aycennnnnnnnnnnnnnnnnnn stres yok canım relaxxoluyoruz elimizden geldiğince rabbim herşeyin hayırlısını versin.önce size sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip eylesin.insallh güzel haberle döneceksin.
Kızlar ya bişi sorcam ben iğneler kullanıyorumya karnım çok şiş.kilomu şişlikmi bilmiyorum sizdede oldumu.4 aylık var karnım
Kizlar 7 haftalik olduk cok sukur ama ben elevit diye vitamini icemiyorumm 1 gun iciyorsam 2 gun icmiyorum bebeklerime bir zarari olurmuuu lutfen bilgiiiiii
canım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla
canımmm çok sağol bu gün başladım hayırlısıyla dondurulmuşla olunca iğne falan yok bebeğinin yerini hazırlıcaz dedi doktorum iki tane hap verdi haftaya pazartesi kontrolum var inşallah 11.yıl uğur getirirde bebeğim bana tutunur bu kez rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin heyecan dorukta...
hatme tedaviye başlamışsın canım. çok sevindim hayırlı olsun. inş Rabbim kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder. bunu çok istiyorum. Umarım eşinin kalbine de o razılığı, anlayışı verir inş.
oh maşallah taze annişcanım doktorun ne kadar kullan dediyse okadar kullan bence.aksatma ilaçlarını.nasıl gidiyor hamişlik bulantın falan varmı.bize dua et olurmu bak yeni tedaviye başlayan tedavi sonucu bekleyen arkadaşlarımız var bide benim gibi dinlenme aşamasında olanlar var dularını bekliyoruz canımmmmm
canım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla
inşallah duyacaksın canım . daha birşey net değilken kendini ve bebeğini üzme
yok canım aynı merkezde yaptırıcaz dondurulmuşlarla....ama olmazsa artık başka bir yerde yaptırıcaz
arkadaşlar çok üzgünüm( hastanede tanıştım transferimizi birlikde oldumuz bi ablam vardı bu akşam saat 5 de kanaması başlamış yumurta büyüklünde parçalar düşmüş orkit dayanamamış çocuk bezi komuş parça düşünce azalmış biraz ama iki emriyo koymuşlardı sizde düşmüşmüdür yada üstüne görme filan ola bilirmi çok üzüldüm çokkk
Bide ben zayıfım ama sadece göbek var çok komik duruyo.pantolonlarım zor kapanıyocanım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla
arkadaşlar çok üzgünüm( hastanede tanıştım transferimizi birlikde oldumuz bi ablam vardı bu akşam saat 5 de kanaması başlamış yumurta büyüklünde parçalar düşmüş orkit dayanamamış çocuk bezi komuş parça düşünce azalmış biraz ama iki emriyo koymuşlardı sizde düşmüşmüdür yada üstüne görme filan ola bilirmi çok üzüldüm çokkk
Bide ben zayıfım ama sadece göbek var çok komik duruyo.pantolonlarım zor kapanıyo
Canım inş yanılırız ama bence düşük yapmış.rabbim inş sabrını versin ona
bee_83 çok sağoll yol arkadaşım sabah kontrolüm var inşallah duyarım miniğimin küt küt atan kalp sesini çok zormuş allahım kimseye yaşatmasın sadece pozitifi görmek yeterli değilmiş bunu anladım allahım tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın doktorum şimdiye görünmesi lazım deyince ben telaş yaptım bakalım sabah herşey belli olacak lütfen tüm güzel dualarım sizinle sizde benden güzel dualarınızı esirgemeyin.
cnm benim de öyle bu aldığımız hormonlardan şişiyoruz bi de sürekli yiyorum iştahım açıldı deli gibi
karnımı görsen kaçarsın hiç bi pantalonoma sığamıyorum. sokağa çıkıcağım zaman düğmeleri açık bırakıyorum üstüne uzun bişey giyip kapatıyorum düğme kısmını
cnm bi zararı olucağını sanmam bana doktor eleviti içme artık rahatsız ediyosa dedi, ama benim midemde sorun var diye dediKizlar 7 haftalik olduk cok sukur ama ben elevit diye vitamini icemiyorumm 1 gun iciyorsam 2 gun icmiyorum bebeklerime bir zarari olurmuuu lutfen bilgiiiiii
cnm benim de öyle bu aldığımız hormonlardan şişiyoruz bi de sürekli yiyorum iştahım açıldı deli gibi
karnımı görsen kaçarsın hiç bi pantalonoma sığamıyorum. sokağa çıkıcağım zaman düğmeleri açık bırakıyorum üstüne uzun bişey giyip kapatıyorum düğme kısmını
ben de iyice kafama takıyorum bu göbek ve kiloları! hiç kıyafetlerim olmuyor artık. korkutuyor beni ya gitmezse. ne yapmalıyız ya? bence bu tedavilerle beraber diyet listeleri de vermeliler...
canım ben de tutamadım yani boğazımı
canım ne istese yedim hatta normalde 1 yiyosam 2 yedim ama eminim ki bu aldığımız hormonlar felaket iştah açıyo
hayatımda bu kiloya çıkmadım yani ben, perşembe günü kontrole gittiğimde sorucam doktora
o da biz sana ne bulursan ye mi dedik azıcık tutu gırtlağını dicekyok yok demez çok kibar adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?