• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kızlar sonucum negatif 9,80 üzgünüüm imdaat diye bağırmak istiyorum :(

kuzum çok sınır değil mi bu değer, belki yükselir allahın işi belli mi olur ?
yükselmezse de napalım önümüzde başka günler var çıkmadık candan ümit kesilmez
sana şimdi cumartesi de olmaz canım kafayı dağıtcan c.tesiye kadar başka yapıcak bişey yok
dondurulmuşun var mı ? ( yani inşallah gerek kalmaz ya sorayım dedim gene de )

Dr. bi kıpırdanma var cumartesi gün testi tekrarlamanızı istiyorum dedi, 11. gündü bugün ve ben negatif olduğunu görebiliyorum hem canım dr. konuşma şeklindende olumsuzluğu sezdim zaten :(

Evet ya bir şeyler oluştu düşüyor ya çabalıyor yada kimyasal, bak bugün bana değeri 12 den çıkıp doğuranlar var dedi sen genede norml stres yapma testi tekrarla olmasa bile gene umut var hiç belli olmaz gene yakalayabildin inşallah gazla beklemeden gelir bebegin

Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık

Tugbaaa testi cumartesi yaptırman daha mantıklı en azından ikiye katlanıp katlanmadıgı anlaşılır ben tekrar tekrar sordum 12 den devam edenler var önemli olan katlanması şimdi bol bol et ilaçlarını zamanında rabbim izin verirse dogacaklar yoksa ne yaparsak yapalım boş babada bildir mutlaka

Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen
özlem yapma aç susuz ben sana demedim mi ferah ferah git gel
bundan sonra kimseler tutamaz bebişini allahın izniyle :))
stres yapma
9.günde çıkıyosa c.tesi idrarda bakıcam beni de kimse tutamaz :53:

canım dr. c.tesi tekrarla dedi ama işte sonuç ortada hayırlısı olsun artık, belirtileri düşünme sende ben günlerdir okuyorum arkadaşlarımla konuşuyorum her hamilelik farklı inan buna inş. bebeğin seninledir yüzün güler senin ve isteyen tüm arkadaşların...

ozlem değerin yükselmiş tosunun büyüyor annesi maşallah:)

amin canım inş..seninde değerin yükselir inş burda senin içinde seviniriz..

Baharcım belitti arama cnm valla yok birsey bende denilenlerin hep tersi, sürekli idrara falan çıkmıyorum hafif dünden beri biraz ağrı giriyor alttan,önce arada hafif batmalar opunun etkisi belirti arama cnm.. Testi ne zaman yaptırcan?

inşallah değerin katlanır keseyi görür kalp atışlarını duyar 9 ay sonra hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

allah sendende diğer arkadaslardan destegınız ıcın moral verdıgınız ıcın razı olsun! cok tesekkur edıyorum! ınsaallah senınde gonlunce olsunn

Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık

Tugbaaa testi cumartesi yaptırman daha mantıklı en azından ikiye katlanıp katlanmadıgı anlaşılır ben tekrar tekrar sordum 12 den devam edenler var önemli olan katlanması şimdi bol bol et ilaçlarını zamanında rabbim izin verirse dogacaklar yoksa ne yaparsak yapalım boş babada bildir mutlaka

Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen

canımsın cok sevındım! inşaallah hersey yolunda devam eder! ben zaten dun yaptırmıstım canım, dun 11. gunumdu sonuc 27 cıktı. bugun yaptırmadım. yarın yaptıracagım

özlem yapma aç susuz ben sana demedim mi ferah ferah git gel
bundan sonra kimseler tutamaz bebişini allahın izniyle :))
stres yapma
9.günde çıkıyosa c.tesi idrarda bakıcam beni de kimse tutamaz :53:

Cnm kanda cıkarda idrarda emin değilim benim 10. Gunumde 2 teste silik çıktı bugun tekrar test aldım içimde kalmasın 2 çizgiyi net görüyüm diye ama hala tam net çıkmadı öncekine göre koyuydu sadece bekle istersen ama dayanamıyorsan yap gitsin çıkmayada bilir bunu düşünerek yap.. Ben senden umutluyum iki tane bomba gibi blassttın var

