asya inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlaralırsın bizide sevindirirsin:)
hangi klinikte yaptırdın işlemini acaba?
bu arada asya ablamın kızının ismi ikizinin ismide azra doğal yoldan ikiz oldular:) bizde birine asya birine azra ismini verdik:)
bak şimdi bana gebeik testlerinin tarihçesini anlattıracakkuzum zaten belli bi birim 50 birim mi ne bhcg o birime ulaşmadan gebelik testleri idrarda hcg algılayamıyo. o yüzden hep adet gecikmesinden sonra yüzde bilmem kaç güvenilir sonuç diye geçer idrar testleri
kan önce çıkar o bile 9 10 günden çıkmıyo sen idrara bakıp olumsuz düşünüyosun
zorla moralini bozmak için elinden geleni yapıyosun cnm, sen o testi transferinin 10. günü yap gene negatif çıkarsa şüphe ederim belki değilsin diye ama şu anda kanda bile çıkmayacak şey için boşa moral bozma
zaten başından beri o kadar çok değilim diye yıpratıp ağladın üzüldün ki, hani beni bile inandırıcan yakında
herkes aynı dertten muzdarip başta ben
6.gün idrarda gebelik testinin pozitif çıkma olasılığı% 0 cnm .neden kendini üzüyorsun boşuna 11.gün kanda baktır olur mu dinle sen beni azıcık sabret tatlım
kızlar ben hamile değilim bu fikre alıştım bunu kabullenim fakat neden adet olmuyorum bu normal mi ne zaamaan adet olurum?bir de yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım sizce
acesss o balı günde bir tatlı kaşığı aç karna yiyoruz değil mi? yoksa 2 tatlı kaşığı mı?
bide sana biri mi tavsiye etti gerçi hep duyarız iyi geliyor diye
ya şu iki ay kendimi çok iyi hazırlamalıyım ot çöp ne varsa yeyip içicem
zehirlenmesem iyi
skgk mümkün değil çıkmaz hele idrarda asla çıkmaz ama 6. gün idrarda çatlatma iğnesinin etkisiyle bazen çift çizgi çıkabiliyormuş ama hamilelikten değil. hiç kendini boşuna üzme çıkmaz asla ama 10. gün çıkıyor benim değer düşük olmasına rağmen çıktı
kuzum ben valla olumlu olsun istioeum ama sanırım sonuctan cok korktuğum için kendımı olumsuza kaptırmıs gıdıorum...çok haklısın çokkk tmm kendımı bugun toparlıyorum artık ne olursa olsun hayırlısı olsun taze anne sende olmasan benı kım çeker :))))
bnde çoook kg aldım((
oyyy kızlar ıcımdekı ates varya benı mahfedıyor.... ınsallah olumlu olr hakkımzda hayırlısı...soz uzmucem artık kendımı :))))
cnm ben internetten yumurta kalitesine ne iyi geliyo araştıra araştıra hep bu çıktı karşıma malum bende yaş 39 yumurta kalitemi arttırmam lazımdı sayısı maksimize etmem lazımdı ben 2 ay yedim kahvaltılardan sonra 1 tatlı kaşığı sonrasını biliosunuz iyi gelişti yumurtalar
o yüzden birine daha belki faydası olur diye durmadan söylüyorum inşallah da olur
Nerede yaptırdın transferi bende de hiç belirti yok sormayın negatif olacak diye çok üzülüyorum ama allah hayırlısını versin...
Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......
maşallahın var cnm senin inşallah kucağına da alırsın
inşallah işe yarar ama küçücük o kavonoz 2 hafta gitmez heralde
yok gidiyo 2 hafta cnm sadece sabahları yedim günde tek sefer yani
ben ondan 3 kutu bitirdim 2 ay bile değildir yani belki yediğim 3 kutuyla sonuç aldım cnm
bende artık değilim ve bu talihsizliği bugün kapattım.. 2 adet sonra başlıycam ozamana kadar neyapabilirim ne yesem ne içsem onun planlarını yapıyorum habire net başında araştırma modundayım nasip artık..
ilaçları bıraktıktan sonra 2-5 güne kadar geliyor kırmızılar
tamam canım yeni gördüm msjını .bekliyorum..merhaba canım sımdılık özelden mesaj yazamıyorum.9 tane daha normal mesaj yazarsam sana cokkk detaylı özel mesaj yazacağım.
aycen canım hakkın her şeyin hayırlısı .nasipte hayırlısıyla varsa insallh güzelce katlanır değerin.kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum
kız niye bu kadar erken yaptın bencede çıkmaz.hemen umutsuzluğa kapılma ......ne diyoruz bol bol duA DUA DUA......Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......
