2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hımm gelın ayakkabılarımıda hallettım bende boyum uzun oldugu ıcın topuklu almadım hafıf topuklu bı ayakkabı aldım ve cok rahatt :) bende kuaforumden randevu alacagım bu h.sonu foto ısıyle nısanlım ılgılenıyor o onun ılgı alanına gırıyor :) bende canlı cıcek ıstıyorum ama hafif renkli olabılır sade beyaz gullerde dusunmuyor değilim :)

evet bende öyle düşünüyorum belki açık pembe birkaç gül olabilir içinde.. gerçi ben çok yüksek topuklu ayakkabıları beğeniyorum ama bu boyla pek mümkün olmadığı için ne yazık ki giyemeyeceğim. Duvak işinde bir kararsızlığım var uzun mu kısa mı diye hala gidip geliyorum:2: ne kadar dolmuşum arda arda soruyorum herşeyi ne güzelmiş aynı dönemde aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak yoksa evlilik konspeti ile etrafımdakilerin başının etini yemek istemiyorum ama yine de bazen yapıyorum:9:

Hımm gelın ayakkabılarımıda hallettım bende boyum uzun oldugu ıcın topuklu almadım hafıf topuklu bı ayakkabı aldım ve cok rahatt :) bende kuaforumden randevu alacagım bu h.sonu foto ısıyle nısanlım ılgılenıyor o onun ılgı alanına gırıyor :) bende canlı cıcek ıstıyorum ama hafif renkli olabılır sade beyaz gullerde dusunmuyor değilim :)

kızlar neden çanlı çiçek istiyorsunuz hemen solacak yazık olacak ben vazodaki ve çiçekçideki canlı çiçekleri bile görünce canım acır solup gidecekler diye ben hazır güllerden hazırladım çiçeğimi bence hazır alın hem hatıra niyetinede saklayabilirsiniz:34:

kızlar neden çanlı çiçek istiyorsunuz hemen solacak yazık olacak ben vazodaki ve çiçekçideki canlı çiçekleri bile görünce canım acır solup gidecekler diye ben hazır güllerden hazırladım çiçeğimi bence hazır alın hem hatıra niyetinede saklayabilirsiniz:34:

canlı gelin çiçeklerini daha çok begeniyorum fotoğraf çekimlerinde falan daha güzel duruyor diye tek kararlı oldugum konu buydu yazık olucak çiçeklere ama:2:

canlı gelin çiçeklerini daha çok begeniyorum fotoğraf çekimlerinde falan daha güzel duruyor diye tek kararlı oldugum konu buydu yazık olucak çiçeklere ama:2:

valla cnm yapma çiçeklerde çok güzel duruyor foto çekimlerinde ben tabi kendi fikrimi söyledim ama dediğim gibi ben vazoda suyun içinde canlı çiçek bile görsem acıyan birisiyim hele nişanlım bir keresinde bana canlı çiçek alma gafletinde bulundu tabi çiçeği değil cantamı kafasına yedi sonrada konusu dahi geçmedi:9::9:
bak kendime yaptığım çiçek bu

Eklentiler

• $Fotoğraf2436.jpg
    $Fotoğraf2436.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 156
  • $Fotoğraf2422.jpg
    $Fotoğraf2422.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 177
  • $Fotoğraf2423.jpg
    $Fotoğraf2423.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 170
  • $Fotoğraf2427.jpg
    $Fotoğraf2427.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 137
  • $Fotoğraf2428.jpg
    $Fotoğraf2428.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 150
  • $Fotoğraf2429.jpg
    $Fotoğraf2429.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 158
  • $Fotoğraf2435.jpg
    $Fotoğraf2435.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 164
valla cnm yapma çiçeklerde çok güzel duruyor foto çekimlerinde ben tabi kendi fikrimi söyledim ama dediğim gibi ben vazoda suyun içinde canlı çiçek bile görsem acıyan birisiyim hele nişanlım bir keresinde bana canlı çiçek alma gafletinde bulundu tabi çiçeği değil cantamı kafasına yedi sonrada konusu dahi geçmedi:9::9:

gerçekten seninki de çok güzel olmuş ama ne bileyim canlı çiçek istiyorum aslında haklısın ama:) gerçi onu da son haftaya bırakacağım galiba davetiye işini halledebildiniz mi?

bende varım bende varım :)12 mayısta gelin olcam, kurbişimin gelini olcam nasipse :)

çok güzel olmuş çiçeğin :) bende çiçeğimi kendim yapıcam malzemelerini aldım bi tek gelinlikçiden tül alıcam ki gelinliğimle uyumlu olsun..ne kadara mal oldu çiçeğin?

gerçekten seninki de çok güzel olmuş ama ne bileyim canlı çiçek istiyorum aslında haklısın ama:) gerçi onu da son haftaya bırakacağım galiba davetiye işini halledebildiniz mi?

evet hallettik dağıttık bile:9:ben ağır bişiler olsun istedim ama nişanlım bunu beğendi bu oldu neticede:9::9:

$401_kucuk.jpg

evet hallettik dağıttık bile:9:ben ağır bişiler olsun istedim ama nişanlım bunu beğendi bu oldu neticede:9::9:

Eki Görüntüle 669756

çok sevimliymiş bende çizgi karakterli birşeyler istiyorum ama sevgilim olacak adam :9: daha ağır sade şeyler istiyor bakalım artık bu hafta karar vermem lazım az kalıyor kızlar:18:

ay kızlar bende mayısım :) şafak 59

çok sevimliymiş bende çizgi karakterli birşeyler istiyorum ama sevgilim olacak adam :9: daha ağır sade şeyler istiyor bakalım artık bu hafta karar vermem lazım az kalıyor kızlar:18:

teşekkür ederim cnminş istediğin gibi bir şey bulup yaptırırsın:16: biz davetiyeye çok para vermekten yana olmadığımız için daha ucuz bişiler baktık ve bunu bulduk hatıra diye yakın akrabalardan başka kimse saklamıyor çünkü atılıp gidecek davetiyeler:31:

kızlar içinizde en önce evlenecek benim galiba sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum kızlar:16:

dikiliyor bakalım Eki Görüntüle 669809 Eki Görüntüle 669810 bu modeli biraz değiştirerek kendi gelinliğim haline getirdim bakalım... senin gelinliğin ne durumda peki

çooook güzel bi model,açık olsaydın kesin böyle bişi isterdim..ben tesettürlü olduğum için biraz farklı tabi böyle detayları olmicak..benimde nisan 20sinden sonra provalarım başlicak dikiliyo şu an..prenses model,üstü sırf fransız dantel,kollarında ve önünde yakasından beline kadar kendi kumaşından düğmeli hakim yaka bi model..

niyall ve diğer arkadaşlar, ya rixos premium belek galiba balayı yerleriniz. benimde orası en son ben gideceğim galiba . umarım güzeldir pişman olmayız :)

heeeyyy kızlar merhaba :3: bende 3 günle kaçırıyorum mayıs ayını 27 nisan bnmki Benide aranıza alırmısınız :40:
Bugün tam 30 günüm kaldıııı :52:

kızlar rixos premium beleke ne kadar ücret ödediniz?sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim

ben rixos lares lara'ya 5 gün için deniz manzaralı odada erken rezervasyon ile 1500 tl'ye geldi uçak bileti ile falan bize 2000 tl gibi bir rakama geldi balayı

Back