Baharcım belitti arama cnm valla yok birsey bende denilenlerin hep tersi, sürekli idrara falan çıkmıyorum hafif dünden beri biraz ağrı giriyor alttan,önce arada hafif batmalar opunun etkisi belirti arama cnm.. Testi ne zaman yaptırcan?

ilk 6. günüme kadar ağrım vardı oda opunun etkisi galiba şimdi hiçbişey yok cumartesi test günüm inş bebeğim benimledir sende olmuştu ama dimi ağrı falan

canımsın cok sevındım! inşaallah hersey yolunda devam eder! ben zaten dun yaptırmıstım canım, dun 11. gunumdu sonuc 27 cıktı. bugun yaptırmadım. yarın yaptıracagım

Ben bugün sandım yarın sonucu yaz bana mutlaka rabbim inşallah nasip eder korkunu çok iyi anlıyorum bende aynıyım su diğer testleride alalım inşallah tahstlarız devam ederler

Cnm kanda cıkarda idrarda emin değilim benim 10. Gunumde 2 teste silik çıktı bugun tekrar test aldım içimde kalmasın 2 çizgiyi net görüyüm diye ama hala tam net çıkmadı öncekine göre koyuydu sadece bekle istersen ama dayanamıyorsan yap gitsin çıkmayada bilir bunu düşünerek yap.. Ben senden umutluyum iki tane bomba gibi blassttın var

arada bi öyle bi kramp giriyo ki özlem tuttuysa bile ahanda şimdi düştü diyorum
pazar sabah yaparım pztesi de kanda bakılıcak zaten en azından negatifse şoka girmem di mi ?
marka farkediyo mu predictor mü almak lazım hangisinde gördün sen çizgiyi ?
belki ben de görürürm :52:

kızancıklarım canlarım nolur dua edin nolur sayılı saatlerim kaldı benden haber alamazsanız alamışsınız demektir anam ne güzelde saçmalıyom içimde kelebekler pır pır ediyo ellerinizi açmaya devam edin hade hade hadeeeeee puffff

ilk 6. günüme kadar ağrım vardı oda opunun etkisi galiba şimdi hiçbişey yok cumartesi test günüm inş bebeğim benimledir sende olmuştu ama dimi ağrı falan

Oldu cnm adet ağrılarım oldu hala var yani adet olacakken ne oluyorsa aynı oluyor valla çok aradım belirti yok bir fark arada tansiyonum düşüyor oda fazla yiyemiyorum ondan diye düşünüyorum testi gününde yaptır cnm ya erteleme

arada bi öyle bi kramp giriyo ki özlem tuttuysa bile ahanda şimdi düştü diyorum
pazar sabah yaparım pztesi de kanda bakılıcak zaten en azından negatifse şoka girmem di mi ?
marka farkediyo mu predictor mü almak lazım hangisinde gördün sen çizgiyi ?
belki ben de görürürm :52:

2-3 tllik olanlardan aldım ama hemen çıkmadı 5 dk sonra silik olarak çıktı..bugun 7. Günün pazar 10 oluyor sabah ilk idrarınla yap ama çıkmasa bile üzülme çünkü çıkmaya biliyor en doğru zaman kanda 12. Gün çünkü doktorlar boşuna demiyor bak bizim halimize

Karam Allah yardımcın olsun yarın ve sonraki günler beben senle olsun inşallaah

kuzum çok sınır değil mi bu değer, belki yükselir allahın işi belli mi olur ?
yükselmezse de napalım önümüzde başka günler var çıkmadık candan ümit kesilmez
sana şimdi cumartesi de olmaz canım kafayı dağıtcan c.tesiye kadar başka yapıcak bişey yok
dondurulmuşun var mı ? ( yani inşallah gerek kalmaz ya sorayım dedim gene de )

evet çok gıcık bi değer ama canım inan beklemiyorum cumartesiyi falan hani bu negatif zaten belli olduğu için bişey değişmez, kafayıda dağıttım bile bugün sonucu aldım 15 dk. şok etkisi oldu sonra çalışmaya devam ettim işyerindeydim zaten, ama dondurulmuşlarım yok keşkeeeee olsaydı daha çok ümidim olurdu herşeye en baştan başlıcaz YILMADIM..

Back