2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

inşallah öyle olur bizimde. elimden birşey gelmiyor. bu en kötüsü

çarşamba yolk kesesi için bir daha gideceğim. Yoksa bana da 15 gün sonra gel demişlerdi. Ama değerler garip olunca durum değişti.
işte ben keseyi görmeden 4 5 gün önce test yaptırmayı kestiğim için kafam rahat
değerler tepetaklaksa bile benim haberim yok :44:

en güzelini yapmışsın bende öyle yapsaydım bunları yaşamayacaktım şimdi

benım doktorum 15 gun sonra çağırdı keseyı gormek için valla hiç bişey düşünemiyorum bunca olumsuzluk duyduktan sonra artık ne yaşayacaksam yaşıyacağım.......

benım doktorum 15 gun sonra çağırdı keseyı gormek için valla hiç bişey düşünemiyorum bunca olumsuzluk duyduktan sonra artık ne yaşayacaksam yaşıyacağım.......

çok zor bir süreç. Allah herkese yardımcı olur inşallah. Sen boşyere üzme kendini canım. Moralini bozacak birşey omamaış ki. Benim kese var. Değerlerde tam olsa çok rahat olacaktım ama olmadı. Inşallah herşey herkes için güzel olur

aycen ne oldu anlatsana kuzum tane tane ? ultrasonda mı gördüler nası bu kadar net bi karar verdiler ya

olmaz olurmu degerler hep az yukselıo hazırlıklı olmam lazım korkularımı yenmem lazım cok umıtlı degılım zaten hayırlısını dılıyorum hepp

olmaz olurmu degerler hep az yukselıo hazırlıklı olmam lazım korkularımı yenmem lazım cok umıtlı degılım zaten hayırlısını dılıyorum hepp

inşallah sorun çıkmayacak sende. benim ki de korktuğum gibi değildir umarım. doktor ile konuştum çok korkuyorum yarın geleyim mi dedim gel dedi. normal şartlarda büyümüşse 13 mm olması lazım. yolk kesesinin de görünmesi lazım. o zaman dış gebelik riski tamamen bitiyor. doktor test sonuçlarında böyle artışlar olunca ben hastanın muayenedeki durumuna bakarım dedi.

sağol canım benim darısı başına tatilde başlıcan sanırım dondurulmuşla hakkımızda hayırlısı olsun

canım tedavinin başından sonuna kadar neler yaptığını ve şuan nelere dikkat ettiğini yazarmısın canım.tedavinin aşamalarını çok merak ediyorum çünkü.canım dikkat et kendine.bu sefer olacak inanıyorum canım.ben de temmuzu bekliyorum transfer için...

cok tesekkur ederım canım! senınde hakkında hayırlısı ınsaallah!,

ayyy canım ne kadar güzel Allah kucağına almayı nasip etsin.
amın canım ınsaallah! tez zamanda senınde gonlunce olsun hersey!

eee ne guzel ıste 11.gun 85 cıkmıs, 13.gun 170 cıkmalıydı. sen 12.gun yaptırmısssın 125 cıkması normal. 48 saatte 85 artmalıydı, sen 24 saat sonra yaptırmıssın 40 artmıs gayet guzel bence, hayırlı ugurlu olsun canım!

kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?

aycencim oyle uzuldum kı! bende yasamıstım dıs gebelık, canım beterın beterı var bu dış gebelık cok tehlıkelı bırsey acil hastaneye kaldırılıp ölümden dönen, tüpleri patlayan var, o yuzden allah beterınden korusun canım! sana, sgkg, accessied, bahara, özleme ve diğer kızlara herzaman dualarımdasınız! ınsaallah tez zamanda hepımızın yuzu guler!

eşimle gene kavga ettim, dün bindim feribota anneme geldim. perşembe kontrolüm vardı, burda bi doktor bulmam lazım.

ayyy bu erkekler neyin kafasındalar acaba? hem cocuk dıye cıldıracaklar hemde en hassas donemlerımızde boyle yaparlar! benım ılk tedavımde tedavı boyunca oyle uzdukı benı bagırmaktan kavga etmekten tutmadı bebek! bu tedavımdede sureklı sacmalıyor ama ben yıne kavga cıkmasın dıye sesımı cıkarmıyorum alttan alıyorum. allahtan problem eşimde bizde, bırde bende sorun olsaydı kımbılır neler yapacaktı?
canım sende benım yaptıgım hatayı yapıp bagırıp cagırıp aglamaya kalkma sakın, madem annene gıtmıssın ne halı varsa gorsun o dusuncesızı yoksay! keyfıne bak, bursa guzeldır gez toz eglen

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .evet değerim 854 den 1480 çıkmıştı doktor ultrasonla bakınca rahimin içinde değilde dışında kese olmuş dedi allah korusun beklemiyelim hemen sonlandıralım sonra sende çok tahribat oluşturur dedi allah korusun ölüme bile yol açabiliyormuş.neyse hemen iğnesi varmış iğneyi yaptırdım . o an hiç bir şey olmamıştı sakindim kızlar merkezden çıktık ondan sonrası ağlayama krizi geldi kendimi zor toparladım biraz eşimle dolaştık iyi geldi çok şükür şimdi biraz daha iyiyim zaman her şeyin ilacı inşallah gecicek rabbim benide böyle bir sınavdan geçirdi inşallah bir dahaki denememde sağlık bir şekilde yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder

canım ben ilk testte negatif sonuç almıştım ve çok üzülmüştüm ama hayırlısı değilmiş dedim.senin daha zor tabi tam oldu derken kaybetmek ama yapacak bişey yok.dediğin gibi ciddi bir durum erken müdahale edilmesi iyi olmuş.inş en kısa zaman da hepimiz hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz da bu özlem biter inş.kendini yıpratmamaya çalış...

çok üzüldüm aycen geçmiş olsun canım söylicek bişey bulamıyorum ALLAH sabır versin bi dahakine inşallah...

çok üzüldüm canım. inşallah bir daha ki denemen de bebeğine kavuşursun. Allah sabır versin. çok zor gerçekten de. benim de öyle dış gebelik olacak gibi gözüküyor. umarım senin ki gibi bana zarar vermeden ortaya çıkar. en son istediğim şey bebeğimi kaybetmek ama elimden bişey gelmiyor

kızlar bı kaç zamandır takip ediyorum sizi bugün değerler falan derken fena karışmışsınız...olumsuzluk arıyosanız kendınıze bakmayın benı dınleyın...13.gun değerim 407 15.gün 1200 17.gün 2990 bırakın ıkıye katlamayı üçe katlıyarak gidiyodu değerim hatta doktorum sana tek embrıyo koyduk ama acaba içirde tekrar ikiyemi bölündü dedi sonra güle oynaya kese ve kalp atışı için gittik ve sonuç KÜRTAJ.....hiç aklımda yoktu...sizden ricam sunu bılın bu yolda kımse bıze temınat vermıyo...bızler amazon kadınlarız ve başımıza gelebılecek herseyde dımdık durmalıyız...rabbım sana onu nasıp ettıyse doğacak ama etmedıyse ne yaparsan yap alacak...soğuk kanlı olun ve bekleyın...endişeleriniz size de ona da zarar verir...allaha emanet olun...hepinizin doğum haberlerini almak dileğiyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…