2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babet tercih ediyorum genelde yok balık etliyim hatta ne balık etlisi kiloluyum ben bildiğiniz yahu 40-42 beden arası gidip geliyorum şişko gelininiz benim bu forumun:2::2:

ya şekerim upuzun boyun var senın kıloyu kaldırırsın

yok şekerim kaldırmıyor pek ama çok seviyorum yemek yemeği allahtan sevgilim de iri kıyım da yanında çok fena durmuyorum çikolataya zaafım var:2:

kızlarrrr sizcede çok hoş degılmı bu kırlentler oturma odası fln için meselaaa:):)

yok şekerim kaldırmıyor pek ama çok seviyorum yemek yemeği allahtan sevgilim de iri kıyım da yanında çok fena durmuyorum çikolataya zaafım var:2:

ee boğa burcu yemeği sever yemeye düşkündür :) can bogazdan gelır be canımm:)

kırlentler güzelmiş canım çok begendim bende oturma odama istanbul manzarası olan sephalar aldım

evet boğa burcu olmanın en fena tarafı o

mayıs gelinleri merhaba bugün evim,in perdelerinin siparişini de verdik hayırlısıyla onlarda yapılacak allahım hepinize nasip etsin inş

kırlentler güzelmiş canım çok begendim bende oturma odama istanbul manzarası olan sephalar aldım

evet boğa burcu olmanın en fena tarafı o

benım de zıgon sehpalarım desenli :) oturma odamında kırlentlerı ıstanbul desenlı aynı kırlentlerden yer mınderıde yaptı annecım bana buyuk mınderlerden :)oturma odasına sevıyorum boyle seylerrr :)

merhaba kızlarr hadi inşallah istediğin gibi güzel dikilirler güle güle kullanırsın...

anaaam nişanlımda boğa burcu,iş için şehir dışındaydı bir gelmiş ki tombikcan olmuş çıkmış :)dünden beri dalga geçiyorum :)

mayıs gelinleri merhaba bugün evim,in perdelerinin siparişini de verdik hayırlısıyla onlarda yapılacak allahım hepinize nasip etsin inş

inşallah istedin gibi güzel dikilir perdelerin,nerde diktiriyosun canım bende henüz sipariş vermedim iyi bi yer arıyorum

anaaam nişanlımda boğa burcu,iş için şehir dışındaydı bir gelmiş ki tombikcan olmuş çıkmış :)dünden beri dalga geçiyorum :)

aaa dalga geçme tombikcanlarla bende onlardan biriyim

gnz bende çok seviyorum aslında en ilginci benim duşa kabinimi sevgilim seçti dışında direk istanbul manzarası var

aaa dalga geçme tombikcanlarla bende onlardan biriyim

gnz bende çok seviyorum aslında en ilginci benim duşa kabinimi sevgilim seçti dışında direk istanbul manzarası var

aaa ben bunu nasıl atlarım yaaa :) çok güzelllllllll ve ben bildigin itanbul aşıgıyım oyuzden bayılıyorum istanbul desenli herşeyee:)

aaa ismirdesin demek,hımm ben istanbuldayım büyük ihtimal eminönünde diktiririm heralde..ayy çok güzel olcak evlerimiz inşallah :)

ben güneşlide diktiriyorum nişanlımın tanıdığı var diye ama daha çok kazıkladı bir odaya 850 tl verdik:2: eminönünde daha uygunmuş mutlaka bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…