• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm doktor test gününü 13 mayıs vermişti ben 5.gün embriyosu diye bugün yaptırdım

hayatım daha bügün ayın 10 ve daha 3 gün var gününe doktor 13 mayıs die boşa sölemiyor 5 gün emriyosu oldunu doktor bilmiyomu ozaman 10 da yaptır der böle erken yapıyosunuz doktora uymadan sonra üzülüp duruyoruz bekle gününü 13 mayısta yap ozaman değerini doktora göster zaten noldu belli olur kalbini ferah tut yapmasan iyiydi ama yapmışın inşlh yükselir cnm

hayatım daha bügün ayın 10 ve daha 3 gün var gününe doktor 13 mayıs die boşa sölemiyor 5 gün emriyosu oldunu doktor bilmiyomu ozaman 10 da yaptır der böle erken yapıyosunuz doktora uymadan sonra üzülüp duruyoruz bekle gününü 13 mayısta yap ozaman değerini doktora göster zaten noldu belli olur kalbini ferah tut yapmasan iyiydi ama yapmışın inşlh yükselir cnm

çok haklısın kuduruyorum şimdi.çaresizce bekliyorum inşallah yükselir çok sağol cnm desteğin için

çok haklısın kuduruyorum şimdi.çaresizce bekliyorum inşallah yükselir çok sağol cnm desteğin için

bak üçkünü bekleyemedin yaptırdın şimdi o üçkün nasıl geçcek heh kendi kendimizin pskolejisini bozanlarda aslında biziz nekadar teselli versemde için içine sığmıyordur dilerim yükselir 3 günde nekadar katlanır 2 katına hesapla yani normel sayın çıkar merak etme cnm

bak üçkünü bekleyemedin yaptırdın şimdi o üçkün nasıl geçcek heh kendi kendimizin pskolejisini bozanlarda aslında biziz nekadar teselli versemde için içine sığmıyordur dilerim yükselir 3 günde nekadar katlanır 2 katına hesapla yani normel sayın çıkar merak etme cnm

inşllah cnm inşallah yükselir.pazartesi 72 falan çıkması lazım yükseliirse

özlemcim nasılsın hoş geldin canım moralin nasıl lütfen canını sıkmama.canım benim 2 aşılamam bu üçüncü tüp bebeğim bundan önceki tüp bebeğimde hamile kaldım sonra değerim düştü sonra doktorum bana ilaçla bebeği düşürelim dedi kürtaj olmanı istemiyorum rahime zarar vermiyelim dedi sonra zaten 1 hafta sonra adet oldum .

canım doktorum bana yumurta ve sprem buluştuğunda birbirine uyum sağlıyamamış zaten devam etseydi sağlıklı bir bebek değildi sakat olabilirdi .(allah korusun ).

kendimi toparlamaya çalışıyorum tam gelemedim ama iyi olmak zorundayım.. peki sana doktorun bundan sonra hamile kalmam biraz daha kolay olur falan diye birşey dedi mi?
senin bu ikinci diye biliyordum ben ilk tüp bebeğinde değil ozaman hamilelik, ozaman dondurulmuşun varmıydı? benim donmuş kalmıyor elimde

tahlillerde cıkmıştı. hem sayı az 2 milyon, hem %0 ileri hareketli (hiç yok yani) hemde dna sı bozuk

canım % 70 lerde bizim. senin yine iyiymiş. bizde durum vahim.

özlemcim bende bu konuda tecrubelı sayılırım. hiç korkma benim tavsıyem hemen kurtaj olma biraz bekle, tabı doktorun daha ıyı bılır ama ben ılk sefer deger dusmeye baslyaınca hemen kurtaj dedı doktorum bızde cahıllık ıste hemen kabul ettık. oysa daha kucucuk kese, buyuk ıhtımallede içi boştur bu kadar erken oldugu için kendi kendine düşşün bence cunku kurtajlar rahım duvarını inceltiyor ve tutunma içinde rahım duvarı kalınlıgı onemlı. 2. sinde farklıydı doktorum. dış gebelık olmasına ragmen ki dış gevelık tehlıkelı tupleri patlatıyor falan. ya mudaheleyle alıyorlar yada kanser iğnesi var onu vuruyorlar oda bebegı dusuruyor. ama doktorum sabırla bekleyelım dedı gun asırı hcg ıle takıp ettı sonra adet sancısı gıbı gıttı. dıs gebelık oldugu halde. yanı canım hıc korkma ve nacızane tavsıyem doktorunda kabul edıyorsa kurtaj son care olsun!

ya benim dün leke geldi bugün birşey yok gibi korkuyorum geri yükselep dış gebeliğe çevirebilir.. şuna kürtajı kaldıracak durumumda yok inşallah kendi kendine düşer..sen o değerlere rağmen doğal hamile kalabilmişsin bence umudun var inşallah bu kez olur bidaha bu çileleri çekmezsin.. bu durum negatif sonuctan da daha kötüymüş kabul edemiyorum acabalarla yaşıyorum şuan

kendimi toparlamaya çalışıyorum tam gelemedim ama iyi olmak zorundayım.. peki sana doktorun bundan sonra hamile kalmam biraz daha kolay olur falan diye birşey dedi mi?
senin bu ikinci diye biliyordum ben ilk tüp bebeğinde değil ozaman hamilelik, ozaman dondurulmuşun varmıydı? benim donmuş kalmıyor elimde

yok canım öyle bir şey demedi .benim 2.tüp bebek sıfırdan başladım 25 yumurta oluştu 2 adet yumurtam kalmıştı 1 transfer edildi 1 tane kalmıştı yumurtam onuda bu tüp bebekte transfer yaptırdım şimdi beklemekteyim inşallah hayırlısı ile hayırlı haberler alırım

test sonucum belli oldu 10.günde 153. inanamıyorum. doktorum pazartesi tekrarla dedi

gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin seninde yumurta rezervi sorunun vardı dimi çok ümitsizdin allahım ol derse olmıcak bişey yok işte..

cnm doktor test gününü 13 mayıs vermişti ben 5.gün embriyosu diye bugün yaptırdım

canım daha 10. gün yapmışsın ben 12. gün yaptım 17.79 du ..16. gün 67.26 çıktı yarın tekrar bakcaz bakalım inş artmıştır benim değerimde seninkide artar inş.

Back