2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ya bisey sorucam rahmin sol tarafinda altta igne batmasi oluyor hissedilir derecede boyle olanlar var miiiii acil cvp lutfennn

canım bende de oluyordu. 2 gündür geçti galiba. ama normal olduğunu biliyorum. arkadaşlarım da söylüyordu. gariptir ki 2 gündür yok diye acaba diyorum olumsuz bir şey mi olmaması:)) yani anlayacağın kafayı yemiş gibiyim. belirtilere takılmamak en iyisi. çünkü çoğu ilaçlardan oluşan etkiler. sen rahat ol canım gayet iyi gidiyorsun Allah'ın izniyle....

Ay gerçekten çok paniğim ya nasıl gececek zaman bilmiyorum.allahım inş yüzümüzü güldürsün kurban kesecez valla:)

inşallah normaldır canım dun bır ıkı defa kahve leke geldı şuan yok ama sabaha kadar tedırgındım uyuyamadım doktorumu arıyacağım bugün bakalım ne dıyecek...

kızlar günaydın! bugün tekrar betahcg baktırmak zorunda kaldım. sonuçları aşağıda yazdım. artık bir sorun çıkmaz inş. sadece usg kontrolüne gitmeyi düşünüyorum. sizce tekrar baktırmama gerek var mı ya? doktorlar bana çok olumsuz geliyor, motivasyonumu bozuyor.
9. gün 45 küsur
11.gün 85 küsur
12.gün 124,10
14.gün 275,45

Doktorlar kafayı yemiş:)nesi var kız değerlerin mis gibi:)bende böle yazabilecekmiyim acaba.allahım inş!!!

tebrik ederim canım.bence değerlerin çok iyi. baktırma başka. sonra benim gibi yok yere harap edersin kendini. birşey yokken sırf değerler yüzünden ne hale geldim. artık kese görmeye git bence:)

günaydın bebek.cim,

Arkadaşım bu değerler çok çok iyi düzenli şekilde artmış işte. Doktorun ne istiyormuş ben anlamadım :))

geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın bak ne güzel seni düşünen destek olan bir eşin var çabucak toparlan bi dahaki tedavinde inşallah yüzün gülecek şimdiden iyi tatiller canım sen hakkettin bunu...

hayırlı olsun canım gayet güzel görünüyo allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

bence değerlerin maşallah çok guzel artmış canım doktorların ne yapmaya çalıştığını ben anlamıyorum sankı uzerimizdeki stres azmış gbı bırde onlar moral bozmak için uğraşıyorlar Allah hepsıne vıcdan akıl fikir versın...

amin canım ya kişiye rahatsızlığa göre değişiyordur mutlaka tedavi şekli ilk ay gittiğimde küçük bir kist var dedi doğum kontrol hapı verdi adetin 3.günü başladım hap bittikten 3.gün adet oldum yine adetin 3.günüde anlattığım gibi tedavi ilaçlarına başladım dediğim gibi hastaya göre değişiyordur tedavi şekli iğne hap farketmez rabbim nasip etsinde neler yaşıyoruz bu süreçte sonu güzel olur inşallah dualarında benide unutma bu son diyor eşim malesef tedavi için duaya çooook ihtiyacım var hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize

hayırlı olsun canım gayet güzel görünüyo allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım inş. hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. bir dahaki anneler gününe inş hepimize anne olmayı nasip eder.
günaydın bebek.cim,

Arkadaşım bu değerler çok çok iyi düzenli şekilde artmış işte. Doktorun ne istiyormuş ben anlamadım :))
ben de anlamadım. sonucu da bildirmeyeceğim onlara artık. direk usg kontrolüne gideyim. dün moralimi çok bozdular ya!
tebrik ederim canım.bence değerlerin çok iyi. baktırma başka. sonra benim gibi yok yere harap edersin kendini. birşey yokken sırf değerler yüzünden ne hale geldim. artık kese görmeye git bence:)
sağol canım inş keseyi de görmek nasip olur.
Doktorlar kafayı yemiş:)nesi var kız değerlerin mis gibi:)bende böle yazabilecekmiyim acaba.allahım inş!!!
10 gün sonra senin değerlerini de böyle görelim inş.
inşallah normaldır canım dun bır ıkı defa kahve leke geldı şuan yok ama sabaha kadar tedırgındım uyuyamadım doktorumu arıyacağım bugün bakalım ne dıyecek...

kızların çoğunda kahve lekelenmeler oldu. merak etme ama yeterki sen kendine dikkat et. yorma. iyi beslen.

sorma ya dün gece senin mesajın ve arkadaşımın bana söylediklerini düşündüm. sebeplere takıldığımı farkettim. oysaki Rabbim ol demeyince olmuyor. yoksa forumda o kadar garip örnekler okudumki imkansız dediklerin çok şükür anne olmuşlar. yani yok değer düşük, embriyo 3. gün, yok kalite düşük hepsi hikaye. 12 değerle ikiz doğuranlar, imkansız olupta spontan hamile kalanlar vs.. inş psikolojimizi iyi tutalım, bol bol dua edelim. inş güzel neticelenir.

canım değerlerin güzel artmış tekrar baktırıpta strese sokma kendini herşey normal gibi düşün sadece usg git bence allahım bebeğini sana bağışlasın.

canım değerlerin güzel artmış tekrar baktırıpta strese sokma kendini herşey normal gibi düşün sadece usg git bence allahım bebeğini sana bağışlasın.

amin canım inş. ben de aynısını yapacağım. bekleyeceğim. acaba bu haliyle 7-8 haziranda gitsem uygun olur mu kese görünümü için? erken vaginal usg yaptır demişti.

amin canım inş. ben de aynısını yapacağım. bekleyeceğim. acaba bu haliyle 7-8 haziranda gitsem uygun olur mu kese görünümü için? erken vaginal usg yaptır demişti.

canım ozamana kadar 1500 leri bulur sanırım görünebilir o tarihlerde git istersen

hayırlı olsun! super! bence bırdaha baktırma! ınsan strese gırıyor!

oh bee sonunda aynen canım Rabbım ol derse olur biz tedbırımız bırakmayalım taktırı Rabbım versın ınşallah evlatlarımız sağlıklı bır şekılde bızlerle kalırda doktorlara ornek oluruz... bızden sonrakı hastalara anlatırlar

kızlar ben cok zor gunler gecırıyorum, mıde bulantıları benı öldürecek, ınsaallah bu cektıgım cılelere deger! 7 hazıranda tekrar kontrolum var! cok merak edıyorum bebek ne durumda kalbı atmaya devam edecek mı bakalım! sızler umarım ıyı gecırıyorsunuzdur!
skgk belirtiler ne durumda canım arkadasım? :)
bu arada accessied den haberı olan varmı nerelerde? merak edıyorum onu?

canım valla ben daha kese gormeye gıdıcem belırtı olarakta hergun başka bıryerım ağrıyot ıkı gundur rahmın sol alt tarafına ıgne batıyor ve ben gebelığımı ogrenmeden bırkaç gun once mıde yanması başlamıştı hala devam sureklı atıştırmak zorunda kalıyorum.. canım mıde bulantıları çok kotuymuş Rabbım emeklerımız boşa çıkarmasında herşeye razıyım accessıed annesındeydı bursada en son sanırım bıraz kafasını dagıtıyordur bırkaç gune doner topiğimize kendıne çok dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…