ben iyi sayılırım cok sukur sen nasılsın canım :) kendımıze yaramazlık nasıl yapıcaz kız :)
Selam kızlar,
Ben yine hayalet gibi oldum farkındayım. Sizi takip edemiyorum. Sorunlar hiç bitmiyor ki Allahıııımmmm biri bitiyo biri başlıyo. Ne zaman bitecek hiç bilmiyorum kendimi yiyip duruyorum süzüldüm valla görseniz.
Balde bu arada bende eskişehirdenim canım çok sevindim seni görünce...
ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba
keısnlıkle niyale katılıyorum senın o cıvıl cıvıl sesini duysun biaz kaldı zaten gunler hızla gecıyor bır araya geldınızmı tamamdır zaten
üzmek gibi mesela ama çoktan yapmışşsınız o yaramazlığıkırmızının enerjisi bize de bulaşsa keşke azcık
pasiflora canım ya kendini üzme sakın bütün sorunlar kuş gib uçup gidecek ama biraz sabır bazen sabır taşı çatlayana kadar durmak bilmez sorunlar ama inin kendini biraz rahatlatırsan her şey yoluna girer su akar yolunu bulur inş ama nolur sen üzme tatlı canını bizde de oluyor sorunlar o andan sonra kulak tıkıyor insan her ne olursa bazı şeylere çare olmuyor çünkü..hem bak eskişehirliyiz ikimizde ne güzel hava da çok güzel bugün biraz dolaş istersen imkanın varsa çok iyi gelir
o saçma sapanlık bende de var canım ya hele birde çeyiz gidecek bu hafta benimde ama evime eşyalarımın hepsi gelmedi ve hala halılarım yok :18:halısız oturcam karar verdim ben artık
kırmızııı birbirinizin gönlünü alın yapmayın böyle kırgınlıklar bi tatlı söz
ne oldu canım sorunlar?önemli birşey yoktur umarım
dügünden öte cumartesı ceyızın gidecek ya ondan böylesin dimi :) bende öyleyim tedırgınlık telas korku ortaya karısık durum yani..
evet enerji var üstümde fazlasıyla :)
üzmek gibi mesela ama çoktan yapmışşsınız o yaramazlığıkırmızının enerjisi bize de bulaşsa keşke azcık
pasiflora canım ya kendini üzme sakın bütün sorunlar kuş gib uçup gidecek ama biraz sabır bazen sabır taşı çatlayana kadar durmak bilmez sorunlar ama inin kendini biraz rahatlatırsan her şey yoluna girer su akar yolunu bulur inş ama nolur sen üzme tatlı canını bizde de oluyor sorunlar o andan sonra kulak tıkıyor insan her ne olursa bazı şeylere çare olmuyor çünkü..hem bak eskişehirliyiz ikimizde ne güzel hava da çok güzel bugün biraz dolaş istersen imkanın varsa çok iyi gelir
o saçma sapanlık bende de var canım ya hele birde çeyiz gidecek bu hafta benimde ama evime eşyalarımın hepsi gelmedi ve hala halılarım yok :18:halısız oturcam karar verdim ben artık
kırmızııı birbirinizin gönlünü alın yapmayın böyle kırgınlıklar bi tatlı söz
pafislora üzülme canım herşeyde bir hayır vardır...
kızlar gelin saçlarınıza karar verdiniz mi ben bir türlü karar veremedim taç mı çiçek mi taksam napsam
benimde kafam karıştı aynne benimde saçlarım belime kadar ve gür topuz yapıcaktım taçla o gelinlik provamda saçlarım açıktı çok hoşuma gitti öyle de bilemedim napıcağımı makyajımı çok sade düşünüyorum renkli far falan hiç sürdürmeyi düşünmüyorum bile
aminn tesekkurler ,kalmazsın tabıkıde sende bıze evlılıgın iyi kötü yanlarını anlatırsın :)Mayıs Gelinleri Hayırlı olsun Allah Tamamına erdirsin,Sabırla ve dua ile bekleyin canlarım,Kırmızı gelince bende merak edip geldim umarım yabancı kalmam :
bende kınamda acık düğünde sade bir topuz istiyordum ama kınada cok oynanır diye terler miyim bilemedim :)
halısız olsun boşver yeni konsept bu dersin hahaen büyük sorunlarımız bunlar olsun inşallah herşey olur
benımde halılarım gelmedı halaustelık yatagımda
Balde benim sıkıntılar başka sıkıntı canım yukarıda anlattım
evet hava çok güzel ama işteyim maalesef. nerde olcak senin düğünün canım?
Mayıs Gelinleri Hayırlı olsun Allah Tamamına erdirsin,Sabırla ve dua ile bekleyin canlarım,Kırmızı gelince bende merak edip geldim umarım yabancı kalmam :
aldım aldımm halılarımı aldım vee bugün geliyor hepsi hemen istiyorum didimyatağımda cuma gelecek bi tek perdelerimin kanatları kaldı onları da hala bulamadım koltuklarıma uygun :26: sizinkilerde inş çeyize kadar gelir (
Sevındım canım hayırlı olsun gule gule kullanın insbende halılarımı sıparıs verdımde canım yetısır ıns ceyız gunune yatak bugun gelıyormus .bısekılde bıtecek hepsı elbet bakalım..
pasiflora canım evet biliyorum ama ne olursa olsun sen kendin üzdükçe çok şey yolunda gitmiyor gibi gelir.. bak evinizi tutumuşsunuz ne güzel ( inatçı adama evinde rahat vermesek mi çoluk çocuk toplayıp) ev tutulup badana yapıldıktan sonra her şey oluyor canım hemde jet hızıyla perde en geç bi hafta halı da geliyor hemen eşyalarda geldi mi her şey hallolur ama yeter ki sen üzme canınıı
aynen sen ıyı dusunmeye calıs kendı kendını sakınlestırmeye calıs sureklı ki guclu kalasın.insan yoruluyor bugunlerde cunku yıpranıyor can sıkıcı seyler oldukca ama sen dimdik dur hep arkadasım
Amiiiiin sende hoşgeldddddin , engin tecrübelerini anlatırsın ne güzel olur bizlere :13:
ayyyy bu arada günayddddddın aslında bıraksalar ağlayacak moddaydım ama birden neşem yerine geldi sanki
gnz prova günü derken hem prova hemde düğün günü mü çekilecek fotolar anlamadım ben onu :26:
Kızlar günaydınnn nasılsınız?sizden fıkırlerınızı beklıyorum :) şimdi biz fotograflarımızı dış mekan cekımı yaptıracagız ve bunun ıcın prova gununu sectım (saç için prova gunu) aynı gune sıgdırmak ıstemıyoruz cunku yakın bır yerde olmayacak cekım :S dıyorum kı acaba resımlerde sacımı acık yaptırıp dugunde topuzmu yaptırsam?yoksa resımlerde topuz olsa dugun demiacık olsa? sizce?
günaydın şekerim nasılsın bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?