Amiin herkesin inşallah :))
Beş senelik evliyiz..
Dün gibi burda gelinlik, çeyiz, ev resimleri paylaşmamız :)))
Amiiin amin inşallah :)))
hoşgeldin öncelikle :)
bize biraz anlatsana nasıl gidiyor evlilik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beş senelik evliyiz..
Beş senelik evliyiz..
Maşallh 5 sene ne güzel :) kac yasında evlendınız :)
aynen niyal benımde oyle gosterdıklerınde bıle tamam koyun ıste gormem gerekmıyor dıyorum :)benimde bu cumartesi gidiyor çeyizim kendime tek özel bir çamaşır almadımannemin ve arkadaşlarımın aldığı var bir kaç tane
![]()
hatta bence yasıyorlardır bilee anaaaam fena bunlar fenaaa![]()
hoşgeldin öncelikle :)
bize biraz anlatsana nasıl gidiyor evlilik :)
aynen bende öyle yapacagım ,bu hafta sonu ceyız gıdıyor bı gitsinde :)
benimde bu cumartesi gidiyor çeyizim kendime tek özel bir çamaşır almadımannemin ve arkadaşlarımın aldığı var bir kaç tane
![]()
benimde gidecek bu hafta çeyizimeşyalarımı toplattılar hep bana
![]()
benimde gidecek bu hafta çeyizimeşyalarımı toplattılar hep bana
![]()
elbiselerimi falan toplamadım elim gitmiyor hiç onları düğünden önce bir gün akşam götürürüm sevgilimle balayı bavulunu hazırlayacağız zaten![]()
oturdum ağladım kardeşime bağırdım çağırdım onları toplarken içim gitti gün yaklaştıkça evde misafir olduğunu anlıoyor insan ahh ahh
bizde haftasonu yeni ciciler alıcaz inş balayı için biraz açık giydirtmeme sorunumuz varda
ya hangi şehirlerdensizni siz ben eskişehir deyim
veeee oturma odasının koltuk takımı da gelmişş aşkımmmla konuştum şimdi tam saatinde getirdiler diyebi sürü işim var ama merak da ediyorum evde nasıl duracaklar diye
ayy gitsem mi acaba :18: :18:
bizimde sorunumuz o açık giyinmeen büyük derdimiz ben çok açık giyinmeme rağmen adam ısrarla daha çok kapatmaya çalışıyor anlamıyorum delimidir nedir?
aynen , ay zoruma gidiyor ya
günaydddddddın :121:
günaydın şekerim
nasılsınız herkes işte sanırım bugün nasıl gidiyor kendinize yaramazlık yapmıyorsunuz değil mi![]()
kuzucuklar ,mayıs gelinleri günaydınn :)
geleceğin nazlı anneleri
ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba![]()
niye ne oldu kuzum neyin vaar ?ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba![]()
ooo enerjık uyanmısız bugun belli :)