2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım yeğenlerinin ismi çok güzelmiş rabbim bizlerede nasip etsin bende çok ikiz isterdim ama şimdi rabbim hayırlısını sağlıklı akıllı uslu imanlı evlatlar nasip etsin diyorum. canım ben bursa jinemed de yaptırdım çokta memnunum ellerinden geleni yaptılar saten onlar sadece vesile olabilir verecek olan rabbim inşallah hayırlısı ile ol der.bugün 7.günüm bakalım hayırlısı

kuzum ben valla olumlu olsun istioeum ama sanırım sonuctan cok korktuğum için kendımı olumsuza kaptırmıs gıdıorum...çok haklısın çokkk tmm kendımı bugun toparlıyorum artık ne olursa olsun hayırlısı olsun taze anne sende olmasan benı kım çeker :))))

herkes aynı dertten muzdarip başta ben

bnde çoook kg aldım ((

6.gün idrarda gebelik testinin pozitif çıkma olasılığı% 0 cnm .neden kendini üzüyorsun boşuna 11.gün kanda baktır olur mu dinle sen beni azıcık sabret tatlım

oyyy kızlar ıcımdekı ates varya benı mahfedıyor.... ınsallah olumlu olr hakkımzda hayırlısı...soz uzmucem artık kendımı :))))

kızlar ben hamile değilim bu fikre alıştım bunu kabullenim fakat neden adet olmuyorum bu normal mi ne zaamaan adet olurum?bir de yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım sizce

bende artık değilim ve bu talihsizliği bugün kapattım.. 2 adet sonra başlıycam ozamana kadar neyapabilirim ne yesem ne içsem onun planlarını yapıyorum habire net başında araştırma modundayım nasip artık..
ilaçları bıraktıktan sonra 2-5 güne kadar geliyor kırmızılar

cnm ben internetten yumurta kalitesine ne iyi geliyo araştıra araştıra hep bu çıktı karşıma malum bende yaş 39 yumurta kalitemi arttırmam lazımdı sayısı maksimize etmem lazımdı ben 2 ay yedim kahvaltılardan sonra 1 tatlı kaşığı sonrasını biliosunuz iyi gelişti yumurtalar
o yüzden birine daha belki faydası olur diye durmadan söylüyorum inşallah da olur

iyi düşlün iyi olsun.olumsuz düşünerek olumlu olacak durumu da yok edersin.lütfen güzel şeyle düşün

maşallahın var cnm senin inşallah kucağına da alırsın
inşallah işe yarar ama küçücük o kavonoz 2 hafta gitmez heralde

Nerede yaptırdın transferi bende de hiç belirti yok sormayın negatif olacak diye çok üzülüyorum ama allah hayırlısını versin...

canım ya bence belirtiye falan takılma hem neye göre belirtiki göğüslerim ve karnım ağrıyo ama bunlar benim için adet belirtisi 7 günlük gebelikte bence belirti falan olmaz canım sen pozitif düşün.benim transferim bursa jinemedde oldu.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......

canım ya sen neden kendini üzmek için bahane yaratıyorsun lütfen kendini üzme ve elini karnına koy pozitif ol ve rabbim sen benim gönlümdekini biliyorsun dualrımı biliyorsun mucizeni bana gönder diye dua et.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

maşallahın var cnm senin inşallah kucağına da alırsın
inşallah işe yarar ama küçücük o kavonoz 2 hafta gitmez heralde

yok gidiyo 2 hafta cnm sadece sabahları yedim günde tek sefer yani
ben ondan 3 kutu bitirdim 2 ay bile değildir yani belki yediğim 3 kutuyla sonuç aldım cnm

Son düzenleme:
yok gidiyo 2 hafta cnm sadece sabahları yedim günde tek sefer yani
ben ondan 3 kutu bitirdim 2 ay bile değildir yani belki yediğim 3 kutuyla sonuç aldım cnm

3-4 kavanoz yerim artık bende yeterki yarasın valla herşeye razıyım tabi hayırlısıyla

