Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hediyem de geldi
postacı uzun süredir kendisini görünce böyle sevinç çığlıkları atan birini görmemiştir
zaten pek bir garip baktı
zapzupcuğum
çok teşekkür ederim; mektubun ve hediyen çok güzeldi;
bunu daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta son iki hafta bu kadar yoğun olmasam gidip alacaktım
mektubun özellikle çok güzeldi
aman aman bilgisayarda yazmışsın bir de
dur bakalım telefonuna ulaşabilecek miyim
yemeğe çıkıyoruz şimdi dönüşte telefonunu bulmaya çalışacağım
ama çok sevdim bunu
hemen ekleyemem bilgisayarlara erişim kısıtlı
ama çok güzel
çok teşekkür edrim
mektubun özellikle çok sevindirdi beni; ben de gönderdiğim hediyeem yazmak istemiş ama son güne bırakınca yetiştirememiştim. ödev yetiştirmeye çalışan çocuklar gibi. sanki o gün mutlaka postaya vermem gerekiyormuş gibi. tuncss özür dilerim canım mektup yazmadığım için ama telefonda konuştuk ya. bu da sayılır di mi
yemeğe çıkıyorum
mutluyum
mutluyum
ben 10 gündür hayattan koptum; buraya da pek giremedim o yüzden. hediyeleri gönderiyormuşuz demek artık. ben henüz çıkıp alamadım; haftasonuna kalacak gibi görünüyor; yarın kayınpederimin ameliyatı var. ama zaten yakın bir ilde bana çıkan; aynı gün bile gidebilir :)
bende bugün yolladım hediyemi alan arkadaşım umarım beğenir uzak memlekete yolladım heralde 2-3 gün sürer gitmesi
ohhh ne güzel hediyeler sahiplerine ulaşmaya başlamış
ben de bugün eşimle yolladım kargomu;hastalıklardan çok telaşlı günler geçiriyoruz tam gönlümdeki gibi olmadı ( el emeği bir şeyler eklemeyi çok isterdim ama yetiştiremedim (
umarım arkadaşım hediyemi beğenir
yaa yeni hediyeleri ulaşanlar hadi ama fotoğraf ekleyin bizde görelim yaaa
bende bugün biraz kavgalı gürültülü yolladım paketimi.. umarım beğenirsiniz hediyeciklerimi
Benim de kargom geldi:))) Çok heyecan verici bir şey. Hem prensesime hem de bana hediye geldi.O kadar güzeller ki bayıldım.
Bebeci teyzemize tekrar çok teşekkür ediyoruz.
Mektubunu okurken kızım tekmeledi teyzesine teşekkür etti sanırım:
Bebeci tatlım çok teşekkürler nikah şekerin ve kına kesen de çok güzel becerikli arkadaşım benim, ömür boyu saklayacağım çok güzel bir hatıra
Evettt şimdi güzel hediyelerimizin resimlerini de ekleyelim.Eki Görüntüle 582766 Eki Görüntüle 582765 Eki Görüntüle 582764 Eki Görüntüle 582763
az önce hediyem geldi kızlar nasıl heyecanlandığımı anlatamam sizlere
tuncss teyzemiiiiiiiiiz ellerine kollarına sağlık bizi okadar mutlu ettin ki anlatamam harikasın sen içim içime sığmıyor aldığım en güzel hediyelerdi çooooooooooook teşekkür ediyoruz kızımla sana
herşeyi öylesine güzel düşünmüşsün ki çok mutlu oldum kim gönderdi diye merakla beklerken en son notta bulduk tuncss teyzemizmiş öpücükler yolluyoruz sana
şimdi hediyelerimizin resmini ekleyelim tekrar çok teşekkür ediyoruz tuncss teyzemize ve Ali Emirimize
özellikle tablomuza bayıldık çok güzel işlemişsin çikolatamızıda unutmamak gerek (makinam bozuldu çok net çekmiyor )
Eki Görüntüle 582586 Eki Görüntüle 582587 Eki Görüntüle 582588
Eki Görüntüle 582590 Eki Görüntüle 582593 Eki Görüntüle 582595
Eki Görüntüle 582598 Eki Görüntüle 582599 Eki Görüntüle 582602
Eki Görüntüle 582605 Eki Görüntüle 582606
Eki Görüntüle 582781 Eki Görüntüle 582782 Eki Görüntüle 582783 Eki Görüntüle 582784
biz hastahanedeyken kargomuzda gelmiş abimiz merak edip açmış çooooookkkk beğenmiş hediyeleri hemen beni aradı heyecanla anlatıo....bende çok beğendim canım harika şeyler bunlar
bayıldım resmen ayakkabılara bittim öldüm çoookk güzeller ersnil teyzemize çok teşekkür ederiz mektubunda çok güzeldi tatlım çok duygulandım bende hepiniz için aynı duyguları hissediyorum aramızda tarifsiz bir bağ oluştu.....
