2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar bugün biraz daha iyiyim ama sancılarım devam ediyo .gece çok kötü oldum sıtma,ateş,bel ağrısı,kasık ağrısı sabaha karşı 3.5 da uyumuşum .sağolsun eşim başımdan hiç ayrılmadı.zaten dün yaptıkları iğne aman allahım ben bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum.onun acısını bırakın kızlar içim acıyo geçicek biliyorum ama bıraz zaman alıcak galiba .ama ilk başta kilo vermek istiyorum öğretmen olduğum için 15 tatilde denemek istiyorum bu sefer kimseye söylemek istemiyorum kendi ailem dahil ama maalesef kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz nasıl saklarım bilmiyorum. bu arada eşim bana sürpriz yapmış moral olsun diye ayın 9 da nasip olursa datçaya didicez inşallah iyi gelir

aycen cnm nasıl oldun? lütfen çok yıpratma kendini bak gene hamile kaldın sonuçta ben kendimi bunla avutuyorum
olucak diyorum birşekilde olucak inşallah rabbim bizlerede nasip edecek
inan bu düşüklerin başta olması ilerleyen zamanlarda olmasından daha iyi
herşeyde bir hayır var inan buna dua et bol bol
süleyman bey nededi bu duruma? tekrar orayımı düşünüyorsun?
aslında düşük değerle başlayıp doğuranlar varmış ama genelde başlarda kayıp çok oluyor sanırım
nasip herşey ya valla inan ben artık çok iyiyim formda neler okudum allah beterinden korusun bizleri

iyi olucam özlemcim yalnız kalınca her şeye ağlıyorum. çok duygusalım çevreme güçlü görünmeye çalışıyorum özelliklede eşime eşim bu sefer çok etkilendi normalde duygularını pek dışarı yansıtan bir insan değildir ama bu sefer gerçekten kendini çok kaptırmıştı benimsemişti evet bu olayı ben 2.kez yaşıyorum.çok zor ama kendimi şunun la avutuyorum hep dua ediyodum rabbim sağlıklı sıhhatliyse ve hayırlısı ise nasip et bize diye demek ki hayırlı değilmiş .Süleyman bey şimdilik bu olayı bir sonlandıralım daha sonra konuşuruz dedi kafam çok karışık aslında merkezdende doktorumdanda çok memnunum ama, kliniğe farklı bir doktoramı geçsem diyorum belkide değşiklikte yarar vardır.evet canım çok şükür iyi olucam ama üzerinden biraz zaman geçmesi lazım bundan önceki denememde oshh olmuştum onda neler çektim psikolojim bozulmuştu bakaım hayırlısı sen nasıl olsun ne zaman başlıcan bir daha

Seni anlayan düşünen bi hayat arkadaşın var bu herşeyden daha önemli unutma.bebek ypmak için ewlenmediniz heralde böle düşün.hiçbişeyin olmasa bile sana sürprizler yapan seni mutlu etmeye cabalayan bi adam var bence çok şanslısın.tıp çok ilerledi bebek er yada geç bi şekilde olacak

güçlü ol cnm eşin için benim eşimde çok etkilendi ilk gün çok kötüydü ben ağladığını hiç bilmem ama saatlerce ağladık beraber yılların özlemiydi sonra o çabuk toparladı kendini benim biraz daha sürdü ağlamalarım ama sonra dedimki ya ilerleseydi yani daha kötüsüde olabilirdi topladım kendimi rabbim büyük umarım daha fazla beklemeyiz
senin yumurta çok olmuş bukez çok fazlasına gerek yok dünyada artık hep çok az yumurta üretmeye çalışıyorlar bana yaramadı seninde çoğu boşa gitti, az ilaçla daha kaliteli olabiliyor yumurtalar tekrar tedavinde daha az ilaç iste bence gerçi doktorların işine pek karışılmıyor ama ne bileyim bizde sağlığımızı düşünmek zorundayız
ben fazla beklemiycem cnm ağustos yada önce bilmiyorum başlıycam ama merkeze karar veremedim daha

canım gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına bende yarın gitcem tekrar inş duyarız..birde senin son adet tarihine göremi 6+2 haftalık oluyo

evet canım öyle oldu. 15 nisan da adet olmuştum. hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. allah inşallah hepinize de nasip eder. hep yanımda oldunuz. sağolun:)

inşallah bundan sonra hiç tedaviye gerek kalmadan olur canım. dua ediyorum her gece hepiniz için. inşallah dualarımız kabul olacak.

