• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babet tercih ediyorum genelde yok balık etliyim:5: hatta ne balık etlisi kiloluyum ben bildiğiniz yahu 40-42 beden arası gidip geliyorum şişko gelininiz benim bu forumun:2::25::2:

ya şekerim upuzun boyun var senın kıloyu kaldırırsın ;)

yok şekerim kaldırmıyor pek ama çok seviyorum yemek yemeği allahtan sevgilim de iri kıyım da yanında çok fena durmuyorum:9: çikolataya zaafım var:2:

kızlarrrr sizcede çok hoş degılmı bu kırlentler oturma odası fln için meselaaa:):) $1355526916111-530x266.jpg$EvTekstil_2232612.jpg$Retro-Desen-Dekoratif-Yastiklar-ve-Kirlentler__56758581_0.jpg

yok şekerim kaldırmıyor pek ama çok seviyorum yemek yemeği allahtan sevgilim de iri kıyım da yanında çok fena durmuyorum:9: çikolataya zaafım var:2:

ee boğa burcu yemeği sever yemeye düşkündür :) can bogazdan gelır be canımm:)

kırlentler güzelmiş canım çok begendim bende oturma odama istanbul manzarası olan sephalar aldım:3:

evet boğa burcu olmanın en fena tarafı o :30:

mayıs gelinleri merhaba:16: bugün evim,in perdelerinin siparişini de verdik hayırlısıyla onlarda yapılacak allahım hepinize nasip etsin inş:16:

kırlentler güzelmiş canım çok begendim bende oturma odama istanbul manzarası olan sephalar aldım:3:

evet boğa burcu olmanın en fena tarafı o :30:

benım de zıgon sehpalarım desenli :) oturma odamında kırlentlerı ıstanbul desenlı aynı kırlentlerden yer mınderıde yaptı annecım bana buyuk mınderlerden :)oturma odasına sevıyorum boyle seylerrr :)

merhaba kızlarr hadi inşallah istediğin gibi güzel dikilirler güle güle kullanırsın...

anaaam nişanlımda boğa burcu,iş için şehir dışındaydı bir gelmiş ki tombikcan olmuş çıkmış :)dünden beri dalga geçiyorum :)

anaaam nişanlımda boğa burcu,iş için şehir dışındaydı bir gelmiş ki tombikcan olmuş çıkmış :)dünden beri dalga geçiyorum :)

aaa dalga geçme tombikcanlarla bende onlardan biriyim :21::21:

gnz bende çok seviyorum aslında en ilginci benim duşa kabinimi sevgilim seçti dışında direk istanbul manzarası var :9:

aaa dalga geçme tombikcanlarla bende onlardan biriyim :21::21:

gnz bende çok seviyorum aslında en ilginci benim duşa kabinimi sevgilim seçti dışında direk istanbul manzarası var :9:

aaa ben bunu nasıl atlarım yaaa :) çok güzelllllllll ve ben bildigin itanbul aşıgıyım oyuzden bayılıyorum istanbul desenli herşeyee:)

aaa ismirdesin demek,hımm ben istanbuldayım büyük ihtimal eminönünde diktiririm heralde..ayy çok güzel olcak evlerimiz inşallah :)

ben güneşlide diktiriyorum nişanlımın tanıdığı var diye ama daha çok kazıkladı bir odaya 850 tl verdik:2: eminönünde daha uygunmuş mutlaka bak derim

Back