Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesınlıkle 3 gunde olsa bı yerlere kacın canım
bayıldım
m.... güle güle giy canım çok güzelll
nişanlımda aynı şeyi söylüyor ama yoldada yorgunluk olacak off bilemedim ki şimdi nişanlım queen elizabet hoteli çok istiyor ama işte dediğim gibi izin alabilecekmiyiz tam belli olmadığı için ayarlıyamadık
İnşallah cnm inşallah güzel yorumlarla dönerim buraya Çok heyecanlıyım en çok da balayı için sabırsızlanıyorum O kadar ihtiycımız var ki dinlenmeye Herkes hallettimi evini eşyalarını çeyiz götürme şeysini
Gnz saka gıbı benımde dogum gunum 14 mayıs ne kadar herseyımız denk:)
mayıs gelinleri şimdiden hepinize mutluluklar..ben de aranızdayım..ancak benim 2 düğünüm olacak..biri 24 mayıs diğeri bir ay sonra..temmuz başında sapanca ya da istanbul çevresi balayı için önerebileceğiniz mekanlar var mı??
kızlarrr bende 11 mayıs gelınıyım:)balayına adam eve e gıdıyoruz 13 mayısta:)
bir 11 mayıs gelını daha he ne cok gelın olacagız o gün:) 11 mayıstakıler 13 mayısta gıdıyoruz galıba hepkızlarrr bende 11 mayıs gelınıyım:)balayına adam eve e gıdıyoruz 13 mayısta:)
İnşallah cnm inşallah güzel yorumlarla dönerim buraya Çok heyecanlıyım en çok da balayı için sabırsızlanıyorum O kadar ihtiycımız var ki dinlenmeye Herkes hallettimi evini eşyalarını çeyiz götürme şeysini
Gnz 86 yıl olarak benım:)
günaydın bende geçen hafta perdelerimi bakmaya gittim salona perde yaptırdım mutfağıma zebra yaptıracaktım perdeci ölçüyü alırken bile sen çalışıyorsun çok zor temizlersin diyip durdu:2: camdan çıkan kombi zamazingosundan ve dönemecinden dolayı yaptıramadım ben ama şık duruyor bence yaptırabilirsin...metre kare hesabı benim beğendiklerim 80 tl'den başlıyordu ama güzel şeyler var..