- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Ya bisey sorucam rahmin sol tarafinda altta igne batmasi oluyor hissedilir derecede boyle olanlar var miiiii acil cvp lutfennn
canım ya sen çok paniksin gerçekten. bende de kasıklarımda, karnımın alt bölgelerinde hep böyle ağrılar oluyordu gerçi hala oluyor. kullandığımız ilaçların etkisiyle oluyor. kendine uğraşacak bişeyler bul. vücudunu dinleme, yoksa en ufak değişimleri farkeder ve kafaya takarsın. psikoloji çok önemli. ağlaman için de sebep yok. stres yapma bebeğine:)
canım bende de oluyordu. 2 gündür geçti galiba. ama normal olduğunu biliyorum. arkadaşlarım da söylüyordu. gariptir ki 2 gündür yok diye acaba diyorum olumsuz bir şey mi olmaması:)) yani anlayacağın kafayı yemiş gibiyim. belirtilere takılmamak en iyisi. çünkü çoğu ilaçlardan oluşan etkiler. sen rahat ol canım gayet iyi gidiyorsun Allah'ın izniyle....
kızlar günaydın! bugün tekrar betahcg baktırmak zorunda kaldım. sonuçları aşağıda yazdım. artık bir sorun çıkmaz inş. sadece usg kontrolüne gitmeyi düşünüyorum. sizce tekrar baktırmama gerek var mı ya? doktorlar bana çok olumsuz geliyor, motivasyonumu bozuyor.
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
kızlar günaydın! bugün tekrar betahcg baktırmak zorunda kaldım. sonuçları aşağıda yazdım. artık bir sorun çıkmaz inş. sadece usg kontrolüne gitmeyi düşünüyorum. sizce tekrar baktırmama gerek var mı ya? doktorlar bana çok olumsuz geliyor, motivasyonumu bozuyor.
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
kızlar bugün biraz daha iyiyim ama sancılarım devam ediyo .gece çok kötü oldum sıtma,ateş,bel ağrısı,kasık ağrısı sabaha karşı 3.5 da uyumuşum .sağolsun eşim başımdan hiç ayrılmadı.zaten dün yaptıkları iğne aman allahım ben bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum.onun acısını bırakın kızlar içim acıyogeçicek biliyorum ama bıraz zaman alıcak galiba .ama ilk başta kilo vermek istiyorum öğretmen olduğum için 15 tatilde denemek istiyorum bu sefer kimseye söylemek istemiyorum kendi ailem dahil ama maalesef kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz nasıl saklarım bilmiyorum. bu arada eşim bana sürpriz yapmış moral olsun diye ayın 9 da nasip olursa datçaya didicez inşallah iyi gelir
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
amin canım inş önce senin bi hayırlı haberini alalım da.inan çok istiyorum.ben de 1.de 4-5 gün hep dinlendim sonrada işe başladım ama bunda dediğin gibi hep yavaş yavaş hareket edicem.ilk ay gidince ne yaptın canım.doktor bana haziran adetinde 2.gün doğum kontrol hapına başla 17.gün gel dedi.sonra ne olacak bilmiyorum ama iğne falan diyenler var ona şaşırdım.hayır iğne de sorun değil de sadece merak.yoksa olsunda ne yapsalar tamam diycem yani.o kadar çok istiyorum ve her namaz da dua ediyorum inş isteyen herkese rabbim nasip eder.
amin canım inş. hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. bir dahaki anneler gününe inş hepimize anne olmayı nasip eder.hayırlı olsun canım gayet güzel görünüyo allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ben de anlamadım. sonucu da bildirmeyeceğim onlara artık. direk usg kontrolüne gideyim. dün moralimi çok bozdular ya!günaydın bebek.cim,
Arkadaşım bu değerler çok çok iyi düzenli şekilde artmış işte. Doktorun ne istiyormuş ben anlamadım :))
sağol canım inş keseyi de görmek nasip olur.tebrik ederim canım.bence değerlerin çok iyi. baktırma başka. sonra benim gibi yok yere harap edersin kendini. birşey yokken sırf değerler yüzünden ne hale geldim. artık kese görmeye git bence:)
10 gün sonra senin değerlerini de böyle görelim inş.Doktorlar kafayı yemiş:)nesi var kız değerlerin mis gibi:)bende böle yazabilecekmiyim acaba.allahım inş!!!
inşallah normaldır canım dun bır ıkı defa kahve leke geldı şuan yok ama sabaha kadar tedırgındım uyuyamadım doktorumu arıyacağım bugün bakalım ne dıyecek...
bence değerlerin maşallah çok guzel artmış canım doktorların ne yapmaya çalıştığını ben anlamıyorum sankı uzerimizdeki stres azmış gbı bırde onlar moral bozmak için uğraşıyorlar Allah hepsıne vıcdan akıl fikir versın...
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
canım değerlerin güzel artmış tekrar baktırıpta strese sokma kendini herşey normal gibi düşün sadece usg git bence allahım bebeğini sana bağışlasın.
amin canım inş. ben de aynısını yapacağım. bekleyeceğim. acaba bu haliyle 7-8 haziranda gitsem uygun olur mu kese görünümü için? erken vaginal usg yaptır demişti.
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45
sorma ya dün gece senin mesajın ve arkadaşımın bana söylediklerini düşündüm. sebeplere takıldığımı farkettim. oysaki Rabbim ol demeyince olmuyor. yoksa forumda o kadar garip örnekler okudumki imkansız dediklerin çok şükür anne olmuşlar. yani yok değer düşük, embriyo 3. gün, yok kalite düşük hepsi hikaye. 12 değerle ikiz doğuranlar, imkansız olupta spontan hamile kalanlar vs.. inş psikolojimizi iyi tutalım, bol bol dua edelim. inş güzel neticelenir.
kızlar ben cok zor gunler gecırıyorum, mıde bulantıları benı öldürecek, ınsaallah bu cektıgım cılelere deger! 7 hazıranda tekrar kontrolum var! cok merak edıyorum bebek ne durumda kalbı atmaya devam edecek mı bakalım! sızler umarım ıyı gecırıyorsunuzdur!
skgk belirtiler ne durumda canım arkadasım? :)
bu arada accessied den haberı olan varmı nerelerde? merak edıyorum onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?