• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben iyi sayılırım cok sukur sen nasılsın canım :) kendımıze yaramazlık nasıl yapıcaz kız :)

üzmek gibi mesela ama çoktan yapmışşsınız o yaramazlığı :45: kırmızının enerjisi bize de bulaşsa keşke azcık :8:

Selam kızlar,
Ben yine hayalet gibi oldum farkındayım. Sizi takip edemiyorum. Sorunlar hiç bitmiyor ki Allahıııımmmm biri bitiyo biri başlıyo. Ne zaman bitecek hiç bilmiyorum kendimi yiyip duruyorum süzüldüm valla görseniz.
Balde bu arada bende eskişehirdenim canım çok sevindim seni görünce...

pasiflora canım ya kendini üzme sakın bütün sorunlar kuş gib uçup gidecek ama biraz sabır bazen sabır taşı çatlayana kadar durmak bilmez sorunlar ama inin kendini biraz rahatlatırsan her şey yoluna girer su akar yolunu bulur inş ama nolur sen üzme tatlı canını bizde de oluyor sorunlar o andan sonra kulak tıkıyor insan her ne olursa bazı şeylere çare olmuyor çünkü.. :29: hem bak eskişehirliyiz ikimizde :3: ne güzel hava da çok güzel bugün biraz dolaş istersen imkanın varsa çok iyi gelir

ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba:16:

o saçma sapanlık bende de var canım ya hele birde çeyiz gidecek bu hafta benimde ama evime eşyalarımın hepsi gelmedi ve hala halılarım yok :18: :1: halısız oturcam karar verdim ben artık :1:

kırmızııı birbirinizin gönlünü alın yapmayın böyle kırgınlıklar bi tatlı söz :16:

halısız olsun boşver yeni konsept bu dersin haha:16: en büyük sorunlarımız bunlar olsun inşallah herşey olur

keısnlıkle niyale katılıyorum senın o cıvıl cıvıl sesini duysun bi ;) az kaldı zaten gunler hızla gecıyor bır araya geldınızmı tamamdır zaten ;)

gnzcim sende aynısını yapıyorsun dimi arayıp cıvıl cıvıl sesini bir duyur geçsin kızgınlıgın :9:[/QUOTE]

canım bız arasıyoruzda zaten bugun bende pek cıvıllık yok sen enerjı dolu gunundesın ondan dedım ;)

üzmek gibi mesela ama çoktan yapmışşsınız o yaramazlığı :45: kırmızının enerjisi bize de bulaşsa keşke azcık :8:

pasiflora canım ya kendini üzme sakın bütün sorunlar kuş gib uçup gidecek ama biraz sabır bazen sabır taşı çatlayana kadar durmak bilmez sorunlar ama inin kendini biraz rahatlatırsan her şey yoluna girer su akar yolunu bulur inş ama nolur sen üzme tatlı canını bizde de oluyor sorunlar o andan sonra kulak tıkıyor insan her ne olursa bazı şeylere çare olmuyor çünkü.. :29: hem bak eskişehirliyiz ikimizde :3: ne güzel hava da çok güzel bugün biraz dolaş istersen imkanın varsa çok iyi gelir

o saçma sapanlık bende de var canım ya hele birde çeyiz gidecek bu hafta benimde ama evime eşyalarımın hepsi gelmedi ve hala halılarım yok :18: :1: halısız oturcam karar verdim ben artık :1:

kırmızııı birbirinizin gönlünü alın yapmayın böyle kırgınlıklar bi tatlı söz :16:

benımde halılarım gelmedı hala :( ustelık yatagımda :(

ne oldu canım sorunlar?önemli birşey yoktur umarım

dügünden öte cumartesı ceyızın gidecek ya ondan böylesin dimi :) bende öyleyim tedırgınlık telas korku ortaya karısık durum yani..

