• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm ben sıkıyorum sonra kalkıp 15 dakka yürüyorum her jelden sonra, öyle geri gelmiyo
15 dakka yürü sen de evin içinde
ben elime ip mip bişey alıyorum kediler peşime takılıyo deli danalar gibi peş peşe yürüyoruz evin içinde bi aşşa bi yukarı
:27:

Puahahaaa ay sen cok yasa taze annee ilk gunya yurumktn korktum birz neyse yarin yururum yavastan :21:

jeli sürer sürmezmi kalkıp yürüyosun ben yarımsat yatıyom sonra kalkıyorum çünkü doktor bana öle dedi jeli sürdün zaman yarımsaat yat kalkma dedi
bana 5 dakka yat dedi ama ben yatmıyorum sıkıntılıyım zaten yatamıyorum :51:

ah balım beniim. ne kadar da temkinli davranmaya çalışıyorsun. daha önceki tecrübelerin nedeniyle böylesin. ben de 3 düşük yaptım. biraz anlayabiliyorum. ama inan bu değerler çook hoş:nazar: ikiz diyorum çünkü kat kat artmış. başlangıçtaki değerin o kadar yüksek olması gerek miyor. lütfen azıcık rahatlaa.kontrolün ne zaman bakalım:34:

canım cokkk tesekkur ederım! çarşamba günü kontrole gideceğim! hakkımızda hayırlısı inşaallah! moral verdin saol! inşaallah seninde gönlünce olur hersey!

tuğbacım 2 gündür değerim niye 2 ye katlamadı derdiyle topic topic gezip bhcg değeri okudum cnm
büyük ihtimal ikizlere gebesin. kaçla başladığının inan hiç önemi yok. eğer düşük başlayıp artışın da düşükse o genelde iyi bitmiyo sonu hüsran ama senin gibi 3 er 5 er katlayanlar genelde ikizlere gebeymiş :) valla uydurmuymuyorum az biraz gez forumları görücen kendi gözünle :)

canımsın! okumadığım yazı kalmadıkı! oyyy sadece şimdi değil ki! bu hcg benim başımın belası! 1. gebeliğimde de 2. sinde hep derdim hcg! hcg degeri ile ilgili yorum yazı yayın okumaktan artık uzman oldum! sadece turk siteleri degil uluslararası artık yurtdışı kaynaklı kulüpler var onlardanda takip ediyorum ama işte! sütten ağzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş ya ben üfleyerek yemekten bile korkar oldum!

canımsın! okumadığım yazı kalmadıkı! oyyy sadece şimdi değil ki! bu hcg benim başımın belası! 1. gebeliğimde de 2. sinde hep derdim hcg! hcg degeri ile ilgili yorum yazı yayın okumaktan artık uzman oldum! sadece turk siteleri degil uluslararası artık yurtdışı kaynaklı kulüpler var onlardanda takip ediyorum ama işte! sütten ağzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş ya ben üfleyerek yemekten bile korkar oldum!

kuzum ben de okudum yabancıların hepsini :) zaten o yüzden değerim ikiye katlamadı diye kendimi artık paralamıyorum
48 ila 72 saatte katlaması gerekiyomuş. bizde ki algı mutlaka 48 olmalı gibi.
değerlerin çok güzel gidiyo, maşallah de dilini ısır tuğbacım. daha önce kötü sonuçlanması, her seferinde tedavinin kötü seyretmesi başarısız olması anlamına gelmez ki.
elimizde değil biliyorum endişeleniyoruz, sana diyorum benim aklım çıkıyo bu kullandığım ilaç yüzünden ve muhtemelen kucağıma alıp sağlıklı olduğunu görmeden de içim rahat etmeyecek. haklısın canım endişelenmekte.
inşallah boş yeredir bunca beyin yememiz :)

accesdenied cim özel mesaj atacaktım mesaj kutun doluymuş galiba atamadım
ama burdan cevabımı aldım , sanırım hamilesin :) çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
ne yaptın tedavi oldunmu diye soracaktım kaç gündür aklımdaydın ..

slm kızlarr.bende nisan ayında tedaviye baslayanlardanım..uzun zamandır takip edıyorum bu formu..biçook soruma cevap buldum sayenizde.hepinize çook tesekkurler.iyi ki varsınız..

transferı olan arkadaslar neler yapıyosunuz..ben çok kararsızım süreklı yatsam mı,kalkıp dolassam mı daha iyi olucak??

accesdenied cim özel mesaj atacaktım mesaj kutun doluymuş galiba atamadım
ama burdan cevabımı aldım , sanırım hamilesin :) çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
ne yaptın tedavi oldunmu diye soracaktım kaç gündür aklımdaydın ..

canım sağol gerçekten :) duygulandım birden :) aklına gelmem ne güzel.
çok teşekkür ederim inşallah devam eder, inşallah kim istiyosa yaşatır allahım bu duyguyu :)

Arkadaşlar bugün 5. Gün transferimin 9. Günü. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgiler çıktı ama silikler. Ne anlama geliyoor ki. Yarın kan testi yaptıracağım. Kaç çıkması gerekiyor blastokistte göre. çok korkuyorum.

Arkadaşlar bugün 5. Gün transferimin 9. Günü. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgiler çıktı ama silikler. Ne anlama geliyoor ki. Yarın kan testi yaptıracağım. Kaç çıkması gerekiyor blastokistte göre. çok korkuyorum.

Tek embriyomu canim hayirli olsun simdiden senin nasil gecti transfer sonrasi tiyolari alayimmm :))

silik anlamı var pozitif anlamına geliyo yarınki kantestinde daha iyi anlarsın

Tek embriyomu canim hayirli olsun simdiden senin nasil gecti transfer sonrasi tiyolari alayimmm :))

tek embriyo canım. 5.gün. şimdi hamile olabilir miyim ben? ben gittikçe artan bel ağrısı oldu. halen de var. kasıklarımda batma, göğüslerim şiş ve aşırı yorgunum. sürekli uyuyasım geliyor. kasıklarda batma dışındakiler adet belirtilerim aynı zamanda. 4 tane test yaptım hepsinde de 2. çizgi silik çıktı. olumlu mu ki. inanamıyorum. yarın kan sonucunu alınca üzülmekten çok korkuyorum canım

Kizlar gozunuz aydin mutlu hbrlerinizi okuyorum cok sevindirici darisi asilama sonuclarini bekleyenlere tum bekleyenlete

ilk tüp denemem. sonuçları nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum. yarın kan değerim kaç olursa iyi olur ki

Back