canim insallah guzel haberler aliriz bakalim siz en azindan belirti yasiosunuz benim bunyem cok guclu tik yokk
öyle deme canım. hiç belirti yaşamadan kanda pozitifi görenler var ama sen içini ferah tut inşş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim insallah guzel haberler aliriz bakalim siz en azindan belirti yasiosunuz benim bunyem cok guclu tik yokk
karammm burda burdaa ::) uyumuyo uykuyu unuttu dün çıkdım avmye gittim alış veriş yaptım evime halılar aldım mutfahıma alış veriş yaptım gece yarısı geldim kafa dağıttım öle yapmaya çalıştım ama heryerde gözüm nemliydi bütün hissiyatimi yitirdim olmadına üzülemedim hep ağzımda demekk hayırlısı böleymiş dedim ben eylülü ekimi bekliyorum iki yavrumu alcam ondada olmazsa işe gircem borcumu sıfırlicem sil başdan başlicem allah bana sağlık güç inaç verdi taktirce olanakadar denicem dün eve gelince eşimle sarılarak yarımsaat hıçkıra hıçkıra ağladık ell ele verip dışarı çıkdık alış veriş yapıp geceyarısı geldik zamanımı böle dondurdum
öyle deme canım. hiç belirti yaşamadan kanda pozitifi görenler var ama sen içini ferah tut inşş..
canim karamsar konusmak yok soz verdim oyuzden bisey demiyorum hayirlisi hepimiz icin canimm insallah hamilelik haberini vermk nasip olur cumlemize..
karammm burda burdaa ::) uyumuyo uykuyu unuttu dün çıkdım avmye gittim alış veriş yaptım evime halılar aldım mutfahıma alış veriş yaptım gece yarısı geldim kafa dağıttım öle yapmaya çalıştım ama heryerde gözüm nemliydi bütün hissiyatimi yitirdim olmadına üzülemedim hep ağzımda demekk hayırlısı böleymiş dedim ben eylülü ekimi bekliyorum iki yavrumu alcam ondada olmazsa işe gircem borcumu sıfırlicem sil başdan başlicem allah bana sağlık güç inaç verdi taktirce olanakadar denicem dün eve gelince eşimle sarılarak yarımsaat hıçkıra hıçkıra ağladık ell ele verip dışarı çıkdık alış veriş yapıp geceyarısı geldik zamanımı böle dondurdum
amin arkadaşım amin cümlemize inşşş..
inşallah pozitifi alır gelirsin cnm, yarın benim de randevum var sabah 10 da gidip bakıcaz eşimle kese var mı yoksa bitti mi hamilelik rüyası:44:
inşallah pozitifi alır gelirsin cnm, yarın benim de randevum var sabah 10 da gidip bakıcaz eşimle kese var mı yoksa bitti mi hamilelik rüyası:44:
kıslar 18 mayıs gelirimi?geldiğinde asya bebeğin seninle dermi?keşke şuanda varlığından haberim olsa ama yok 4 gün daha ümitle beklicem rabbim takdir etmişse bebeğim benimledir.hayırlısı için dua ettim etmeye devam ediyorum rabbim hayırlısı ile gönlümüzden geçenlerin hepsini ömrümüze versin.o gün benim için çok ama çok özel bir gün eğer birde güzel haber alırsam sanırım bu hayatta karşılaşmış olduğum en güzel ve özel gün olcak hiç şüphesiz.rabbim 18 mayısta ve diğer günlerde sonuç alacak arkadaşlarımın hepsinin yardımcısı olsun
arkadaşlar değerimiz 991.55 olmuş salı günü muayane olcaz artık keseyide görcez inş..
arkadaşlar değerimiz 991.55 olmuş salı günü muayane olcaz artık keseyide görcez inş..
niye böyle olumsuz düşünüyorsun ki. benim iş yerimde normal yoldan hamile olanlarda bile testten sonra doktor kese görünmesi lazım diyoru. bizim durumumuz artık onlardan farklı değil ki. boş yere üzme kendini
bahar süpersin :) inşallah bundan sonrası da sıkıntısız ilerler cnm
canim masallah insallah keseyide gorursun Allah yardimcimiz olsun...
amin canım inş..seninde sıkıntısız sorunsuz ilerler keseyide görürsün kucağınada alırsın inş canım bebeğini
amin canım inş..seninde pozitif sonucu duyarız inş..
cnm çünkü benim hiç 24 saatte katlamadı değerim bazı annelerin böyle benim gibi 3 günde bir katlaması normalmiş
ama ben o normal gruba giren bazı annelerden miyim yoksa bi terslik mi var işte yarın belli olucak artık