evet enerji var üstümde fazlasıyla :)

bizim üzerimizede azıcık serpi versene enerji :) ben bugun butun enerjım cekılmıs gıbı :)[/QUOTE]

canım biliyosun önceki hafta nişanlımın dedesi ölmüştü. zaten onun gerginliğini atlatamadık, üstüne bide (söylemiştim daha önce annanesinin evinde oturacağız diye) evdeki kiracı çıkmadı, adam kavgacı şirret. son kez konuşmaya gittik çıkcaksan çık diye adam nişanlımın üstüne yürüdü nasıl korktum anlatamam. dedim bırak lanet olsun ev mi yok. sonra gittik ev bulduk, çok şükür tuttuk evimizi.
badana boya işine girişicez bakalım. daha halımız perdemiz yok :(((
kızlar nasıl başedicem ben bunlarla offf gelin olmak ne zormuş yaa 5 kilo vermişim üzüntüden (bu iyi bişey tabi :)))

Balde benim sıkıntılar başka sıkıntı canım yukarıda anlattım:(
evet hava çok güzel ama işteyim maalesef. nerde olcak senin düğünün canım?

pafislora üzülme canım herşeyde bir hayır vardır...

kızlar gelin saçlarınıza karar verdiniz mi ben bir türlü karar veremedim taç mı çiçek mi taksam napsam

pafislora üzülme canım herşeyde bir hayır vardır...

kızlar gelin saçlarınıza karar verdiniz mi ben bir türlü karar veremedim taç mı çiçek mi taksam napsam

ben karar vermıstım topuz dusunuyordum ama gecen aksam gelınlıgımı gıydım evde bı bakayım dedım saclarımda acıktı o sekılde acıkta hosuma gıttı uzun bıde saclarım belımde nerdeyse sımdı kafam karıstı bı yanım acık yaptır dıyo :S

benimde kafam karıştı aynne benimde saçlarım belime kadar ve gür topuz yapıcaktım taçla o gelinlik provamda saçlarım açıktı çok hoşuma gitti öyle de bilemedim napıcağımı makyajımı çok sade düşünüyorum renkli far falan hiç sürdürmeyi düşünmüyorum bile

Mayıs Gelinleri Hayırlı olsun Allah Tamamına erdirsin,Sabırla ve dua ile bekleyin canlarım,Kırmızı gelince bende merak edip geldim umarım yabancı kalmam ::5:

benimde kafam karıştı aynne benimde saçlarım belime kadar ve gür topuz yapıcaktım taçla o gelinlik provamda saçlarım açıktı çok hoşuma gitti öyle de bilemedim napıcağımı makyajımı çok sade düşünüyorum renkli far falan hiç sürdürmeyi düşünmüyorum bile

hangısı ıcımıze daha sınerse artık :S

Mayıs Gelinleri Hayırlı olsun Allah Tamamına erdirsin,Sabırla ve dua ile bekleyin canlarım,Kırmızı gelince bende merak edip geldim umarım yabancı kalmam ::5:
aminn tesekkurler ,kalmazsın tabıkıde sende bıze evlılıgın iyi kötü yanlarını anlatırsın :)

bende kınamda acık düğünde sade bir topuz istiyordum ama kınada cok oynanır diye terler miyim bilemedim :)

bende kınada toplu yaptırmam lazım kıyafetımden dolayı ,ama dugunde aarsam sankı daha hos olur gıbı ya :S

Kızlar günaydınnn nasılsınız?sizden fıkırlerınızı beklıyorum :) şimdi biz fotograflarımızı dış mekan cekımı yaptıracagız ve bunun ıcın prova gununu sectım (saç için prova gunu) aynı gune sıgdırmak ıstemıyoruz cunku yakın bır yerde olmayacak cekım :S dıyorum kı acaba resımlerde sacımı acık yaptırıp dugunde topuzmu yaptırsam?yoksa resımlerde topuz olsa dugun demiacık olsa? sizce?

halısız olsun boşver yeni konsept bu dersin haha:16: en büyük sorunlarımız bunlar olsun inşallah herşey olur

benımde halılarım gelmedı hala :( ustelık yatagımda :(

aldım aldımm halılarımı aldım vee bugün geliyor hepsi hemen istiyorum didim :10: yatağımda cuma gelecek bi tek perdelerimin kanatları kaldı onları da hala bulamadım koltuklarıma uygun :31: :26: sizinkilerde inş çeyize kadar gelir ((:

