• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niyall sen aynı benim gibisin yaa bende nişanlımı gereksiz kaprislerle çok üzüyorum. sonra bende üzülüyorum neden böyle yapıyorum diye ama çok gerginim elimde değil ki...
Bide sevdiceğim dünyanın en anlayışlı insanıdır, yoksa çoktan çeker giderdi Allah muhafaza :)))

oooh rahatladım :9:

yaklaşık 2 saat önce nişanlıma ağzıma geleni söyledim kızdım bağırdım sonra sustum şimdi konuştuk hiç bişi olmamış gibi bitanem dedi ayy yirim ben onu yaa :16:

Niyall sen aynı benim gibisin yaa bende nişanlımı gereksiz kaprislerle çok üzüyorum. sonra bende üzülüyorum neden böyle yapıyorum diye ama çok gerginim elimde değil ki...
Bide sevdiceğim dünyanın en anlayışlı insanıdır, yoksa çoktan çeker giderdi Allah muhafaza :)))

oooh rahatladım :9:

yaklaşık 2 saat önce nişanlıma ağzıma geleni söyledim kızdım bağırdım sonra sustum şimdi konuştuk hiç bişi olmamış gibi bitanem dedi ayy yirim ben onu yaa :16:

kızlar şanslıyız ki nişanlılarımız bize uymuyor:16: bazen sana uyuz oluyorum diyorum diyor ki o senin sorunun ben seni çok seviyorum nasıl kızayım kı bu adama ben canımıniçi o benim :123:

Son düzenleme:
kızlar şanslıyız ki nişanlılarımız bize uymuyor:16: bazen sana uyuz oluyorum diyorum diyor ki o senin sorunun ben seni çok seviyorum nasıl kızayım kı bu adama ben canımıniçi o benim :123:

uysalar zaten kıyamet kopmuştu. benim ona yaptıklarımı o bana yapsa dakka katlanmam :))))))

uysalar zaten kıyamet kopmuştu. benim ona yaptıklarımı o bana yapsa dakka katlanmam :))))))

gerçekten öyle o bana yapsa canına okurum kıyamıyor ama o bana canımıniçi daha iyi davranıcam artık ona müstakbel kocam sonuçta :9:

uymasınlar onlar uslu dursunlar biz ne yapsakta pek beceremiyoruz sanki :9:

pasiflora senin düğünün nerede olacak ?

sa. kızlar napıyosunuz bakalım..ben uzun zamandır giremiyodum kk.ya çok yoğunuz ya yetişcek mi acaba diye bi telaş günlerdir de midem ağrıyo stresten..naptınız çeyiz falan götüren oldu mu? biz bu pazar götürcez kısmetse yerleştircez herşeyi,erken mi acaba bilmiyorumda :)

uymasınlar onlar uslu dursunlar biz ne yapsakta pek beceremiyoruz sanki :9:

pasiflora senin düğünün nerede olacak ?

Altınsarayda olcak canım. Biz şirintepede oturuyoruz, sevdicek yeşiltepede. Düğün salonu da tam ortada :)

sa. kızlar napıyosunuz bakalım..ben uzun zamandır giremiyodum kk.ya çok yoğunuz ya yetişcek mi acaba diye bi telaş günlerdir de midem ağrıyo stresten..naptınız çeyiz falan götüren oldu mu? biz bu pazar götürcez kısmetse yerleştircez herşeyi,erken mi acaba bilmiyorumda :)

napalım iş güç hazırlık erken oldugunu sanmıyorum çünkü gnz balde falan hep bu hafta götüreceğiz..

napalım iş güç hazırlık erken oldugunu sanmıyorum çünkü gnz balde falan hep bu hafta götüreceğiz..

kıyafetlerinizi falan napıcaksınız? ben düğüne kadar giycek bi kaç bişi bırakıp geri kalan her şeyimi götürmeyi düşünüyorum..bide benim evim annemlere biraz uzak öyle her canım istediğinde gidemiyorum sonra götürürken zorlanırım diye böyle düşündüm..

bende evin işleri biterse 11 yada 12 mayısta götürmeyi düşünüyorum, yani 2 hafta kala. tam düğün üzeri o telaşta araya girmesin bence.

