• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günayddddın kızlarr nasılsınız bugün?
şaka maka derken 3 hafta kaldı dünden beri bi panik sardı önceleri hiç böyle heyecan yoktu

Bizede hedıye alaydı ne guzel olurdu :)şöylee bol raflısından :)
güle güle kullanın canım portmantonuzu herseyınızı huzur ve mutlulukla daima..

teşekkür ederizz canımm hepimiz musmutlu bir ömür geçirelim sevdiceklerimizle ((: kend evimiz olunca sana bi oda ayırıcm ayakkabılarını oraya koy dedi bana (: yaptırdığımız ustayı sizde de gönderirim (:

balde'cim heyecan artıyor tabii canım yaklaştıkça tuhaf hem ağlarım hem giderim durumu ne kadar doğruymuş:14:

hiç böylesini düşünmemiştim ama sanki 10 yaş daha büyüdüm yşlanmış hissediyorum :14:

hiç böylesini düşünmemiştim ama sanki 10 yaş daha büyüdüm yşlanmış hissediyorum :14:

aynen annemin küçük kızıyım ya ben annem dün diyo benim küçük kızımda evleniyo mu tutamadım kendimi ağladım çok :2:

aynen annemin küçük kızıyım ya ben annem dün diyo benim küçük kızımda evleniyo mu tutamadım kendimi ağladım çok :2:

bende babama çok düşkünüm 2 gündür suratı asık gibi geliyor sanki dün davetiyelerimiz gelmişti onlara bakıyordu sanki içine oturdu çaktırmıyor ama annemde içten içe düşünüyor napıcam onlarsız bilmiyorum nasıl alışacağız bi de evlenip onlara misafir gitme olayı çok düşündürüyor beni orası benim evim ama yaaa :14:

bende babama çok düşkünüm 2 gündür suratı asık gibi geliyor sanki dün davetiyelerimiz gelmişti onlara bakıyordu sanki içine oturdu çaktırmıyor ama annemde içten içe düşünüyor napıcam onlarsız bilmiyorum nasıl alışacağız bi de evlenip onlara misafir gitme olayı çok düşündürüyor beni orası benim evim ama yaaa :14:

aynen ya ben kıyafetlerimi toplama durumunda çok fenayım anneme dedim balayından sonra gelip alırım ben giysilerimi nasıl götüreceğim ki oraya :15:

bende babama cok düşkünüm ve biricik kızkardeşime nasıl yapıcaz bilmiyorum...

niyall ben daha evlenmeden özlemeye basladım desem :(

inanırım canım inanmazmıyım napalım doğanın kanunu bu herkes evleniyor bizde evlenicez napalım :14:

inanırım canım inanmazmıyım napalım doğanın kanunu bu herkes evleniyor bizde evlenicez napalım :14:

geceleri kardeşimle uyuyoruz valla onun yüzünü görmeden nasıl uyucam bilmem :(

CANIM yaa biz hafta içi dedemde kalıyoruz anneannem vefat ettiğinden beri haftasonları evimize gidiyoruz annemle elbisem de evde çekerim yarın koyarım tatlım

ben balayından sonra utanırım gidemem önceden gitsinler bali kıyafetlerim zaten o zaman nasıl olacak düşüemiyorum pek :(

üzmeyelim düşünüp şimdi son zamanlara yaklaşınca zaten hepici aklımızda olacak

ayy dün bizim davetiyelerimizde geldi veeee yarın da salon takımım hariç tüm eşyalarım gelecek bir halılarım kalıyor inş onlarda bi beğenilip alınsa :9: :16:

ben balayından sonra utanırım gidemem önceden gitsinler bali kıyafetlerim zaten o zaman nasıl olacak düşüemiyorum pek :(

üzmeyelim düşünüp şimdi son zamanlara yaklaşınca zaten hepici aklımızda olacak

ayy dün bizim davetiyelerimizde geldi veeee yarın da salon takımım hariç tüm eşyalarım gelecek bir halılarım kalıyor inş onlarda bi beğenilip alınsa :9: :16:

alınır canım ben bir akşamda halletmiştim halılarımı kafana takma sakın herşey güzel olacak:3:

haftasonu inş bende beğenicem bakalım da benim koltuklarım zümrüt yeşili mecbur açık renk halı almam gerekecek ahh koltuklarımın fotosu olsa da koyabilsem..

günayddddın kızlarr nasılsınız bugün?
şaka maka derken 3 hafta kaldı dünden beri bi panik sardı önceleri hiç böyle heyecan yoktu

Delı gıbı yogun ve bunalmıs durumdayım bugun :) valla zaman cokkk hızlıı

teşekkür ederizz canımm hepimiz musmutlu bir ömür geçirelim sevdiceklerimizle ((: kend evimiz olunca sana bi oda ayırıcm ayakkabılarını oraya koy dedi bana (: yaptırdığımız ustayı sizde de gönderirim (:
sagol canım :)

bı atlatalım dugunlerımızı stresımızı genclesıcez guzellesıcez gör bak ;)

babamla goz goze gelmemeye calısıyoruz gozlerımız doluyor hemen :(

bugun olmasa yarın olacak be canım atlatacagız bu duygusal gunlerı ve sandıgımızdan daha guzel olacak hersey ;)

bogazımda bir dugum ,eve gıtmek ıstıyorum hep ama kosturma bıtmıokıı :(

neyse kapatalım tatlım boşver .
fotoğraf cekicektin merak ediyordum kına elbisenii
bende bende merakedıyorum:)

sagol canım :)

bı atlatalım dugunlerımızı stresımızı genclesıcez guzellesıcez gör bak ;)

babamla goz goze gelmemeye calısıyoruz gozlerımız doluyor hemen :(

bogazımda bir dugum ,eve gıtmek ıstıyorum hep ama kosturma bıtmıokıı :(

bende bende merakedıyorum:)

ayy bi atlatsak hepimiz :16: kendimize gelsek sevdiceklerimizle beraber uyansak :38:
hem evde vakit geçirmek istiyorum hem yanlarında duramıyorum çok kötü hissediyoprum ben kendimi yaa :17:

ayy bi atlatsak hepimiz :16: kendimize gelsek sevdiceklerimizle beraber uyansak :38:
hem evde vakit geçirmek istiyorum hem yanlarında duramıyorum çok kötü hissediyoprum ben kendimi yaa :17:

bugun bende herzamankınden daha durgun daha kotu hısedıyorum :( vc kacıp kacıp aglıorum tutamıyorum kendımı :( sanırım rgl donemımde oldugumdan duygularım daha yogun :'(

Back