keşke herkese 2 embriyo transfer edilse ama maalesef olmuyor. ama şu da bir geçekki sayıya bakmıyor, kalite bile önemini yitiriyor. benim de daha önceki denememde 2 adet ve 5. gün ve kaliteliydi. ama olmadı. Rabbimin ol demesine bakıyor. biz sadece sebep noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim evlatlarımızı bu sebeple verir inş. bir arkadaşım çorluda normal küçük bir özel hastanede denemiş ilk deneme ve maşaallah sonuç pozitif.
benim de yarın transfer olacak inş. nelere dikkat etmeliyim. öncekinde çok rahat davranmıştım. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. ananası okumuştum ama başka bir bilgim yok.
benim de aşılamada çatlama saatim cumartesi akşamına denk geldiği için doğru saatinde yapılmamıştı hastane kapanıyodu öğlen bana sabah yapılmıştı transfer, ya çok korkunçlar ya bildiğin gibi değil
ben 4,950 verdim kliniğe, ilaçlarım da 1,200 gibi bişey tuttu
hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.pozitifi görelimde sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun 1-2-3 sayı farketmez rabbim neyi layık görmüşse o olur.bu arada çatlatma iğnemizi olalı bugün 13.günümüzçoğu arkadaşın 13.gün kanda değer belli olur ama biz tabiki 18 mayısa kadar beklicez.veeeeeee bizlere burdaki arkadaşlarımızada güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim.
kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum
aşılama mı tüp bebek mi ? fiyat verdiğim yer bahçeci kliniği
kızlar nezle oldum sürekli hapşırıyorum ilaçta içemiyorum kaldım böyle
hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.pozitifi görelimde sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun 1-2-3 sayı farketmez rabbim neyi layık görmüşse o olur.bu arada çatlatma iğnemizi olalı bugün 13.günümüzçoğu arkadaşın 13.gün kanda değer belli olur ama biz tabiki 18 mayısa kadar beklicez.veeeeeee bizlere burdaki arkadaşlarımızada güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim.
kızlar nezle oldum sürekli hapşırıyorum ilaçta içemiyorum kaldım böyle
Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......
ben tüp bebeği nerdeyaptırdığını merak ettim nerdeki bahçeci acaba? bende şuan sonuç bekliyorum bugün 6. günüm buz bebeğimi aldım 9 mayısta.
21 mayıstada test tarihim ama nedense içimi bi ümitsizlik kapladı..yeniden klinik araştırmaya başladım.
haydaaaa nie bu kadar erken test yaptın ki ? idrar testi mi yaptın. zaten transfer sayılmıyo bugün daha 5. günün senin
kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum
allahım sağlıklı sıhatli versin değerinde kat kat artsın engüzel şekilde canım.bence güzel artmış benim 16. gün 67.26..yarın tekrar bakcaz bakalım inş herşey yolundadır..
karammm çok üzüldüm inan acını çok iyi anlıyorum ben de yeni yaşadım bunu ne desek boş ama 2 güne geçiyor ,yenisine hazırlanıyorsun.bak çok ağlıyorum ben de aama sonucu değiştiremiyoruz.şimdi yeni tedavi ne zaman olmalı diye onu planlıyoruz.sakin ol dua etmeeye devam edelim.tekrar geçmiş olsunb cnm...saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola
doktor ümitliydim diyor 8 hücreli birinci kalite koyduk dedi ama nednini bazı aylar rahim hazırlamaz gebeliye kendini dedi seninkide bu aya denk gelmiş demekki dedi eylül ekim gibi dierleriyle deneriz dedi onlarda birinci kalite 8 hücreli dedi busefer sıkı tedbir vs cnm olmadımı olmuyo yapcak bişey yok yani
Canim inan olsun cok isterim bian dunyada bisey olsa tum anne olmak isteyenler hamile kalsa umit dunyasi ne diyim dua etmekten baska caremiz yok.. karincanin bile sesini duyan rabbim gonullerimizinde feryadini duyuyor ve insallah evlatlarimizi bize er yada gec vericek inaniyorumm. Bnmde 4gunum ama sanki bnmle degil bebegim sabah bi boslukla kalkiorum agliorum diorum acaba olumsuz olursa allah korusun kendimimi alistiriyorum inan okadar karmasik bir durumdayimki elim hep karnmda 7gun sonra ne olacagi belli olucak insallah olumlu olurda dua edin rabbim sizede dogal yollardan verir insallah...
ben de hep elimi karnıma koyuyordum ne yaşadığını annlıyorum ama rahat ol seni mutlu eden şeyleri yap bu süreçte kitap oku komedi filmi izle.günlük yaz inşallah bebişin sana tutunur sevgiler....
Canim tedavin hayirli olsun.insallah guzel haberler alirsin tedavin boyunca Allah yardimcin olsun..
kızlar arı sütü bal polen propolisi bırakmayın. bana çok faydası olduğuna inanıyorum inşallah size de fayda etsin. bi sonra ki tedaviye başladığınızda iğnelere başlayana kadar yemeye çalışın. inşallah şifa olur.
canım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla
bak şimdi bana gebeik testlerinin tarihçesini anlattıracakKocam umitsizdimya inanmiodu o yuzden yaptim napalum kismet degilmis sonucun pek degisecegine inanmiorym nasi senin en bastan beri hamile oldugunu dusunduysem kendiminde olmadigini dusunuyorum ne bilim kizma bna icimdeki ses oyle soyluo... Asla Rabbime karsi gelmek falan degil indallah tabiki olumlu olsun cok isterim artik kndmden cok ailemin uzulmesi beni cok yipratacak hepsi ustume titredi hakkimda hayirlisi...
ben 12 güünde 3 kilo alarak kilo alma rekoru kırdım.nasıl vereceğim bilmiyorum.
Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?