bende evin işleri biterse 11 yada 12 mayısta götürmeyi düşünüyorum, yani 2 hafta kala. tam düğün üzeri o telaşta araya girmesin bence.

haklısın canım benim de tam 2 hafta kalıyo işte ,12 mayısta düğünüm kısmetse:) bide her şeyimi hurçlara koydum kırmızı kurdeleyle de bağladım öyle götürcem,mutfak eşyalarım kolilerdeydi onları geçen hafta götürdük artık evde koycak yer bulamadık..:D

kıyafetlerinizi falan napıcaksınız? ben düğüne kadar giycek bi kaç bişi bırakıp geri kalan her şeyimi götürmeyi düşünüyorum..bide benim evim annemlere biraz uzak öyle her canım istediğinde gidemiyorum sonra götürürken zorlanırım diye böyle düşündüm..

ben kıyafetlerimi düğünden sonra gelip annemden alacağım elim gitmiyor hazırlamaya almaya herşeyimi götürmeye gelicem düğünden sonra birgün sakin kafayla toplayacağım herşeyimi bakalım :14:

Altınsarayda olcak canım. Biz şirintepede oturuyoruz, sevdicek yeşiltepede. Düğün salonu da tam ortada :)

aa biliyorum arkadaşımın orda olmuştu hatta bende tepebaşında büyüdüm :8:

koşturuyoruz sanki erken değil bence evin hazırsa yerleştir sonradan vaktin kalmayabilir kışlıklatrını götürebilirsin mesela kıyafet ve hemen giymeyeceklerini sonrada düğüne yakın hepsini götürüüsün ben öyle düşünüyorum hem düğünümüz de aynı gün senin nerede düğünün düğündaşız ne güzeelll :21:

haklısın canım benim de tam 2 hafta kalıyo işte ,12 mayısta düğünüm kısmetse:) bide her şeyimi hurçlara koydum kırmızı kurdeleyle de bağladım öyle götürcem,mutfak eşyalarım kolilerdeydi onları geçen hafta götürdük artık evde koycak yer bulamadık..:D

çok şeker olmuşlardır eminim:)
ben öyle uğraşmadım, herşeyim kolilerde, evimizin üst katı boş olduğu için hepsini oraya yığdım öylece götürülmeyi bekliyolar:)
kıyafetleri de şimdiden yıkayıp hazırlamaya başlıyım diyorum, çok gereklileri alırım kalanlarıda yavaş yavaş lazım oldukça artık.
bizim de ev annemlere uzak ama sık sık geliriz heralde en azından ben alışana kadar...

ben kıyafetlerimi düğünden sonra gelip annemden alacağım elim gitmiyor hazırlamaya almaya herşeyimi götürmeye gelicem düğünden sonra birgün sakin kafayla toplayacağım herşeyimi bakalım :14:

beim elim gidiyo valla ne yalan söylim:) tabiki ailemden ayrılmak zor ama biz 7 senedir bu günleri bekliyoruz:)

koşturuyoruz sanki erken değil bence evin hazırsa yerleştir sonradan vaktin kalmayabilir kışlıklatrını götürebilirsin mesela kıyafet ve hemen giymeyeceklerini sonrada düğüne yakın hepsini götürüüsün ben öyle düşünüyorum hem düğünümüz de aynı gün senin nerede düğünün düğündaşız ne güzeelll :21:[/QUOTE]

benim nikah olcak,anadolu yakasında küçükyalıda maltepe belediyesi kültür merkezinde..

beim elim gidiyo valla ne yalan söylim:) tabiki ailemden ayrılmak zor ama biz 7 senedir bu günleri bekliyoruz:)

ne güzel toparlayabiliyorsan ben yapamıyorum henüz çok seviyorum istiyorum sevgilimle olmak ama evimden gidior olmak üzüyor:14:

canlarımmmmm :16: :16:halılarım gelmiş :16: bende sermeye gidiyorum evimeeee öpüyorum hepinizi ii aklşamlarr :10: :52::52::52:

ya bişi sorcam kızlar benim adetimin 2.günü düğün gününe geliyo,hap aldım geciktirici eczacı 10 gün önceden kullanmaya başla dedi günde 2 tane içiliyor..napsam bilemedim,benim durumumda olan var mı?

Back