• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten evlendikten sonra tek düşündüğüm şey temizlik inşallah başa çıkabilirim hem iş hem ev:21: dün gelinlikçiye gittim gelinliğimin ilk provasını cumartesi yapacaklar uzaktan gördüm bayıldımmm inşallah giymedi de nasip eder Allahım... :9:

aminnn inşş hepımıze canım.Benım de tek dusundugum sey yemek :) işten eve gıdene kadar kendımı zor atıyorum eve ve dırek yemek yıyorum annecımın evınde tabi ama evlenınce ac ac nasıl yemek yapıcam :)

2013 eylül geliniyim gelsem nolur ?:26:

tabikideee sadece mayıs gelını gelecek dıye bı kural yok her aydan her yıldan gelınlere duvarımız açık :):) oh eylule kadar vaktın varken herseyını rahat rahat başlarsın hazırlamaya daha zamanım var amann dıyıp erteleme derım hıc bırseyı :)

aminnn inşş hepımıze canım.Benım de tek dusundugum sey yemek :) işten eve gıdene kadar kendımı zor atıyorum eve ve dırek yemek yıyorum annecımın evınde tabi ama evlenınce ac ac nasıl yemek yapıcam :)

ben yemekten korkmuyorum ama evimin bütün eşyaları açık renk nasıl temizlicem bilmiyorum:3: olmadı sevgilimin eline bir bez vericem beraberce yapıcaz :48:

Günaydın kızlar hepinize merhaa :3: Yaaa gelin başı için model bakıyorumda siz duvaklarınıza karar verdinizmi nasıl bbişey düşünüyorsunuz duvak ve gelin başı için :44:

Günaydın kızlar hepinize merhaa :3: Yaaa gelin başı için model bakıyorumda siz duvaklarınıza karar verdinizmi nasıl bbişey düşünüyorsunuz duvak ve gelin başı için :44:[/QUOTE

günaydın ben karar verdim düz bir topuz sade bir taç ve duvağı topuzumun altından taktırıcam uzun kenarı dantelli bir duvak :18:

Günaydın kızlar hepinize merhaa :3: Yaaa gelin başı için model bakıyorumda siz duvaklarınıza karar verdinizmi nasıl bbişey düşünüyorsunuz duvak ve gelin başı için :44:

duvagım uzun ve kenarı dantelli boyu etek boyuma kadar duvagın bıraz ılerıkı sayfalarda gelınlıgım var zaten gormussundur belkı sacımıda topuz duvagı ustten takmayı dusunuyorum:)

Günaydın kızlar hepinize merhaa :3: Yaaa gelin başı için model bakıyorumda siz duvaklarınıza karar verdinizmi nasıl bbişey düşünüyorsunuz duvak ve gelin başı için :44:[/QUOTE

günaydın ben karar verdim düz bir topuz sade bir taç ve duvağı topuzumun altından taktırıcam uzun kenarı dantelli bir duvak :18:

Tebrik ederim cnm karar verebilmek çok güzel :46: Ben her konuda olduğu gibi bu konuda da kararsızım :ssz: Ama tek bildiğim enseden duvak istemediğim Yani önden bbakıldığında duvağım gözükmeli arkada ensede kalmamalı :31: örnek modeller varmı elinizde Nasıl bişeyler olabilir sizce :44:

merhaba arkadaşlar nasılsınız

iyiyim sudenaz58 özel mesaj atamıyorum öyle bir yetkim yokmuş benim:2:

gnz batırmaz benimki annesinin kızı yok diye iyi biliyor bu işleri ama eline pek yakışmıyo:ssz:

plum88 bir kaçtane model vardı bulabilirsem atacağım sana

duvagım uzun ve kenarı dantelli boyu etek boyuma kadar duvagın bıraz ılerıkı sayfalarda gelınlıgım var zaten gormussundur belkı sacımıda topuz duvagı ustten takmayı dusunuyorum:)

Canım bende aynen senin gibi duvağımı üstten istiyodum ama Kuaförüm bütün topuz kapanır ne anlamı kalır ozaman gelin başının dedi :26: Buaralarda acaba açıkmı bıraksam saçımı diye düşünüyorum saçlarım uzun ve güzel :44:

iyiyim sudenaz58 özel mesaj atamıyorum öyle bir yetkim yokmuş benim:2:

gnz batırmaz benimki annesinin kızı yok diye iyi biliyor bu işleri ama eline pek yakışmıyo:ssz:

plum88 bir kaçtane model vardı bulabilirsem atacağım sana

anladım . ya k bakma öle çok bulamaıyorum göçmen. o yüzden seni görünce yazayım dedimn.

Canım bende aynen senin gibi duvağımı üstten istiyodum ama Kuaförüm bütün topuz kapanır ne anlamı kalır ozaman gelin başının dedi :26: Buaralarda acaba açıkmı bıraksam saçımı diye düşünüyorum saçlarım uzun ve güzel :44:

Gelinliğin nasıl ?Benım de sacım uzun ve aynen acık bırakmayı dusundum ama sonra gelınlıgı daha ıyı gostermesı adına topuza karar verdım gelınlık modelıne gorede degısır ya sac modelı gelınlıgı bılıp oyle dusunelım bence:)

Gelinliğin nasıl ?Benım de sacım uzun ve aynen acık bırakmayı dusundum ama sonra gelınlıgı daha ıyı gostermesı adına topuza karar verdım gelınlık modelıne gorede degısır ya sac modelı gelınlıgı bılıp oyle dusunelım bence:)

Canım senin gelinliğine çok benziyo Benimki prenses etek daha kabarık Üst kısmıda kalp yaka drapeler var. Taş ve boncuk yok Sadece belinde swaroski kemer var Çok sade ama kabarık bi model Gögüs ve sırt dekoltesi var O yüzden saçım açık olabilir diye düşündüm ama kır düğünlerinde genelde açık oluyo Benim düğünüm klasik salon düğünü :26:

Canım senin gelinliğine çok benziyo Benimki prenses etek daha kabarık Üst kısmıda kalp yaka drapeler var. Taş ve boncuk yok Sadece belinde swaroski kemer var Çok sade ama kabarık bi model Gögüs ve sırt dekoltesi var O yüzden saçım açık olabilir diye düşündüm ama kır düğünlerinde genelde açık oluyo Benim düğünüm klasik salon düğünü :26:

ayy prenses model gelınlıklerıde cok begenıyorumm:) anlattıgın modele gore evet acık sac da guzel durur orası bi kesın , ama nedense topuz bı sacı daha cok yakıstırıyorum ben gelınlıkte cunku duvagı ve gelınlıgı daha guzel gösteriyor tabi benım fıkrım bu :)

benimde saçlarım çok uzun nerdeyse belime kadar aslında bir yandan açık mı olsa diyorum ama gelinliğimin dantelini ortaya çıkaracak saç topuz ve topuzu daha çok seviyorum gelinlikle :ssz:

Kızlar merhabalar benimde düğünüm 23 mayısta..Nasılsınız?:16:

benimde saçlarım çok uzun nerdeyse belime kadar aslında bir yandan açık mı olsa diyorum ama gelinliğimin dantelini ortaya çıkaracak saç topuz ve topuzu daha çok seviyorum gelinlikle :ssz:

niyall gelınlıgının resımlerını koymustun ya resımdekı senmısın ?Bu arada senın gelınlıge kesınlıkle topuz gıder bence yani dantel kendını göstermeli ;) benım saclarda öyle belıme kadar geldi sanırım evlendıkten sonra hepımız kestırıcezz :9::9::1:

Back