ilaçları bıraktıktan sonra 4 gün içinde oldum benkızlar ben hamile değilim bu fikre alıştım bunu kabullenim fakat neden adet olmuyorum bu normal mi ne zaamaan adet olurum?bir de yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım sizce
acesss o balı günde bir tatlı kaşığı aç karna yiyoruz değil mi? yoksa 2 tatlı kaşığı mı?
zehirlenmesem iyi
ilahi kuzum ya güldürdün beni sakın zehirlenme kuzum tam ben soracaktım ne kadar yiyecez diye ben 2 çay kaşığı sabah akşam yiyeyim diyordum ama bir tatlı kaşığı yerim bundan sonra.eşimde yiyor.allahtan 2 kavonoz almıştım.2 hafta sonu bir daha sipariş veririm..
tamam canım yeni gördüm msjını .bekliyorum..
aycen canım hakkın her şeyin hayırlısı .nasipte hayırlısıyla varsa insallh güzelce katlanır değerin.
kız niye bu kadar erken yaptın bencede çıkmaz.hemen umutsuzluğa kapılma ......ne diyoruz bol bol duA DUA DUA......
ilaçları bıraktıktan sonra 4 gün içinde oldum bentedaviye başlamak için 2 adet geçmesi gerekiyormuş canım.tabi sen nasıl istiyorsan doktorunla konuş birlikte bir karar verirsiniz.insallah bu sefer rabbim gönderir evladını evlatlarımızı..
zehirlenmesem iyi
ilahi kuzum ya güldürdün beni sakın zehirlenme kuzum tam ben soracaktım ne kadar yiyecez diye ben 2 çay kaşığı sabah akşam yiyeyim diyordum ama bir tatlı kaşığı yerim bundan sonra.eşimde yiyor.allahtan 2 kavonoz almıştım.2 hafta sonu bir daha sipariş veririm..
ya bana istersen 1 ay sonra gel istersen yazın dinlen sonbaharda gel dedi.dondurulmuşlarla da mı iki ay geçmesi gerekiyor
özlemcim geçmiş olsun sana da .ben 1 adet sonra yapmayı düşünüyorum .doğru mu bilmiyorum ama 1 kaç gün tatile gidip enerji depolayıp hemen yaptıracağım.bakalım hayırlısı
slm kızlar.ben bu ay negatif sonuç aldım.ilk denememdi ve 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu donduruldu.yalnız doktorum tekrar baştan başlamak istiyor bin tane laf etti onlar zaten garanti kalsın diyor.dondurulmuşla tedavi görenler sizde nasıl oldu.çözülürken bozulur mu ya da oran daha mı az.yoksa doktor sırf para için mi böyle söylüyor....yardım edin...:44:[/Qbenimde ikinci denemem aynı şeyi benim doktorumda önerdi 3 tane dondurulmuşum var ama ben doktoruma hak vermiştim çünkü bizi düşünerek konuştu benim devletten ikinci hakkım dondurulmuş maliyeti ucuz oluyor ama devlet malesef bunuda hak sayıyor ve devlet hakkın bitmiş oluyor ama dondurulmuşları bekletip tekrar baştan yaparsan ve ondanda dondurulmuşun olursa 3.denemeni ücretli yaptıracağın için daha masraflı olmuyor maliyet yönünden önermişti ama eşim kabul etmedi bende ikna edemedim malesef bu gün dondurulmuşla tedaviye başladım eşin kabul ediyorsa ve devlet hakkınsa eğer doktorunu dinle bence arkadaşım benim eşim bu kez olmazsa tamamen tedaviyi bırakmak istiyor işte böyle umarım anlatabilmişimdir hakkımızda hayırlısı olsun.
saol canım inş bebişin bu defa sana tutunur.canım benim devletten değil zaten.o yüzden bizde dondurulmuşla olsun diyoruz daha uygun diye...
bende bi şeyler anlatmaya çalıştım ama tabi mekezini duydum ama doktorunla ilgili bir fikrim yok ayseeem bende mersin erdemlide oturuyorum canım yakınız ben adana başkentte gidiyorum
donmuşda farketmez cnm bildiğim kadarıyla zaten iğneler yok istediğin zaman git valla bu işlerde çok zaman kaybetmemek gerekiyormuş
ben önceki tedaviyi 2011 aralık yaptırmıştım şimdi geçen zamana bak kızıyorum kendime çok
ayseeem ne zaman başlıyosun tedaviye sabah benimde kontrolüm var belki karşılaşırız.
kelebeğim kocaya verme sen onu valla yetişmez sonra onlar keçi boynuzuyla idare etsin bizim şu yumurtaları bomba yapmamız lazım
iyi hazırlayalım kendimizi annem ablam falan yazık duyduğunu almaya başladılar bana bakalım inşallah şifa olur
hayıt otunada başladım bukez kendim dövüp yapıyorum bide ynz06 hep böğürtlen kökü diyordu onuda çok duydum acep onuda mı alsam valla ne yaparsak kar şuan bağışıklık sistemini güçlendirmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?