aycen cnm nasıl oldun? lütfen çok yıpratma kendini bak gene hamile kaldın sonuçta ben kendimi bunla avutuyorum
olucak diyorum birşekilde olucak inşallah rabbim bizlerede nasip edecek
inan bu düşüklerin başta olması ilerleyen zamanlarda olmasından daha iyi
herşeyde bir hayır var inan buna dua et bol bol
süleyman bey nededi bu duruma? tekrar orayımı düşünüyorsun?
aslında düşük değerle başlayıp doğuranlar varmış ama genelde başlarda kayıp çok oluyor sanırım
nasip herşey ya valla inan ben artık çok iyiyim formda neler okudum allah beterinden korusun bizleri
kızlar bugün biraz daha iyiyim ama sancılarım devam ediyo .gece çok kötü oldum sıtma,ateş,bel ağrısı,kasık ağrısı sabaha karşı 3.5 da uyumuşum .sağolsun eşim başımdan hiç ayrılmadı.zaten dün yaptıkları iğne aman allahım ben bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum.onun acısını bırakın kızlar içim acıyogeçicek biliyorum ama bıraz zaman alıcak galiba .ama ilk başta kilo vermek istiyorum öğretmen olduğum için 15 tatilde denemek istiyorum bu sefer kimseye söylemek istemiyorum kendi ailem dahil ama maalesef kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz nasıl saklarım bilmiyorum. bu arada eşim bana sürpriz yapmış moral olsun diye ayın 9 da nasip olursa datçaya didicez inşallah iyi gelir
iyi olucam özlemcim yalnız kalınca her şeye ağlıyorum. çok duygusalım çevreme güçlü görünmeye çalışıyorum özelliklede eşime eşim bu sefer çok etkilendi normalde duygularını pek dışarı yansıtan bir insan değildir ama bu sefer gerçekten kendini çok kaptırmıştı benimsemişti evet bu olayı ben 2.kez yaşıyorum.çok zor ama kendimi şunun la avutuyorum hep dua ediyodum rabbim sağlıklı sıhhatliyse ve hayırlısı ise nasip et bize diye demek ki hayırlı değilmiş .Süleyman bey şimdilik bu olayı bir sonlandıralım daha sonra konuşuruz dedi kafam çok karışık aslında merkezdende doktorumdanda çok memnunum ama, kliniğe farklı bir doktoramı geçsem diyorum belkide değşiklikte yarar vardır.evet canım çok şükür iyi olucam ama üzerinden biraz zaman geçmesi lazım bundan önceki denememde oshh olmuştum onda neler çektim psikolojim bozulmuştu bakaım hayırlısı sen nasıl olsun ne zaman başlıcan bir daha
canım gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına bende yarın gitcem tekrar inş duyarız..birde senin son adet tarihine göremi 6+2 haftalık oluyo
kızlar bugün biraz daha iyiyim ama sancılarım devam ediyo .gece çok kötü oldum sıtma,ateş,bel ağrısı,kasık ağrısı sabaha karşı 3.5 da uyumuşum .sağolsun eşim başımdan hiç ayrılmadı.zaten dün yaptıkları iğne aman allahım ben bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum.onun acısını bırakın kızlar içim acıyogeçicek biliyorum ama bıraz zaman alıcak galiba .ama ilk başta kilo vermek istiyorum öğretmen olduğum için 15 tatilde denemek istiyorum bu sefer kimseye söylemek istemiyorum kendi ailem dahil ama maalesef kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz nasıl saklarım bilmiyorum. bu arada eşim bana sürpriz yapmış moral olsun diye ayın 9 da nasip olursa datçaya didicez inşallah iyi gelir
Biz bayanlar daha hassas oluyoruz galiba .canım benim yumurtam kalmadı 25 yumurtadan 2 adet vardı 1 tanesi 5.gün embriyosu idigüçlü ol cnm eşin için benim eşimde çok etkilendi ilk gün çok kötüydü ben ağladığını hiç bilmem ama saatlerce ağladık beraber yılların özlemiydi sonra o çabuk toparladı kendini benim biraz daha sürdü ağlamalarım ama sonra dedimki ya ilerleseydi yani daha kötüsüde olabilirdi topladım kendimi rabbim büyük umarım daha fazla beklemeyiz
senin yumurta çok olmuş bukez çok fazlasına gerek yok dünyada artık hep çok az yumurta üretmeye çalışıyorlar bana yaramadı seninde çoğu boşa gitti, az ilaçla daha kaliteli olabiliyor yumurtalar tekrar tedavinde daha az ilaç iste bence gerçi doktorların işine pek karışılmıyor ama ne bileyim bizde sağlığımızı düşünmek zorundayız
ben fazla beklemiycem cnm ağustos yada önce bilmiyorum başlıycam ama merkeze karar veremedim daha
inşallah bundan sonra hiç tedaviye gerek kalmadan olur canım. dua ediyorum her gece hepiniz için. inşallah dualarımız kabul olacak.
Ya bisey sorucam rahmin sol tarafinda altta igne batmasi oluyor hissedilir derecede boyle olanlar var miiiii acil cvp lutfennn
Ya bisey sorucam rahmin sol tarafinda altta igne batmasi oluyor hissedilir derecede boyle olanlar var miiiii acil cvp lutfennn
canım bende halen var o ağrılar. bende sağda idi. bebebim de sağda zaten. belki ondansır. normal bence
bu ilke göre daha kolay stresi aynı tabiki ilk gittim muayneden sonra estrofem ve folbiol hap verdi adetin üçüncü günüydü o günde başladım ilaçlara 7 gün kullandım 8.gün kontrole gittim ilaçlara başladığım günden sayarsak 12.gün transfer var dedi yine 8.gün crinone jele başladım sabah akşam ilk denemede günde 1di.transferde aynı birinci gibi ben ilkde sürekli yatmıştım tuvalet ve yemek için kalktım nerdeyse bunu önermiyorlar tabiki şimdi ilk 24 saat dinlendim sonrada kendimi yormadan işlerimi yapıyorum temizlik dışında yemek ortalık toplamak gibi pazar günü anneme gittim. Her gün evimin etrafında yürüyüş yapıyorum ani hareketlerden hızlı yürüyüşden ağır kaldırmaktan koruyorum kendimi işte böyle canım takıldığın bişey varsa sor allah ikincide yüzümüzü güldürür inşallah...
yanı bu doktorla ne yapmaya çalışıyor anlamadım.. yanı dış gebelık bılmem dusuk olur tamöam eger ole bışeyler varsa dur bı keseyı bakalım ne olaak hemen lak dıye lafı yapıştırıyorlar ben yınede çok umıtlı değilim tabikide ama olsun Rabbıme hergun heran dua edıyorum bana bebegımı nasıp et dıye ... İnanç olduğu zaman endişe bitermiş. üzüldüğümde namazımı kılıyorum ellerımı açıp Rabbıme ağlayarak yalvarıyorum benı ondan başka kımse anlayamaz o yuzden ıçınızı ferah tutun.
Amin can cok saol insallah saglicakla hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alirizcanım sen bakma doktorlara.sonuçla veren de alan da Allah.onlar sadece vesile oluyorlar.sen duanı et ve moralini yüksek tut.ben de hep ağlayarak dua ediyorum.bu günler de hep hamile haberleri duyuyorum hem çok seviniyorum da hem de bir yanım buruklaşıyo sonra kendime kızıyorum senin olmuyo diye kıskanıyorsun diyorum.iyice karmaşık duygular içindeyim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Of kızlar salya sümük ağlıyorum.daha yeni hapşırırken kasıklarıma bıcak gibi bi ağrı girdi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?