• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama hayır yaa bak sabah ne yazdım geleceğin nazlı annesi olcaksın seen :)
toparlan cık biraz yürüyüş yap hatta namaz kıl cok daraldıgında ama pes etme.

inşallah canım benim inş nazlı annelerde olalım hepimiz iyi düşünüyorum çok şükür diyorum sevdiğim istediğim insanla evleniyorum diyorum

inşallah canım benim inş nazlı annelerde olalım hepimiz iyi düşünüyorum çok şükür diyorum sevdiğim istediğim insanla evleniyorum diyorum

cok az kaldı canım dayanman gerek.
kına elbiseni göremedik ama neyseee :)

baska ne eksiklerin kaldı onların içinde mi boğuldun yoksa ?

Selam kızlar,
Ben yine hayalet gibi oldum farkındayım. Sizi takip edemiyorum. Sorunlar hiç bitmiyor ki Allahıııımmmm biri bitiyo biri başlıyo. Ne zaman bitecek hiç bilmiyorum kendimi yiyip duruyorum süzüldüm valla görseniz.
Balde bu arada bende eskişehirdenim canım çok sevindim seni görünce...

ne oldu canım sorunlar?önemli birşey yoktur umarım

ben bugun 17 gün kaldı 2 hafta nerdeyse diye diye saçma sapan bir haldeyim mayısın en manyak gelini ben seçilicem galiba:16:

dügünden öte cumartesı ceyızın gidecek ya ondan böylesin dimi :) bende öyleyim tedırgınlık telas korku ortaya karısık durum yani..

evet enerji var üstümde fazlasıyla :)[/QUOTE]

bizim üzerimizede azıcık serpi versene enerji :) ben bugun butun enerjım cekılmıs gıbı :)

evet gnzcim yaa çeyiz gidicek ya ondan herhalde bu durum tamamen yerleşeceğim yeni evime kendi evime herşey güzel olsun herşey yerine otursun inşallah

evet gnzcim yaa çeyiz gidicek ya ondan herhalde bu durum tamamen yerleşeceğim yeni evime kendi evime herşey güzel olsun herşey yerine otursun inşallah

Tahmın edebılıyorum bende bı garıp halde ve gergınım o ceyız gunu bır an once gelsın aksiliksiz geçsin istiyorum,sizde ceyız nasıl gider anlatsana biraz canım

ne oldu canım sorunlar?önemli birşey yoktur umarım

dügünden öte cumartesı ceyızın gidecek ya ondan böylesin dimi :) bende öyleyim tedırgınlık telas korku ortaya karısık durum yani..

evet enerji var üstümde fazlasıyla :)

bizim üzerimizede azıcık serpi versene enerji :) ben bugun butun enerjım cekılmıs gıbı :)[/QUOTE]

valla nişanlımla aram bozuk ama garip bi enerji var üstümde size de bulaştırayım biraz kendinize gelin :)

cok az kaldı canım dayanman gerek.
kına elbiseni göremedik ama neyseee :)

baska ne eksiklerin kaldı onların içinde mi boğuldun yoksa ?

Tahmın edebılıyorum bende bı garıp halde ve gergınım o ceyız gunu bır an once gelsın aksiliksiz geçsin istiyorum,sizde ceyız nasıl gider anlatsana biraz canım

kirmizicim yaa inan hiç ama hiç vaktim olmuyor ki nasıl geçiyor anlamıyorum eksiğim kalmadı pek çok şükür kalanlarda nazarlık olsun.

gnz çeyizi bir akşam önce alıcak sevgilim gelip ve ben evde olmıcam en yakın arkadaşlarımdan birinin kınası var :14: cumartesi günü de gidip kuzenlerle dizicez sonra kayınvalidem herhalde birşeyler hazırlayıp bize ikram edicez oturucaz yiyip içicez diye düşünüyorum bakalım artık:15:

bizim üzerimizede azıcık serpi versene enerji :) ben bugun butun enerjım cekılmıs gıbı :)

valla nişanlımla aram bozuk ama garip bi enerji var üstümde size de bulaştırayım biraz kendinize gelin :)[/QUOTE]

noldu canım niye aran bozuldu önemli birşey yok dimi

kirmizicim yaa inan hiç ama hiç vaktim olmuyor ki nasıl geçiyor anlamıyorum eksiğim kalmadı pek çok şükür kalanlarda nazarlık olsun.

