Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesınlıkle 3 gunde olsa bı yerlere kacın canım![]()
bayıldım
m.... güle güle giy canım çok güzelll![]()
nişanlımda aynı şeyi söylüyor ama yoldada yorgunluk olacak off bilemedim ki şimdi nişanlım queen elizabet hoteli çok istiyor ama işte dediğim gibi izin alabilecekmiyiz tam belli olmadığı için ayarlıyamadık![]()
İnşallah cnm inşallah güzel yorumlarla dönerim burayaÇok heyecanlıyım en çok da balayı için sabırsızlanıyorum
O kadar ihtiycımız var ki dinlenmeye
Herkes hallettimi evini eşyalarını çeyiz götürme şeysini
![]()
Gnz saka gıbı benımde dogum gunum 14 mayıs ne kadar herseyımız denk:)![]()
mayıs gelinleri şimdiden hepinize mutluluklar..ben de aranızdayım..ancak benim 2 düğünüm olacak..biri 24 mayıs diğeri bir ay sonra..temmuz başında sapanca ya da istanbul çevresi balayı için önerebileceğiniz mekanlar var mı??
kızlarrr bende 11 mayıs gelınıyım:)balayına adam eve e gıdıyoruz 13 mayısta:)
bir 11 mayıs gelını daha he ne cok gelın olacagız o gün:) 11 mayıstakıler 13 mayısta gıdıyoruz galıba hepkızlarrr bende 11 mayıs gelınıyım:)balayına adam eve e gıdıyoruz 13 mayısta:)
İnşallah cnm inşallah güzel yorumlarla dönerim burayaÇok heyecanlıyım en çok da balayı için sabırsızlanıyorum
O kadar ihtiycımız var ki dinlenmeye
Herkes hallettimi evini eşyalarını çeyiz götürme şeysini
![]()
Gnz 86 yıl olarak benım:)
günaydın bende geçen hafta perdelerimi bakmaya gittim salona perde yaptırdım mutfağıma zebra yaptıracaktım perdeci ölçüyü alırken bile sen çalışıyorsun çok zor temizlersin diyip durdu:2: camdan çıkan kombi zamazingosundan ve dönemecinden dolayı yaptıramadım ben ama şık duruyor bence yaptırabilirsin...metre kare hesabı benim beğendiklerim 80 tl'den başlıyordu ama güzel şeyler var..