• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiin herkesin inşallah :))
Beş senelik evliyiz..
Dün gibi burda gelinlik, çeyiz, ev resimleri paylaşmamız :)))

Maşallh 5 sene ne güzel :) kac yasında evlendınız :)

Amiiin amin inşallah :)))

benimde bu cumartesi gidiyor çeyizim kendime tek özel bir çamaşır almadım :17: annemin ve arkadaşlarımın aldığı var bir kaç tane :1:
aynen niyal benımde oyle gosterdıklerınde bıle tamam koyun ıste gormem gerekmıyor dıyorum :)

hatta bence yasıyorlardır bilee anaaaam fena bunlar fenaaa :9::9:
:1::1::1:

hoşgeldin öncelikle :)
bize biraz anlatsana nasıl gidiyor evlilik :)

benimde gidecek bu hafta çeyizim :16: eşyalarımı toplattılar hep bana :5:

elbiselerimi falan toplamadım elim gitmiyor hiç onları düğünden önce bir gün akşam götürürüm sevgilimle balayı bavulunu hazırlayacağız zaten:1:

elbiselerimi falan toplamadım elim gitmiyor hiç onları düğünden önce bir gün akşam götürürüm sevgilimle balayı bavulunu hazırlayacağız zaten:1:

oturdum ağladım kardeşime bağırdım çağırdım onları toplarken içim gitti gün yaklaştıkça evde misafir olduğunu anlıoyor insan ahh ahh
bizde haftasonu yeni ciciler alıcaz inş balayı için biraz açık giydirtmeme sorunumuz varda :1:

ya hangi şehirlerdensizni siz ben eskişehir deyim

veeee oturma odasının koltuk takımı da gelmişş aşkımmmla konuştum şimdi tam saatinde getirdiler diye :10: bi sürü işim var ama merak da ediyorum evde nasıl duracaklar diye :16: ayy gitsem mi acaba :18: :18:

oturdum ağladım kardeşime bağırdım çağırdım onları toplarken içim gitti gün yaklaştıkça evde misafir olduğunu anlıoyor insan ahh ahh
bizde haftasonu yeni ciciler alıcaz inş balayı için biraz açık giydirtmeme sorunumuz varda :1:

ya hangi şehirlerdensizni siz ben eskişehir deyim

veeee oturma odasının koltuk takımı da gelmişş aşkımmmla konuştum şimdi tam saatinde getirdiler diye :10: bi sürü işim var ama merak da ediyorum evde nasıl duracaklar diye :16: ayy gitsem mi acaba :18: :18:

bizimde sorunumuz o açık giyinmeen büyük derdimiz ben çok açık giyinmeme rağmen adam ısrarla daha çok kapatmaya çalışıyor anlamıyorum delimidir nedir?

nasılsınız herkes işte sanırım bugün nasıl gidiyor kendinize yaramazlık yapmıyorsunuz değil mi :10::8:

Selam kızlar,
Ben yine hayalet gibi oldum farkındayım. Sizi takip edemiyorum. Sorunlar hiç bitmiyor ki Allahıııımmmm biri bitiyo biri başlıyo. Ne zaman bitecek hiç bilmiyorum kendimi yiyip duruyorum süzüldüm valla görseniz.
Balde bu arada bende eskişehirdenim canım çok sevindim seni görünce...

ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba:16:

ne bileyim kirmizicim günler su gibi geçip gidiyor ben bir anda evlilikten tırsma moduna girdim :95:

Back