• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
internete sakallı tül perde yazınca çıkıyor adam çok övdü fiyatı ucuz ama çok şık duruyor dedi makinadan çıkardığın gibi asabilirsin kırışma yapmaz dedi kızlar :9:

Eki Görüntüle 670822 Eki Görüntüle 670823 Eki Görüntüle 670824

çok güzel,benim şu an ki odamın perdeleride böyle,ilk resimdeki gibi çook memnunuz yani 1 seneden fazla oldu kaç kere yıkandı hiçbişi olmadı..

cnm halının antibakteriyer özelliği yıkayana kadarmış arkadaşım halıcıda çalışıyor o söyledi aklında bulunsun:34:

hadi ya :(o zaman antibakteriyel diye fazladan para vermeye gerek yok yani,yıkanınca hepsi aynı oluyo sonuçta..

çok güzel,benim şu an ki odamın perdeleride böyle,ilk resimdeki gibi çook memnunuz yani 1 seneden fazla oldu kaç kere yıkandı hiçbişi olmadı..

hadi ya :(o zaman antibakteriyel diye fazladan para vermeye gerek yok yani,yıkanınca hepsi aynı oluyo sonuçta..

valla cnm bana öyle dedi ama royal halı senelerce sizi bakterilerden koruyor diyo reklam amaçlı ve para kazanmak için yalan söylemekten kaçınmazlar diye düşünüyorum:31:

perdelerimi bulmaya çalıştım ama bulamadım kızlar koyucaktım ama:2:

valla cnm bana öyle dedi ama royal halı senelerce sizi bakterilerden koruyor diyo reklam amaçlı ve para kazanmak için yalan söylemekten kaçınmazlar diye düşünüyorum:31:

siz yazınca öğrenmek için kardeşşimi aradım ; benim kardeşim halıcıda çalışıyor royal halı yı zaten önermiyor ki antibakteriyel olanlarda kalitesine göre değişiyor dedi 1-2 yıkamalıktan 6-7 yıkamalığa kadar fark edenler var diyo. ama bana sakın alma diye uyarıda bulunuyor. çünkü kimyasal ürün kullanılıyor hiç ii değilmiş.

koyarım canım ne demek hele o günler bir gelsin:9:

hadi bakalım inşallah ya,şurda 1 ay 14 gün kaldı yazıyo ya gördükçe bi heyecan basıyo beni:) bazen anneme diyorum şu kadar gün kalmış diye şafak mı sayıyosun diyo,valla ben saymıyorum kk sayıyo diyorum :)

bizde de öyle annem de diyo şafak mı sayıyorsun valla biz sayıyoruz bir an önce sevgilimle aynı eve girmek için:17: her gece bir gece eksildi diye konuşuyoruz annemden ayrılmak istemiyorum ama onunla da olmak istiyorum:14:

evet ya:))bizde öyle her gece telefondayız gaz veriyoruz birbirimize şu kadar gün kaldı diye,bide seviniyoruz salak salak :) diyorum evlenince ben başka bi odaya geçip ararım seni :) heheh:D

siz yazınca öğrenmek için kardeşşimi aradım ; benim kardeşim halıcıda çalışıyor royal halı yı zaten önermiyor ki antibakteriyel olanlarda kalitesine göre değişiyor dedi 1-2 yıkamalıktan 6-7 yıkamalığa kadar fark edenler var diyo. ama bana sakın alma diye uyarıda bulunuyor. çünkü kimyasal ürün kullanılıyor hiç ii değilmiş.

aa çok sevindim yanlış bilgi aktarmamışım sizlere:16:

evet ya:))bizde öyle her gece telefondayız gaz veriyoruz birbirimize şu kadar gün kaldı diye,bide seviniyoruz salak salak :) diyorum evlenince ben başka bi odaya geçip ararım seni :) heheh:D

hahaha bende akşamları o kadar alışmışız ki mesajlaşmaya konuşmaya napıcaz bilmiyorum evlendikten sonra:1:

hahaha bende akşamları o kadar alışmışız ki mesajlaşmaya konuşmaya napıcaz bilmiyorum evlendikten sonra:1:

evlendıkten sonra tele cok ıhtıyac duyacagımızı sanmıyorum gece nıye msjlasasın kı telle temas ile msj lasmak varken :Dahhaha

ben 6 senedir beraberdim nişanlımla nişanlanmadan önce..her an aricak diye elimde telefonla gezerdim wc de bile :) şimdi yanıbaşımdayken bile telefona bakıyorum ki aramış mı diye :) bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyo:)

Kızlarrrr bilemiyorum kimler yakındır kımler gıdebılır amaa gıdebılecek olan varsa benden soylemesı İstanbul soğanlık praktıkerde %25 %50 ındırımler varmıs hımm mesela bı banyo dolabı 150-200 e fln varmışş haberiniz olaaa ;)

ben 6 senedir beraberdim nişanlımla nişanlanmadan önce..her an aricak diye elimde telefonla gezerdim wc de bile :) şimdi yanıbaşımdayken bile telefona bakıyorum ki aramış mı diye :) bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyo:)

bizde oleyız sureklı telde konusmadan msjlasmadan gun gecmıyor yetmıyormus gıbı gun ıcındede sureklı maıllesıyoruz :) ne zamandır bırlıkte oldugunuzu telefondan dolayı sormadım yanlıs anlasılmasın ;)

merhaba ben de 25 mayısta evlenecekler arasındayım(: her sabah bi heyecanla uyanıp koşturup duruyorum.. en merak ettiğim şey düğünden sonraki boşluk (: bu koşturmacalar telaşlar hep bi alışveriş modunda olmalar...çok alıştım koşturmacaya!! herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimle!!

soğanlık derken kartaldaki mi? nişanlım orda oturuyo söyleyim de baksın,bende oraya gelin gitcem kıss:)

Back