özlemcim geçmiş olsun sana da .ben 1 adet sonra yapmayı düşünüyorum .doğru mu bilmiyorum ama 1 kaç gün tatile gidip enerji depolayıp hemen yaptıracağım.bakalım hayırlısı

merhaba canım sımdılık özelden mesaj yazamıyorum.9 tane daha normal mesaj yazarsam sana cokkk detaylı özel mesaj yazacağım.
tamam canım yeni gördüm msjını .bekliyorum..
kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum
aycen canım hakkın her şeyin hayırlısı .nasipte hayırlısıyla varsa insallh güzelce katlanır değerin.
Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......
kız niye bu kadar erken yaptın bencede çıkmaz.hemen umutsuzluğa kapılma ......ne diyoruz bol bol duA DUA DUA......
kızlar ben hamile değilim bu fikre alıştım bunu kabullenim fakat neden adet olmuyorum bu normal mi ne zaamaan adet olurum?bir de yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım sizce
ilaçları bıraktıktan sonra 4 gün içinde oldum bentedaviye başlamak için 2 adet geçmesi gerekiyormuş canım.tabi sen nasıl istiyorsan doktorunla konuş birlikte bir karar verirsiniz.insallah bu sefer rabbim gönderir evladını evlatlarımızı..

özlemcim geçmiş olsun sana da .ben 1 adet sonra yapmayı düşünüyorum .doğru mu bilmiyorum ama 1 kaç gün tatile gidip enerji depolayıp hemen yaptıracağım.bakalım hayırlısı

donmuşda farketmez cnm bildiğim kadarıyla zaten iğneler yok istediğin zaman git valla bu işlerde çok zaman kaybetmemek gerekiyormuş
ben önceki tedaviyi 2011 aralık yaptırmıştım şimdi geçen zamana bak kızıyorum kendime çok

kelebeğim kocaya verme sen onu valla yetişmez sonra onlar keçi boynuzuyla idare etsin bizim şu yumurtaları bomba yapmamız lazım
iyi hazırlayalım kendimizi annem ablam falan yazık duyduğunu almaya başladılar bana bakalım inşallah şifa olur
hayıt otunada başladım bukez kendim dövüp yapıyorum bide ynz06 hep böğürtlen kökü diyordu onuda çok duydum acep onuda mı alsam valla ne yaparsak kar şuan bağışıklık sistemini güçlendirmemiz lazım

bende bi şeyler anlatmaya çalıştım ama tabi mekezini duydum ama doktorunla ilgili bir fikrim yok ayseeem bende mersin erdemlide oturuyorum canım yakınız ben adana başkentte gidiyorum

saol canım.genelde doktoru beğeniyorlar ama ekibini ve tabi olanaklarını beğenmiyorlar.ben çalışıyorum eşiminde iş durumu biraz farklı o yüzden burayı seçtik.evet yakınmışız.sen merkezinden memnunmusun ve hangi aşamadasın şuan...

ben de pişman olmak istemiyorum .kendine kızma hayırlısı olsaydı sen bir şekilde hamile kalırdın.nasip değilmiş.çok teşekkürler

özlem istersen hepsini birden karıştırma
saraçoğlu falan hep bi kürü bişeyi uygularken ötekini bırakın diyodu
gerçi bunlar küre mi giriyo hayıtotu falan bilmiyorum
ben de kocama vermedim baldan keçi boynuzu yedu o sadece

bal dediginiz bal tarcin corekotu mu?
ben de yapaym madem..

doktordan randevu aldik pazartesi ogleden sonra 3 te. bi gidip konusucas bakalim ne diycek tup bebek istiyoruz diyces, heralde bi sey demez. burda hep uzun protokol yapiliyormus, yani benim bu adetimle baslasak ramazanin ilk haftasina kadar uzuyor.
ramazan gelmeden bitse istemistim ama nasip tabi.. ins her sey yolunda gitsin de artik napalim bekliyces...
bu adetimin 2. gununden itibaren dogum kontrol hapi kullanicakmisim, esim istemiyor ama doktor ne derse yapmak lazim bence.
henuz pek detay bilmiyorum ins ogrenince yazarim sorarim sizlere de.. :)
Allahim kucaklarimizi bos birakmasin. bizim ilk ve tek tup sansimiz, sigorta baska karsilamiyor, amerikadayiz biz.
bi tane arkadasim da bu ay turkiyeye gidiyor tedavi icin, ins ikimiz de hamile kalsak ne kadar guzel olur :)
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasib etsin... amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…