- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooook güzelmiş canım yaa,güle güle kullan :)baynonun renkleri nasıl peki?
aaa izmirdesin demek,hımm ben istanbuldayım büyük ihtimal eminönünde diktiririm heralde..ayy çok güzel olcak evlerimiz inşallah :)
ben güneşlide diktiriyorum nişanlımın tanıdığı var diye ama daha çok kazıkladı bir odaya 850 tl verdik:2: eminönünde daha uygunmuş mutlaka bak derim
aa çok güzel bayıldım valla
kızlar aklınızda bulunsun desenleri sakallı tül perde çıkmış ben öyle aldım hem fiyatı uygun hemde ışıkta pırıl pırıl parlıyor ben çok beğendim
ooo çok pahalı ya,geçmiş olsun kuzum..biz bütün evin perdeleri için 400 tl bütçe ayırdık..hani belki kalite olarak iyidir seninkiler,kaliteliyse değer o paraya..
canım banyo dolabım falan açık kahve ve krem beyaz ağırlıklı evim gerçi hep açık renk oldu benim... halılarım geldi bu hafta mutfak masası almam lazım siz aldınız mı kızlar
kızlar bir odaya 850 ne demek çok pahalı ben tüm evi 800e yaptırıyorum tanıdık vasıtasıyla
resim varmıı :)
valla öyle verdik ama ben değil kayınvalidem istedi özellikle illa bu iyisi olsun diye iyisi oldu kazığıda yemiş olduk
kaç odan var canım inşallah halledersin biz sanki çok para verdik gibi:2:
2 oda halısı bir mutfak yolluk 1100 tl almışım o da pahalı mı kızlar:2:
boşver iyi olmuş ozaman onlar ödemiş nasılsa onlar istemiş
benim 2+1 ama toplamda 6 cam var..sadece salona kalın perde yaptırcam kanat olarak..halıya verilen paraya acımıyorum ben ya,halıda kalite önemli,antibakteriyel olması falan önmeli yani ilerde çoluk çocuk olur malum:)güle güle kullan canım aldıllarını,hayrını gör:)
internete sakallı tül perde yazınca çıkıyor adam çok övdü fiyatı ucuz ama çok şık duruyor dedi makinadan çıkardığın gibi asabilirsin kırışma yapmaz dedi kızlar
Eki Görüntüle 670822 Eki Görüntüle 670823 Eki Görüntüle 670824