• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Hadi bakalim canim hayirlu haberler alirsin jnsallahh.Rabbim yardimcin olsun..

Karamm amin cumlemizinn yarin hem evlilikyildonumum hemde 3aylara giris hemde transferimin 3gunu vuvvv masallah insallah hepimiz hamile kaldigimizin haberini aliriz... ya bu arada namaz kilsam sorun olur mu

Ben ikinci gun basladim geri namazimi kilmaya cnm bisey olcagini zannetmiyorum

canim benim ya ins Rabbim bu sefer yuzunu guldursun canim.. pihtilasma falan var mi bakildi mi? yani gebelik olusuyor ama kisa surede sonlaniyorsa genelde kan sulandirici igne filan yapiyolar phitilasmayi onlemek icin, ins bu sefer bebegin seni sasirtir ve sonuna kadar gidersin ins. bence cok guzel artmis degerlerin ama daha once de yasadim dedigin icin net konusamadim.. ins hayirlisiyla gelmis olsun bebegin.. :)

yapılmadık tahlıl kalmadı. (problem sperm dnası bozuk oluşu) pıhtılaşma çok düşük çıktı. dr normalde bu değerdeki hastalarıma iğne vermiyorum ama şansa bırakmayalım bu sefer dedi. her gün kan sulandırıcı iğnem var. göbeğimde batıracak yer kalmadı artık. hakkımızda hayırlısı artık. senınde hersey gonlunce olsun arkadasım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım

transferı olan arkadaslar neler yapıyosunuz..ben çok kararsızım süreklı yatsam mı,kalkıp dolassam mı daha iyi olucak??
canım ben bazenyatıyorum oturuyorum yavaş yavaş kendimi yormadan ufak tefek işler yapıyorum
Arkadaşlar bugün 5. Gün transferimin 9. Günü. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgiler çıktı ama silikler. Ne anlama geliyoor ki. Yarın kan testi yaptıracağım. Kaç çıkması gerekiyor blastokistte göre. çok korkuyorum.
canım inşallah hamilesindir hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar.... ben bugün gene test aldım. bu sabah sonunda 2. çizgiyi gördüm ama biraz silikti. yarın sabah bi daha yapıcam. zaten cumartesi de kan testim var. son 2 gün meraktan çatladım. bugüne kadar doktorumu bile 1 kere dahi aramadım ama son 2 gün geçmek bilmiyor...

bu arada özlemcim Allah sabır versin. kendi derdime düşüp seni unuttum sanma. sadece teselli için doğru kelimeleri bulamam diye çekindim. Umarım en kısa zamanda atlatıp yoluna devam edersin.. bu kez bebeklerini kucağına alarak hem de...

testlerinde pozitifleri gören arkadaşlarım... hepiniz adına çok sevindim... Anne olmak isteyen herkes yaşasın inşallah aynı mutluluğu...

canım inşallah hamilesindir rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin

aycen
cnm senin ilk tüp bebek sanırım benim durum giibi oldu bana biraz bilgi verirmisin? kanaman nasıl oldu uzun sürdü mü? benim dünden beri hafif lekeler var ama daha dönmedi nezaman gelicek bu kanama bilgin var mı?

aycen bide doktorun yorumu ne oldu bu durum için?

yapılmadık tahlıl kalmadı. (problem sperm dnası bozuk oluşu) pıhtılaşma çok düşük çıktı. dr normalde bu değerdeki hastalarıma iğne vermiyorum ama şansa bırakmayalım bu sefer dedi. her gün kan sulandırıcı iğnem var. göbeğimde batıracak yer kalmadı artık. hakkımızda hayırlısı artık. senınde hersey gonlunce olsun arkadasım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım

canım sperm dna bozukluğu nasıl tesbit ettiler

tuğba bizim hasar da %47 gibi birşeydi.. sizin kaç?

aycen
cnm senin ilk tüp bebek sanırım benim durum giibi oldu bana biraz bilgi verirmisin? kanaman nasıl oldu uzun sürdü mü? benim dünden beri hafif lekeler var ama daha dönmedi nezaman gelicek bu kanama bilgin var mı?

özlemcim nasılsın hoş geldin canım moralin nasıl lütfen canını sıkmama.canım benim 2 aşılamam bu üçüncü tüp bebeğim bundan önceki tüp bebeğimde hamile kaldım sonra değerim düştü sonra doktorum bana ilaçla bebeği düşürelim dedi kürtaj olmanı istemiyorum rahime zarar vermiyelim dedi sonra zaten 1 hafta sonra adet oldum .

aycen

özlemcim bende bu konuda tecrubelı sayılırım. hiç korkma benim tavsıyem hemen kurtaj olma biraz bekle, tabı doktorun daha ıyı bılır ama ben ılk sefer deger dusmeye baslyaınca hemen kurtaj dedı doktorum bızde cahıllık ıste hemen kabul ettık. oysa daha kucucuk kese, buyuk ıhtımallede içi boştur bu kadar erken oldugu için kendi kendine düşşün bence cunku kurtajlar rahım duvarını inceltiyor ve tutunma içinde rahım duvarı kalınlıgı onemlı. 2. sinde farklıydı doktorum. dış gebelık olmasına ragmen ki dış gevelık tehlıkelı tupleri patlatıyor falan. ya mudaheleyle alıyorlar yada kanser iğnesi var onu vuruyorlar oda bebegı dusuruyor. ama doktorum sabırla bekleyelım dedı gun asırı hcg ıle takıp ettı sonra adet sancısı gıbı gıttı. dıs gebelık oldugu halde. yanı canım hıc korkma ve nacızane tavsıyem doktorunda kabul edıyorsa kurtaj son care olsun!

Back