2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ay valla doğru diyon kuzum ya keçiboynuzunu içiyor haplarınıda içiyor şu anda dediğin gibi balı ben yiyeyim ama bazen unutuyor ben hatırlatıyorum sigarayı azalttı bırak diyorum ama zorlanacak herhalde bende üstüne gitmiyorum kuzumun kıyamıyom gı hapları unuttumu kızıyom hafiften tamam be içeceğim diyo bi gidişe var mutfağa 6 yaşında çocuk sankim
kuzum onu bende okudum soğan ve hayıt yapıyorum ben ikisini bir arada kullanabilrimişiz.ama mesela incirle baltarçın kürü olmazmış.dikkat etmek lazım ank 06 arkadaş bir çok şey kullandı 2yada 3 tane olan yumurtasını son tedavide 5 in üzerinde ve kaliteli oldu maşallah şimdi hamile bize epey tiyo veriyor allah razı olsun....dikkat etmekte yarar var.
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun insallah..canım bu bahsettiğimiz balparmağın apitera adlı bir karışımı hazır satılıyor.içinde bal arısütü polen propolis var.şuanda piyasadaki en güvenilir marka.istersen sende kullan.

hmm ondan var bizim evde ya, yani ayni marka degil de, 2 cay kasigi mi yiyces gunde?
esime diye almistim, oda pek yemiyor aslinda...

evet memnunum biraz uzak ama napalım eşim iş yerini bırakamıyor o yüzden yalnız gidiyorum burdan giden çok tanıdığım var çoğuda bebeğine kavuştu ben geçen yıl ilk tüp bebeğimi yaptırdım olmadı malesef şimdi 3 tane dondurulmuşum var onlarla başladım kısmet olursa iki tane hap verdi biri vitamin diğeride bebeğin yerini hazırlamak içinmiş öyle dedi doktorum önümüzdeki pazartesi kontrolüm var bilmiyorum ne olacak dondurulmuşla nasıl oluyor bilmiyorum öğrenecez başkenti tavsiye ederim 5 tane doktor var istediğini seçebilirsin 2si bayan hepsi çok iyi anlayışlı her şeyi sor tekrar tekrar anlatırlar bütün çalışanlar kibar her şey var tüp bebekle ilgili her işlem yapılıyor canım dondurulmuşunla dene İNŞALLAH olur gerek kalmaz RABBİM yardımcın olsun

rabbim inşallah yüzünü güldürecek bugün senin 8.günün benimse 7.günüm:)
yüce rabbim hz meryeme hiç bir insanla münasebeti olmadığı halde hz. isayı vermedimi?
hz.zekerriyaya oğlu yakubu eşi kısır olmasına rağmen ve kendiside çok yaşlı olmasına rağmen vermedimi?
bizde eğer allaha (cc) en samimi duygularımızla yaklaşırsak neden olmasın? eğer olmuyorsa cenab-ı hakkın bir bildiği var demektr arkadaşlarım sakın üzülmeyin tevekkül edin ve teslim olun..

transfer olduğun günü saymıyorsun dimi canım?evet benim transfer gününü saymazsak bugün 8.günüm söylediklerine sonuna kadar katılıyorum rabbim hepimize bütün müslüman kardeşlerime hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.rabbim OL der ve olur inşallah.herhangi bir ağrın sızın varmı_?inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder rabbim.

Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın sabah kan vermeye gitcem ( sakinleşmem gerek ama elimde değil düşündükçe kalbim çarpıyor yaaa

Kizlarr son 6 gun heycan yukseliyor evde test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum buarada bende cok iştahsizlik var napcam bilmiyorum(

Kizlarr son 6 gun heycan yukseliyor evde test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum buarada bende cok iştahsizlik var napcam bilmiyorum(

Canm bn yaptm dun negatifti sen sakin yapma senn gecen carsamba olmustu degilmi bnde persemde cumartesi test tarihim tek embriyooo hayirlisi hakkimizda bnde hersey normal hicbi degisiklik yok agri sizi istahsizlik akinti v.s Cumartesi hersey belki olacak

Evet cnm gecen hafta carsamba transef yapildi 21. İnde test yaptircam benimde tek embryo bende var karnimda ve gouslerde gelip giden agrilar var ve cok sık tuvalete gidiyorum belkide ilactandir bilmiyorum kendimide kandirmak istemiyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah

karammm burda burdaa ::) uyumuyo uykuyu unuttu dün çıkdım avmye gittim alış veriş yaptım evime halılar aldım mutfahıma alış veriş yaptım gece yarısı geldim kafa dağıttım öle yapmaya çalıştım ama heryerde gözüm nemliydi bütün hissiyatimi yitirdim olmadına üzülemedim hep ağzımda demekk hayırlısı böleymiş dedim ben eylülü ekimi bekliyorum iki yavrumu alcam ondada olmazsa işe gircem borcumu sıfırlicem sil başdan başlicem allah bana sağlık güç inaç verdi taktirce olanakadar denicem dün eve gelince eşimle sarılarak yarımsaat hıçkıra hıçkıra ağladık ell ele verip dışarı çıkdık alış veriş yapıp geceyarısı geldik zamanımı böle dondurdum

Ben persemde yaptim 18mayis test tarihim 10gun sanirim evet canim hakkimizda hayirlisi insallah guzel sonuclar alirizz Rabbimin izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…