Balde benim sıkıntılar başka sıkıntı canım yukarıda anlattım:(
evet hava çok güzel ama işteyim maalesef. nerde olcak senin düğünün canım?

pasiflora canım evet biliyorum ama ne olursa olsun sen kendin üzdükçe çok şey yolunda gitmiyor gibi gelir.. bak evinizi tutumuşsunuz ne güzel ( inatçı adama evinde rahat vermesek mi çoluk çocuk toplayıp :52: ) ev tutulup badana yapıldıktan sonra her şey oluyor canım hemde jet hızıyla perde en geç bi hafta halı da geliyor hemen eşyalarda geldi mi her şey hallolur ama yeter ki sen üzme canınıı

Amiiiiin sende hoşgeldddddin , engin tecrübelerini anlatırsın ne güzel olur bizlere :13:

ayyyy bu arada günayddddddın aslında bıraksalar ağlayacak moddaydım ama birden neşem yerine geldi sanki :8: :1:

gnz prova günü derken hem prova hemde düğün günü mü çekilecek fotolar anlamadım ben onu :26:

aldım aldımm halılarımı aldım vee bugün geliyor hepsi hemen istiyorum didim :10: yatağımda cuma gelecek bi tek perdelerimin kanatları kaldı onları da hala bulamadım koltuklarıma uygun :31: :26: sizinkilerde inş çeyize kadar gelir ((:

Sevındım canım hayırlı olsun gule gule kullanın ins ;) bende halılarımı sıparıs verdımde canım yetısır ıns ceyız gunune yatak bugun gelıyormus .bısekılde bıtecek hepsı elbet bakalım..

pasiflora canım evet biliyorum ama ne olursa olsun sen kendin üzdükçe çok şey yolunda gitmiyor gibi gelir.. bak evinizi tutumuşsunuz ne güzel ( inatçı adama evinde rahat vermesek mi çoluk çocuk toplayıp :52: ) ev tutulup badana yapıldıktan sonra her şey oluyor canım hemde jet hızıyla perde en geç bi hafta halı da geliyor hemen eşyalarda geldi mi her şey hallolur ama yeter ki sen üzme canınıı

aynen sen ıyı dusunmeye calıs kendı kendını sakınlestırmeye calıs sureklı ki guclu kalasın.insan yoruluyor bugunlerde cunku yıpranıyor can sıkıcı seyler oldukca ama sen dimdik dur hep arkadasım ;)

Amiiiiin sende hoşgeldddddin , engin tecrübelerini anlatırsın ne güzel olur bizlere :13:

ayyyy bu arada günayddddddın aslında bıraksalar ağlayacak moddaydım ama birden neşem yerine geldi sanki :8: :1:

gnz prova günü derken hem prova hemde düğün günü mü çekilecek fotolar anlamadım ben onu :26:

yok canım foto cekımlerını dugun gunune sıkıstırmak ıstemıyoruz cunku sabah kuafor ordan foto cekımı aksamda dugun yorar dıye dusunuyorum.nasılsa prova yapılacak sacım ıcın o gun resım lerı rahat rahat sure sınırı olmadan kısıtlanmadan dugune yetıselım telası olmadan cektırelım ıstıyoruz :):)

günaydın canlar ne güzel gnz önceden halletmiş olacaksın demek ki senin adına sevindim..

baldee halılarını begenmişsin he çok sevindim

Kızlar günaydınnn nasılsınız?sizden fıkırlerınızı beklıyorum :) şimdi biz fotograflarımızı dış mekan cekımı yaptıracagız ve bunun ıcın prova gununu sectım (saç için prova gunu) aynı gune sıgdırmak ıstemıyoruz cunku yakın bır yerde olmayacak cekım :S dıyorum kı acaba resımlerde sacımı acık yaptırıp dugunde topuzmu yaptırsam?yoksa resımlerde topuz olsa dugun demiacık olsa? sizce?

canım bende aynısını düşünüyorum ama ne olursa ne kadar olursa olsun o gün düğünn günü kadar güzel olamaz insan bir kere o heyecan o mutluluk baska olur gözlerin bile parlar yani :)
ben aynı gün yapıcam sanırım bakalım.

Back