hanipeks tatlım sanada çok teşekkür ederim böyle bir olaya vesile oldun çok eğlenceliydi.....
​Hayırlı uğurlu olsun cnm, bebeci çok keyifle hazırladı ve stres oldu, tatlı bir stres tabi :) bugün de kargonun gelmesini heyecanla bekledik. Güle güle kullan..
az önce hediyem geldi kızlar nasıl heyecanlandığımı anlatamam sizlere
tuncss teyzemiiiiiiiiiz ellerine kollarına sağlık bizi okadar mutlu ettin ki anlatamam harikasın sen içim içime sığmıyor aldığım en güzel hediyelerdi çooooooooooook teşekkür ediyoruz kızımla sana
herşeyi öylesine güzel düşünmüşsün ki çok mutlu oldum kim gönderdi diye merakla beklerken en son notta bulduk tuncss teyzemizmiş öpücükler yolluyoruz sana
şimdi hediyelerimizin resmini ekleyelim tekrar çok teşekkür ediyoruz tuncss teyzemize ve Ali Emirimize
özellikle tablomuza bayıldık çok güzel işlemişsin çikolatamızıda unutmamak gerek (makinam bozuldu çok net çekmiyor )
oyyyyyy cok mutlu oldun begendiginiz icin.. gule gule kullanin.. operim cok cok..
diger hediyelerine kavusanlarin da gozu aydin olsun..
sağol canım beğenmek ne kelime bayıldım bayıldııııııım
ay inşallah benim hediyemde gönderdiğim annemize mutlu bir an yaşatır
çok güzelmiş hediyeleriniz güle güle kullanınaz önce hediyem geldi kızlar nasıl heyecanlandığımı anlatamam sizlere
çok şirinmiş hediyeler güle güle kullansın kızın iyi günlerde giysinBenim de kargom geldi:))) Çok heyecan verici bir şey. Hem prensesime hem de bana hediye geldi.O kadar güzeller ki bayıldım.
Bebeci teyzemize tekrar çok teşekkür ediyoruz.
Mektubunu okurken kızım tekmeledi teyzesine teşekkür etti sanırım:
Bebeci tatlım çok teşekkürler nikah şekerin ve kına kesen de çok güzel becerikli arkadaşım benim, ömür boyu saklayacağım çok güzel bir hatıra
Evettt şimdi güzel hediyelerimizin resimlerini de ekleyelim.Eki Görüntüle 582766 Eki Görüntüle 582765 Eki Görüntüle 582764 Eki Görüntüle 582763
Eki Görüntüle 582781 Eki Görüntüle 582782 Eki Görüntüle 582783 Eki Görüntüle 582784
biz hastahanedeyken kargomuzda gelmiş abimiz merak edip açmış çooooookkkk beğenmiş hediyeleri hemen beni aradı heyecanla anlatıo....bende çok beğendim canım harika şeyler bunlar
bayıldım resmen ayakkabılara bittim öldüm çoookk güzeller ersnil teyzemize çok teşekkür ederiz mektubunda çok güzeldi tatlım çok duygulandım bende hepiniz için aynı duyguları hissediyorum aramızda tarifsiz bir bağ oluştu.....
hanipeks tatlım sanada çok teşekkür ederim böyle bir olaya vesile oldun çok eğlenceliydi.....