2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaar merhabaaa
üzmek yoktu hani kendimizi olumsuz şeyler düşünmeyecektik (kime söylüyorsam ) olsun yine de biz moralleri yüksek gelinler olalaım
:123:

benimde regl dönemim tam düğünüme denk gelecek ve hiç birini kullanmak istemiyorum ama yine de bi ara fırsatını bulup doktora gidip konuşmak istiyorum bakalım ne diyecek :26:

oooo ben siiznle konuşmaya bile utanıyorum o zaman ne yapacağım acaba inanın şu an bile yüzüm kıpkırmızı oldu yazarken

ay su cektıgımıze bakın ya rahat rahat tatıl yapıcaz dıye sevınırken oda ne cat bütün tatıl suya dustu bı keyıfsızlık bı kapris zaten denize havuzada gıremezsın ayy dusunmek ıstemıyorum bunları benımde denk gelecek cunku mutlaka doktora gıt eczaneye gıt bıyere gıt canım ya bısıler yap o ara olma engelle =))

oooo ben siiznle konuşmaya bile utanıyorum o zaman ne yapacağım acaba inanın şu an bile yüzüm kıpkırmızı oldu yazarken

bende yazıyorum ya ondan rahatım biraz kımseyle konusamıyorum boyle seylerı ceyız dızılırken gorurler dıye iç camasır bıle almıyorum kendıme

biz sabahlara kadar düşünelim adamlar ohh keyif

Başlığı görünce tuhaf oldum yazasım geldi...
Beşinci senemiz olacak
Su gibi akıp gider zaman kızlar..
İnanasım gelmiyor valla
Rabbim huzur ve mutluluk doldurur inşallah yuvalarınıza :)))

benmde bir hafta öncesinden ağrısını çekmeye başlıyorum ağrı kesiciler bile dindirmiyor ağrımı kına gecem 11inde 4ünde gitsem geç mi kalmış olurum ki nasıl kulanılıyor onu da bilmem hiç

bende yazıyorum ya ondan rahatım biraz kımseyle konusamıyorum boyle seylerı ceyız dızılırken gorurler dıye iç camasır bıle almıyorum kendıme

bende hiç almadım onları en son alıp direk eve götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum kimse görmesin diye

Beşinci senemiz olacak
İnanasım gelmiyor valla

merhaba ,amin inş hepımızın yuvası huzur ve mutlulukla dolar.Beşinci senemiz olacak derken 5 senelik evlimisiniz?Bes senedır beraber mısınız?

Beşinci senemiz olacak
İnanasım gelmiyor valla

amiiiin inş hepimizin yuvası aşk dolu bir ömür sürsün inş

aynen bende öyle yapacagım ,bu hafta sonu ceyız gıdıyor bı gitsinde :)

merhaba ,amin inş hepımızın yuvası huzur ve mutlulukla dolar.Beşinci senemiz olacak derken 5 senelik evlimisiniz?Bes senedır beraber mısınız?

Amiin herkesin inşallah :))
Beş senelik evliyiz..
Dün gibi burda gelinlik, çeyiz, ev resimleri paylaşmamız :)))

amiiiin inş hepimizin yuvası aşk dolu bir ömür sürsün inş

Amiiin amin inşallah :)))

aynen bende öyle yapacagım ,bu hafta sonu ceyız gıdıyor bı gitsinde :)

benimde bu cumartesi gidiyor çeyizim kendime tek özel bir çamaşır almadım annemin ve arkadaşlarımın aldığı var bir kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…