Biz bayanlar daha hassas oluyoruz galiba .canım benim yumurtam kalmadı 25 yumurtadan 2 adet vardı 1 tanesi 5.gün embriyosu idi
şimdiki ise 6.gün yani tedaviye yediden sıfırdan başlıyacağız .bizim kendimizi biraz toparlamamız lazım maddi olarak hem de zaten evlendikten sonra çok kilo aldım biraz vermek istiyorum şekerim çıktı onu düşürmem lazım 6-7 aya ihtiyacım var

inşallah bundan sonra hiç tedaviye gerek kalmadan olur canım. dua ediyorum her gece hepiniz için. inşallah dualarımız kabul olacak.

inşallah canım inşallah hayırlısı ile eli ayağı düzgün salih evlatlar nasip etsin rabbim

Of kızlar salya sümük ağlıyorum.daha yeni hapşırırken kasıklarıma bıcak gibi bi ağrı girdi çok korkuyorum

Ya bisey sorucam rahmin sol tarafinda altta igne batmasi oluyor hissedilir derecede boyle olanlar var miiiii acil cvp lutfennn

canım bende halen var o ağrılar. bende sağda idi. bebebim de sağda zaten. belki ondansır. normal bence

amin canım inş önce senin bi hayırlı haberini alalım da.inan çok istiyorum.ben de 1.de 4-5 gün hep dinlendim sonrada işe başladım ama bunda dediğin gibi hep yavaş yavaş hareket edicem.ilk ay gidince ne yaptın canım.doktor bana haziran adetinde 2.gün doğum kontrol hapına başla 17.gün gel dedi.sonra ne olacak bilmiyorum ama iğne falan diyenler var ona şaşırdım.hayır iğne de sorun değil de sadece merak.yoksa olsunda ne yapsalar tamam diycem yani.o kadar çok istiyorum ve her namaz da dua ediyorum inş isteyen herkese rabbim nasip eder.

canım sen bakma doktorlara.sonuçla veren de alan da Allah.onlar sadece vesile oluyorlar.sen duanı et ve moralini yüksek tut.ben de hep ağlayarak dua ediyorum.bu günler de hep hamile haberleri duyuyorum hem çok seviniyorum da hem de bir yanım buruklaşıyo sonra kendime kızıyorum senin olmuyo diye kıskanıyorsun diyorum.iyice karmaşık duygular içindeyim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

hayırlısı canım dikkat et kendine.ben de öğretmenim ve çalışınca saklamak daha zor.eşinde öğretmense başka bir şehire gidip tatilde yaptırın.benim bir arkadaşım yaz tatilinde eşiyle istanbula gitti ve yaptırdı herkes tatile gittiler sandı.hamileliği ilerleyince söyledi kimsede ne zaman oldu diye hesap yapmadı.en iyisi bu.benim eşimin işi farklı tatilin uyması zor diye ben yapamıyorum ama ben de tatili bekliyorum ve kimseye söylemiycem.

Amin can cok saol insallah saglicakla hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz

aycen canım benim çok üzgünüm ne diyebilirimki canım rabbim yüreğine ferahlık versin.insallah tez zamanda rabbim evladını gönderiri.dualarım seninle........

Of kızlar salya sümük ağlıyorum.daha yeni hapşırırken kasıklarıma bıcak gibi bi ağrı girdi çok korkuyorum

canım ya sen çok paniksin gerçekten. bende de kasıklarımda, karnımın alt bölgelerinde hep böyle ağrılar oluyordu gerçi hala oluyor. kullandığımız ilaçların etkisiyle oluyor. kendine uğraşacak bişeyler bul. vücudunu dinleme, yoksa en ufak değişimleri farkeder ve kafaya takarsın. psikoloji çok önemli. ağlaman için de sebep yok. stres yapma bebeğine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…