niyall gelınlıgının resımlerını koymustun ya resımdekı senmısın ?Bu arada senın gelınlıge kesınlıkle topuz gıder bence yani dantel kendını göstermelibenım saclarda öyle belıme kadar geldi sanırım evlendıkten sonra hepımız kestırıcezz
tabikideee sadece mayıs gelını gelecek dıye bı kural yok her aydan her yıldan gelınlere duvarımız açık :):) oh eylule kadar vaktın varken herseyını rahat rahat başlarsın hazırlamaya daha zamanım var amann dıyıp erteleme derım hıc bırseyı :)
hoş geldin şekerimm =))
ssağol şekerim şimdiden hayırlı ugurlu olsun inşallah :)
Gelin bası için mekan önerisi arıyorum canım ya var mı fikrin istanbul-avrupa da ?
ssağol şekerim şimdiden hayırlı ugurlu olsun inşallah :)
Gelin bası için mekan önerisi arıyorum canım ya var mı fikrin istanbul-avrupa da ?
yok canım o ben değilim onu bulmuştum ama daha denemedim cumartesi günü deniyeyim koyarım fotoğraflarınıevet sevgilim hiç istemiyo annemde kestirme diyor ama evlendikten sonra çok zor olucak gibi o yüzden gidicek
hoşgeldin gelinbaşı için bir kaç yer baktım bende eğer abartılı birşey istiyorsan damla arı var beşyüzevlerde güzel modelleri de var ben her zaman gittiğim kuaförüme gitmeyi tercih edeceğim gibi kafam karışık
tesekkurler senınde hayırlı ugurlu olsun sımdıdenn :) ay ben anadolu yakasındayım ya hiç bilmiyorum o tarafta kuaför fln :S
Gelinliginiz hazır sanırım kızlar benimde hazır gelin buketi,takı kurdelesi,iğnelik ve bel kuşağı yaptırdım geliyo bugün kargoyla. siz ayakkabılarınızı aldınızmı ? nasıl bişey düşünüyosunuz?
ayy daha bunlar var dımı benım hıc aklıma gelmedi onlarrrgelın ayakkabımı cokk ufak topuklu aldım unutmazsam resımını eklerım aksama,topuksuz tercıhım cunku topukluyu gıyınce ve sacık topuz olacagından uzun duruyorum nısanlımdan ve ahatlık acısındann tercıhım alcak oldu :)
waaaaauuuw :)çok hoş canım cidden beğendim
çook teşekkür ederimm
iki ayakkabı aldım bende biri az topuklu biri taşlı babet bende gnz geçiyorum topuz ve topuklu ayakkabı ile gerçi o umursamıyo uzun oldugumu biliyor herkes giy istersen diyor ama topuklu da giyersem yürüyen kuleler gibi gezeriz ikimiz öpmeleri için uzanmaları gerekicek...
çook teşekkür ederimm
iki ayakkabı aldım bende biri az topuklu biri taşlı babet bende gnz geçiyorum topuz ve topuklu ayakkabı ile gerçi o umursamıyo uzun oldugumu biliyor herkes giy istersen diyor ama topuklu da giyersem yürüyen kuleler gibi gezeriz ikimiz öpmeleri için uzanmaları gerekicek...
Aynen nısanlım umursamıyorda bende rahat olsun ıstıyorum en cok sebeım bu :)
boyun kac buarada merakettım:)
1.77 cm canım en azından bir 7 cm kısa olsaydım en azından daha rahat giyebilirdim1.85lik adama kısa muamelesi yapıyorum ya ona yanıyorum
Neyseki boyuna göre bırını sevmıssın bırazcık topuklu gıyebılırsın evet :) ama 1.77 de beklemıyordum yani waoww dıyorum cok severım ben uzun boylu hatunları :) kılon nasıl pekı cok zayıfmısın balık etlımısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?