- 3 Şubat 2009
- 1.406
- 8
- 641
ay valla doğru diyon kuzum ya keçiboynuzunu içiyor haplarınıda içiyor şu anda dediğin gibi balı ben yiyeyim ama bazen unutuyor ben hatırlatıyorum sigarayı azalttı bırak diyorum ama zorlanacak herhalde bende üstüne gitmiyorum kuzumun kıyamıyomkelebeğim kocaya verme sen onu valla yetişmez sonra onlar keçi boynuzuyla idare etsin bizim şu yumurtaları bomba yapmamız lazım
iyi hazırlayalım kendimizi annem ablam falan yazık duyduğunu almaya başladılar bana bakalım inşallah şifa olur
hayıt otunada başladım bukez kendim dövüp yapıyorum bide ynz06 hep böğürtlen kökü diyordu onuda çok duydum acep onuda mı alsam valla ne yaparsak kar şuan bağışıklık sistemini güçlendirmemiz lazım
kuzum onu bende okudum soğan ve hayıt yapıyorum ben ikisini bir arada kullanabilrimişiz.ama mesela incirle baltarçın kürü olmazmış.dikkat etmek lazım ank 06 arkadaş bir çok şey kullandı 2yada 3 tane olan yumurtasını son tedavide 5 in üzerinde ve kaliteli oldu maşallah şimdi hamile bize epey tiyo veriyor allah razı olsun....dikkat etmekte yarar var.özlem istersen hepsini birden karıştırma
saraçoğlu falan hep bi kürü bişeyi uygularken ötekini bırakın diyodu
gerçi bunlar küre mi giriyo hayıtotu falan bilmiyorum
ben de kocama vermedim baldan keçi boynuzu yedu o sadece
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun insallah..canım bu bahsettiğimiz balparmağın apitera adlı bir karışımı hazır satılıyor.içinde bal arısütü polen propolis var.şuanda piyasadaki en güvenilir marka.istersen sende kullan.bal dediginiz bal tarcin corekotu mu?
ben de yapaym madem..
doktordan randevu aldik pazartesi ogleden sonra 3 te. bi gidip konusucas bakalim ne diycek tup bebek istiyoruz diyces, heralde bi sey demez. burda hep uzun protokol yapiliyormus, yani benim bu adetimle baslasak ramazanin ilk haftasina kadar uzuyor.
ramazan gelmeden bitse istemistim ama nasip tabi.. ins her sey yolunda gitsin de artik napalim bekliyces...
bu adetimin 2. gununden itibaren dogum kontrol hapi kullanicakmisim, esim istemiyor ama doktor ne derse yapmak lazim bence.
henuz pek detay bilmiyorum ins ogrenince yazarim sorarim sizlere de.. :)
Allahim kucaklarimizi bos birakmasin. bizim ilk ve tek tup sansimiz, sigorta baska karsilamiyor, amerikadayiz biz.
bi tane arkadasim da bu ay turkiyeye gidiyor tedavi icin, ins ikimiz de hamile kalsak ne kadar guzel olur :)
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasib etsin... amin....
ay valla doğru diyon kuzum ya keçiboynuzunu içiyor haplarınıda içiyor şu anda dediğin gibi balı ben yiyeyim ama bazen unutuyor ben hatırlatıyorum sigarayı azalttı bırak diyorum ama zorlanacak herhalde bende üstüne gitmiyorum kuzumun kıyamıyomgı hapları unuttumu kızıyom hafiften tamam be içeceğim diyo bi gidişe var mutfağa 6 yaşında çocuk sankim
kuzum onu bende okudum soğan ve hayıt yapıyorum ben ikisini bir arada kullanabilrimişiz.ama mesela incirle baltarçın kürü olmazmış.dikkat etmek lazım ank 06 arkadaş bir çok şey kullandı 2yada 3 tane olan yumurtasını son tedavide 5 in üzerinde ve kaliteli oldu maşallah şimdi hamile bize epey tiyo veriyor allah razı olsun....dikkat etmekte yarar var.
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun insallah..canım bu bahsettiğimiz balparmağın apitera adlı bir karışımı hazır satılıyor.içinde bal arısütü polen propolis var.şuanda piyasadaki en güvenilir marka.istersen sende kullan.
saol canım.genelde doktoru beğeniyorlar ama ekibini ve tabi olanaklarını beğenmiyorlar.ben çalışıyorum eşiminde iş durumu biraz farklı o yüzden burayı seçtik.evet yakınmışız.sen merkezinden memnunmusun ve hangi aşamadasın şuan...
canım yeğenlerinin ismi çok güzelmiş rabbim bizlerede nasip etsin bende çok ikiz isterdim ama şimdi rabbim hayırlısını sağlıklı akıllı uslu imanlı evlatlar nasip etsin diyorum. canım ben bursa jinemed de yaptırdım çokta memnunum ellerinden geleni yaptılar saten onlar sadece vesile olabilir verecek olan rabbim inşallah hayırlısı ile ol der.bugün 7.günüm bakalım hayırlısı
rabbim inşallah yüzünü güldürecek bugün senin 8.günün benimse 7.günüm:)
yüce rabbim hz meryeme hiç bir insanla münasebeti olmadığı halde hz. isayı vermedimi?
hz.zekerriyaya oğlu yakubu eşi kısır olmasına rağmen ve kendiside çok yaşlı olmasına rağmen vermedimi?
bizde eğer allaha (cc) en samimi duygularımızla yaklaşırsak neden olmasın? eğer olmuyorsa cenab-ı hakkın bir bildiği var demektr arkadaşlarım sakın üzülmeyin tevekkül edin ve teslim olun..
Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın sabah kan vermeye gitcem( sakinleşmem gerek ama elimde değil düşündükçe kalbim çarpıyor yaaa
Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın sabah kan vermeye gitcem( sakinleşmem gerek ama elimde değil düşündükçe kalbim çarpıyor yaaa
kızlar karamı aradım açmıyo
inşallah öyledir cnmCanim belki uyuyordun gece uyumamistir uzuntuden Allahim duy sesimizi gonlumuzdeki evlatlari tez zamanda nasip et...
Kizlarr son 6 gun heycan yukseliyor evde test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum buarada bende cok iştahsizlik var napcam bilmiyorum(
Canm bn yaptm dun negatifti sen sakin yapma senn gecen carsamba olmustu degilmi bnde persemde cumartesi test tarihim tek embriyooo hayirlisi hakkimizda bnde hersey normal hicbi degisiklik yok agri sizi istahsizlik akinti v.s Cumartesi hersey belki olacak
Evet cnm gecen hafta carsamba transef yapildi 21. İnde test yaptircam benimde tek embryo bende var karnimda ve gouslerde gelip giden agrilar var ve cok sık tuvalete gidiyorum belkide ilactandir bilmiyorum kendimide kandirmak istemiyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
belim ağrıyor yaaa. arada kasığıma vurup geçiyor tek hareket bu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?