kızlar rixos premium beleke ne kadar ücret ödediniz?sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
5 gece 2100 konaklama
356 tl 2 kişi ist- antalya gidiş dönüş uçak bileti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar rixos premium beleke ne kadar ücret ödediniz?sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
çooook güzel bi model,açık olsaydın kesin böyle bişi isterdim..ben tesettürlü olduğum için biraz farklı tabi böyle detayları olmicak..benimde nisan 20sinden sonra provalarım başlicak dikiliyo şu an..prenses model,üstü sırf fransız dantel,kollarında ve önünde yakasından beline kadar kendi kumaşından düğmeli hakim yaka bi model..
ben rixos lares lara'ya 5 gün için deniz manzaralı odada erken rezervasyon ile 1500 tl'ye geldi uçak bileti ile falan bize 2000 tl gibi bir rakama geldi balayı
çok teşekkür ederim begenilince nasıl mutlu oluyorum
çok iyi fiyat cnm ya hayırlısı olsun inş çook güzel geçer balayınız
mabel_la güldürdün beni umarım hepimiz çok güzel gelinler oluruz...
:) eminim çok güzel olcaz canım,bütün gelinler güzeldir,gelin candır ben çıkıyorum tatlım memnun oldum tanıştımıza,görüşürüz inşallah tekrar..
ben rixos lares lara'ya 5 gün için deniz manzaralı odada erken rezervasyon ile 1500 tl'ye geldi uçak bileti ile falan bize 2000 tl gibi bir rakama geldi balayı
tabi cnm seni aramıza almaz olurmuyuz hiç hoşgeldin
kızlar ne güzel aynı yere mi gidiyorsunuz balayına biz daha balayı için bir hazırlık yapamadık saolsun patronlarımız senelik izinlerimizi verecekler mi bilmiyoruz malesef üç gün evlilik izni içinde bir yerlere kaçmak mantıkşlı gelmiyor bize
Hoşbulduk tşk ederim
Bizde rixos lares e gidiyoruz cnm deniz manzaralı oda 5 gece ---> 1260 tl
Uçak biletleride gidiş dönüş 200 tl ye geldi Bedava yani
bende mayıs geliniyim :))
aaa süper döndükten sonra bize otelle ilgili bilgi verirsin artık çiçeği burnunda gelin olarak...
evet bende öyle düşünüyorum belki açık pembe birkaç gül olabilir içinde.. gerçi ben çok yüksek topuklu ayakkabıları beğeniyorum ama bu boyla pek mümkün olmadığı için ne yazık ki giyemeyeceğim. Duvak işinde bir kararsızlığım var uzun mu kısa mı diye hala gidip geliyorum:2: ne kadar dolmuşum arda arda soruyorum herşeyi ne güzelmiş aynı dönemde aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak yoksa evlilik konspeti ile etrafımdakilerin başının etini yemek istemiyorum ama yine de bazen yapıyorum
kızlar neden çanlı çiçek istiyorsunuz hemen solacak yazık olacak ben vazodaki ve çiçekçideki canlı çiçekleri bile görünce canım acır solup gidecekler diye ben hazır güllerden hazırladım çiçeğimi bence hazır alın hem hatıra niyetinede saklayabilirsiniz
dikiliyor bakalım Eki Görüntüle 669809 Eki Görüntüle 669810 bu modeli biraz değiştirerek kendi gelinliğim haline getirdim bakalım... senin gelinliğin ne durumda peki
niyall ve diğer arkadaşlar, ya rixos premium belek galiba balayı yerleriniz. benimde orası en son ben gideceğim galiba . umarım güzeldir pişman olmayız :)
evet gnz başlık açmıştım senin gelinliğini de çok merak ediyorum:) seneye de evlilik yıldönümünde napacağımızı konuşuruz..cok hoşş daha öncede sanırım eklemıstın ılk gordugumdede begenmıstım :)
inş bizde ğişman olmayız benimli rixos premıum belek sanırım bı kac yer var rixos yanılıyormuyum?