gnz çeyizi bir akşam önce alıcak sevgilim gelip ve ben evde olmıcam en yakın arkadaşlarımdan birinin kınası var :14: cumartesi günü de gidip kuzenlerle dizicez sonra kayınvalidem herhalde birşeyler hazırlayıp bize ikram edicez oturucaz yiyip içicez diye düşünüyorum bakalım artık:15:
tabi ki canım hallolur yavas yavas üzme kendini
ben hiç çeyiz dizimi görmedim ya fotoğraf ceksene o gün o düzeni falan merak ediyorum ben.
valla nişanlımla aram bozuk ama garip bi enerji var üstümde size de bulaştırayım biraz kendinize gelin :)

noldu canım niye aran bozuldu önemli birşey yok dimi[/QUOTE]
uzaklııııkk tek mesele uzaklık canım :(

valla nişanlımla aram bozuk ama garip bi enerji var üstümde size de bulaştırayım biraz kendinize gelin :)[/QUOTE]

tabi ki canım hallolur yavas yavas üzme kendini
ben hiç çeyiz dizimi görmedim ya fotoğraf ceksene o gün o düzeni falan merak ediyorum ben.

noldu canım niye aran bozuldu önemli birşey yok dimi
uzaklııııkk tek mesele uzaklık canım :([/QUOTE]

ah canım benim çok zor tahmin edebiliyorum ben 1 hafta görmeyince deli gibi özlüyorum ama geçicek bu günler sonra hep beraber olacaksınız sevgilinle öyle düşünün herşeyi beraber yapacaksınız hep yanyana:16:

uzaklııııkk tek mesele uzaklık canım :([/QUOTE]

ah canım benim çok zor tahmin edebiliyorum ben 1 hafta görmeyince deli gibi özlüyorum ama geçicek bu günler sonra hep beraber olacaksınız sevgilinle öyle düşünün herşeyi beraber yapacaksınız hep yanyana:16:[/QUOTE]

inşallah aşıcaz canım bakalım

inşallah aşıcaz canım bakalım[/QUOTE]

aşıcaksınız tabii aşmamanız için bir sebep yok herşey güzel olucak ikiniz için

bende kırgınım biraz nişanlıma onunda etkısı var sanırım bende canım ya :S

bende kırgınım biraz nişanlıma onunda etkısı var sanırım bende canım ya :S[/QUOTE]

sizde noldu gnzcim yaa son günlerin etkisi mi neye kırıldın:14:

ıyı aslında senın evde olmayısın ama arkadasının kınasındada aglama :)

aşıcaksınız tabii aşmamanız için bir sebep yok herşey güzel olucak ikiniz için

ağzından bal damlıyor :)[/QUOTE]

canım benim hepimizin dönem dönem tuhaf dönemleri oluyor siz uzakta oldugunuz için sizin için iki kat daha zor ama sevginizde daha güçlü olucak o kadar uzaklığa sabrettim diyeceksiniz ben normalde geçimsiz bir tipim ve sevgilimi üzüyorum hep benimle ilgilensin istiyorum ama şımarıklık yaptığımı düşünüp sonra alıyorum gönlünü sende güzel bir mesaj yaz şimdi ona aranız düzelsin o senin ömrünü adadığın adam değmez hiç bir üzüntüye canım

ağzından bal damlıyor :)

canım benim hepimizin dönem dönem tuhaf dönemleri oluyor siz uzakta oldugunuz için sizin için iki kat daha zor ama sevginizde daha güçlü olucak o kadar uzaklığa sabrettim diyeceksiniz ben normalde geçimsiz bir tipim ve sevgilimi üzüyorum hep benimle ilgilensin istiyorum ama şımarıklık yaptığımı düşünüp sonra alıyorum gönlünü sende güzel bir mesaj yaz şimdi ona aranız düzelsin o senin ömrünü adadığın adam değmez hiç bir üzüntüye canım[/QUOTE]

keısnlıkle niyale katılıyorum senın o cıvıl cıvıl sesini duysun bi ;) az kaldı zaten gunler hızla gecıyor bır araya geldınızmı tamamdır zaten ;)

canım benim hepimizin dönem dönem tuhaf dönemleri oluyor siz uzakta oldugunuz için sizin için iki kat daha zor ama sevginizde daha güçlü olucak o kadar uzaklığa sabrettim diyeceksiniz ben normalde geçimsiz bir tipim ve sevgilimi üzüyorum hep benimle ilgilensin istiyorum ama şımarıklık yaptığımı düşünüp sonra alıyorum gönlünü sende güzel bir mesaj yaz şimdi ona aranız düzelsin o senin ömrünü adadığın adam değmez hiç bir üzüntüye canım

keısnlıkle niyale katılıyorum senın o cıvıl cıvıl sesini duysun bi ;) az kaldı zaten gunler hızla gecıyor bır araya geldınızmı tamamdır zaten ;)[/QUOTE]

gnzcim sende aynısını yapıyorsun dimi arayıp cıvıl cıvıl sesini bir duyur geçsin kızgınlıgın :9:

Back