraya bak orda heseplamasıda yazıyo.sonra kaydet çık.
yaptım tamam çok teşeşkur ederım ınşallah devamı olurda burdan takıp ederız..
Aminn canimminşallah canım.rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde bebekleri kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah.
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?