kızlar bı kaç zamandır takip ediyorum sizi bugün değerler falan derken fena karışmışsınız...olumsuzluk arıyosanız kendınıze bakmayın benı dınleyın...13.gun değerim 407 15.gün 1200 17.gün 2990 bırakın ıkıye katlamayı üçe katlıyarak gidiyodu değerim hatta doktorum sana tek embrıyo koyduk ama acaba içirde tekrar ikiyemi bölündü dedi sonra güle oynaya kese ve kalp atışı için gittik ve sonuç KÜRTAJ.....hiç aklımda yoktu...sizden ricam sunu bılın bu yolda kımse bıze temınat vermıyo...bızler amazon kadınlarız ve başımıza gelebılecek herseyde dımdık durmalıyız...rabbım sana onu nasıp ettıyse doğacak ama etmedıyse ne yaparsan yap alacak...soğuk kanlı olun ve bekleyın...endişeleriniz size de ona da zarar verir...allaha emanet olun...hepinizin doğum haberlerini almak dileğiyle:)))
Aycenim canim insallah Rabbim tez zamnda dogal yoldan verir burda hepimiz acilarimizi ortak yasiyoruz inan aklima geldikce kotu oluyorum ne diyeyim ki....kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .evet değerim 854 den 1480 çıkmıştı doktor ultrasonla bakınca rahimin içinde değilde dışında kese olmuş dedi allah korusun beklemiyelim hemen sonlandıralım sonra sende çok tahribat oluşturur dedi allah korusun ölüme bile yol açabiliyormuş.neyse hemen iğnesi varmış iğneyi yaptırdım . o an hiç bir şey olmamıştı sakindim kızlar merkezden çıktık ondan sonrası ağlayama krizi geldi kendimi zor toparladım biraz eşimle dolaştık iyi geldi çok şükür şimdi biraz daha iyiyim zaman her şeyin ilacı inşallah gecicek rabbim benide böyle bir sınavdan geçirdi inşallah bir dahaki denememde sağlık bir şekilde yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder
kızlar bı kaç zamandır takip ediyorum sizi bugün değerler falan derken fena karışmışsınız...olumsuzluk arıyosanız kendınıze bakmayın benı dınleyın...13.gun değerim 407 15.gün 1200 17.gün 2990 bırakın ıkıye katlamayı üçe katlıyarak gidiyodu değerim hatta doktorum sana tek embrıyo koyduk ama acaba içirde tekrar ikiyemi bölündü dedi sonra güle oynaya kese ve kalp atışı için gittik ve sonuç KÜRTAJ.....hiç aklımda yoktu...sizden ricam sunu bılın bu yolda kımse bıze temınat vermıyo...bızler amazon kadınlarız ve başımıza gelebılecek herseyde dımdık durmalıyız...rabbım sana onu nasıp ettıyse doğacak ama etmedıyse ne yaparsan yap alacak...soğuk kanlı olun ve bekleyın...endişeleriniz size de ona da zarar verir...allaha emanet olun...hepinizin doğum haberlerini almak dileğiyle:)))
kızlar transferleriniz adetten sonra kaçıncı güne denk geldi.
ayyy bu erkekler neyin kafasındalar acaba? hem cocuk dıye cıldıracaklar hemde en hassas donemlerımızde boyle yaparlar! benım ılk tedavımde tedavı boyunca oyle uzdukı benı bagırmaktan kavga etmekten tutmadı bebek! bu tedavımdede sureklı sacmalıyor ama ben yıne kavga cıkmasın dıye sesımı cıkarmıyorum alttan alıyorum. allahtan problem eşimde bizde, bırde bende sorun olsaydı kımbılır neler yapacaktı?
canım sende benım yaptıgım hatayı yapıp bagırıp cagırıp aglamaya kalkma sakın, madem annene gıtmıssın ne halı varsa gorsun o dusuncesızı yoksay! keyfıne bak, bursa guzeldır gez toz eglen
canım tedavinin başından sonuna kadar neler yaptığını ve şuan nelere dikkat ettiğini yazarmısın canım.tedavinin aşamalarını çok merak ediyorum çünkü.canım dikkat et kendine.bu sefer olacak inanıyorum canım.ben de temmuzu bekliyorum transfer için...
nasılsınız? ben iyiydim ama moralim yine çok bozuldu. memorialde başka bir doktor vardı tanıdığım, sonuçları ona mail attım. düşük, dış gebelik riski var diyor. hatta 4-5 gün sonra 1 test daha baktır.biyokimyasal gebelik te olabilir.1hf sonra da vajinal erken ultrason yaptır demiş. inanmıyorum ya. tam o moda girmişken şok oldum, bu yorumu beklemiyordum. gariptir ki mens olacak gibi hissediyorum kendimi. neyse ya aman! nasip. Rabbim gönlümüzdekini inş hayırlı bir şekilde nasip eder tez zamanda.
Doktordan geldim. Bebeği gördük ve kalbi atıyor. 6 hafta 2 günlük dedi bebeğin boyutuna göre. Değerleri bozuk olanlar üzülmeyin dün size yazdım değerlerimi nasıl garipti. Birşey yokmuş. Kimse ümidini kaybetmesin. Beni göz önüne alın olur mu. Illa 2 ye katlanacak diye birşey yok.
Doktordan geldim. Bebeği gördük ve kalbi atıyor. 6 hafta 2 günlük dedi bebeğin boyutuna göre. Değerleri bozuk olanlar üzülmeyin dün size yazdım değerlerimi nasıl garipti. Birşey yokmuş. Kimse ümidini kaybetmesin. Beni göz önüne alın olur mu. Illa 2 ye katlanacak diye birşey yok.
canım ben ilk testte negatif sonuç almıştım ve çok üzülmüştüm ama hayırlısı değilmiş dedim.senin daha zor tabi tam oldu derken kaybetmek ama yapacak bişey yok.dediğin gibi ciddi bir durum erken müdahale edilmesi iyi olmuş.inş en kısa zaman da hepimiz hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz da bu özlem biter inş.kendini yıpratmamaya çalış...
inşallah kızlar inşallah rabbim sabrını verecek ama zaman ihtiyacım var galibaçok üzüldüm aycen geçmiş olsun canım söylicek bişey bulamıyorum ALLAH sabır versin bi dahakine inşallah...
Kızlar dün transferim olduya bugün akıntı olması normlmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?