ben iyi sayılırım cok sukur sen nasılsın canım :) kendımıze yaramazlık nasıl yapıcaz kız :)
üzmek gibi mesela ama çoktan yapmışşsınız o yaramazlığı kırmızının enerjisi bize de bulaşsa keşke azcık
Selam kızlar,
Ben yine hayalet gibi oldum farkındayım. Sizi takip edemiyorum. Sorunlar hiç bitmiyor ki Allahıııımmmm biri bitiyo biri başlıyo. Ne zaman bitecek hiç bilmiyorum kendimi yiyip duruyorum süzüldüm valla görseniz.
Balde bu arada bende eskişehirdenim canım çok sevindim seni görünce...
pasiflora canım ya kendini üzme sakın bütün sorunlar kuş gib uçup gidecek ama biraz sabır bazen sabır taşı çatlayana kadar durmak bilmez sorunlar ama inin kendini biraz rahatlatırsan her şey yoluna girer su akar yolunu bulur inş ama nolur sen üzme tatlı canını bizde de oluyor sorunlar o andan sonra kulak tıkıyor insan her ne olursa bazı şeylere çare olmuyor çünkü.. hem bak eskişehirliyiz ikimizde ne güzel hava da çok güzel bugün biraz dolaş istersen imkanın varsa çok iyi gelir
ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba
o saçma sapanlık bende de var canım ya hele birde çeyiz gidecek bu hafta benimde ama evime eşyalarımın hepsi gelmedi ve hala halılarım yok :18: halısız oturcam karar verdim ben artık
kırmızııı birbirinizin gönlünü alın yapmayın böyle kırgınlıklar bi tatlı söz