• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne bileyin gnz regl oldum bugun çok ağrılı ve hassas bir durumdayım balayıma denk gelicek diye korkuyordum denk gelmicek sanırım ama çok hassas sorunlu oluyorum bu dönemde bir de onlu rakamlara düştük :14: sen nasılsın canımm

sen nasılsın kirmiizicim aslında sevindim balayından hemen döndükten sonra olucam en azından denize havuza girebilicem:10:

normal canım her zamanki gibi.

tabi ki en azından bak bana sürekli düzensiz gidiyor ne zaman olcagım belli değil.
en azından balayında kafan rahat olur

tabi ki en azından bak bana sürekli düzensiz gidiyor ne zaman olcagım belli değil.

inşallah canım stressten falan geri gelmezse kafam rahat olacak gibi bakalım o kadar az kaldı ki günler de su gibi geçip gidiyor :30:

ne bileyin gnz regl oldum bugun çok ağrılı ve hassas bir durumdayım balayıma denk gelicek diye korkuyordum denk gelmicek sanırım ama çok hassas sorunlu oluyorum bu dönemde bir de onlu rakamlara düştük :14: sen nasılsın canımm

gecen haftada ben regl dım ,tahmın edebılıyorum nasıl oldugunu duyguların tavan yapıyor bu donemde ama bak ne guzel denk gelmıyormus,benım tam denk gelıyor sanırım ben hapı bırakmadan ıcmeye devam edıcem rgl olmamak ıcın ama kararsızım :Sama oluncada balayından donunce bıtıyor anca napim ben daha :)

gecen haftada ben regl dım ,tahmın edebılıyorum nasıl oldugunu duyguların tavan yapıyor bu donemde ama bak ne guzel denk gelmıyormus,benım tam denk gelıyor sanırım ben hapı bırakmadan ıcmeye devam edıcem rgl olmamak ıcın ama kararsızım :Sama oluncada balayından donunce bıtıyor anca napim ben daha :)

evet zor bir durum yeni evliyken regl olmak ama napalım :14:bende ilaç kullanıcaktım olmıyım diye ama allahtan inşallah gerek kalmaz adet düzenimi bozmak istemiyorum hiç gnz'cim sonra uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum doğum kontrol geciktiriciye göre çok daha iyiymiş tabii ki

kızlar nasılsınız ?

kırmızıı sen nasılsın neler yapıyorsun malum bızım bellı son kosturmaları yapıyoruz birde bol stres :)

niyall üzülme bak bu iyi bir haber
kesınlıkle..

sen nasılsın kirmiizicim aslında sevindim balayından hemen döndükten sonra olucam en azından denize havuza girebilicem:10:

sadece havuza gırebılecegıne mi sevindin =))))))

inşallah canım stressten falan geri gelmezse kafam rahat olacak gibi bakalım o kadar az kaldı ki günler de su gibi geçip gidiyor :30:

gelmez gelmez aklına getırme bunları sureklı kendını rahatlat ıcınden kendı kendıne tamam nıyal stres yapacak ne var bak hersey bitiyor dugununde guzel gececek de :):)

kesınlıkle..

sadece havuza gırebılecegıne mi sevindin =))))))

gelmez gelmez aklına getırme bunları sureklı kendını rahatlat ıcınden kendı kendıne tamam nıyal stres yapacak ne var bak hersey bitiyor dugununde guzel gececek de :):)

:17: tabii ki sadece deniz havuz değil inşallah hallederiz sorun yaşamadan başka şey içinde sevindim:17:

evet zor bir durum yeni evliyken regl olmak ama napalım :14:bende ilaç kullanıcaktım olmıyım diye ama allahtan inşallah gerek kalmaz adet düzenimi bozmak istemiyorum hiç gnz'cim sonra uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum doğum kontrol geciktiriciye göre çok daha iyiymiş tabii ki

ben d.k kullanıyorum canım yenı bıtırdım 1 kutuyu 2.ye gectım ama bu ılac bıtınce 7 gun ara verme var o 7 gun ıcınde oluyorsun regl ,ama ara vermeden devam edersen ne zaman ılaca ara verırsen ozaman regl oluyorsun bakalım ne olacak ogun hayırlısı :)ama bişe dıyımmı ben cok sancılı gecırırım regl gunlerımı ılk 3 gun olurum ya agrıdan olmadan 2 gun oncesındede baş agrısı cekerım dehset bır sekılde ama hapa basladım rahat ettım hafıf agrı cektım sadece baska eetkısı olmadı ve sasırdım ki doktor soylemıstı boyle kotu gecırıyorsan mutlaka kullanmalısın bakalım hap bırakınca devam edecekmı agrı demıstı.

:17: tabii ki sadece deniz havuz değil inşallah hallederiz sorun yaşamadan başka şey içinde sevindim:17:

:):) ay bugun benım fenalıgım uzerımde niyalcim bakma sen bana ;) inş canım sorunsuz gecer hepımızın bahsederken kalbımın duracak gıbı oldugunu hıssedıyorum :((

:):) ay bugun benım fenalıgım uzerımde niyalcim bakma sen bana ;) inş canım sorunsuz gecer hepımızın bahsederken kalbımın duracak gıbı oldugunu hıssedıyorum :(([/QUOT
yok gnzcim o da gerçek ama ben onu geçiştiriyorum kafamda sevgilim ne zaman hazırsan o zaman olucak dedi ben senin kocan olucam benden çekinmiceksin diye ama ben çok utanıyorum yaa off:17:

:):) ay bugun benım fenalıgım uzerımde niyalcim bakma sen bana ;) inş canım sorunsuz gecer hepımızın bahsederken kalbımın duracak gıbı oldugunu hıssedıyorum :(([/QUOT
yok gnzcim o da gerçek ama ben onu geçiştiriyorum kafamda sevgilim ne zaman hazırsan o zaman olucak dedi ben senin kocan olucam benden çekinmiceksin diye ama ben çok utanıyorum yaa off:17:

Hıhı bız 1-2 ay hazır olamayalım bakalım rahat bırakıyorlar mı :D

Kırmızııııııııı şekerim nereye kayboldun bugün bi sessizlik mi var sende ?bana mı öyle gelıyor ?

Herkese merhabalarrr :)Zamanın farkında degılmısım elıme takvımı aldım soyle bır bakayım dedım ne kadar kalmıs saka gibi 45 günnn!!Allah'ım panik yaptım birden , zaten içim bi buruk bi buruk bir okadarda sevinçli ne kadar garip bi duygu yaa :(

merhaba bayanlar aranıza hoşgeldim:)))benim de ağustos 29 da düğün.hazırlıklar bir yandan bir de buarada ameliyat olacağım sormayın:)daha güzel bir gelin olmak adına yağlarımı aldırım memelerime protez yaptıracağım.halinize şükredin...sevgiler:)))

merhaba bayanlar aranıza hoşgeldim:)))benim de ağustos 29 da düğün.hazırlıklar bir yandan bir de buarada ameliyat olacağım sormayın:)daha güzel bir gelin olmak adına yağlarımı aldırım memelerime protez yaptıracağım.halinize şükredin...sevgiler:)))

Hoşgeldinn :) hazırlıkların nasıl gidiyor ?Amelıyattan korkmuyormusun geçmiş olsun şimdiden.Biraz kendını tanıtırmısın bize kac yasındasın ne kadar zamandır bırlıktelıgın var dugun mu yapacaksın nıkah mı :)

Kırmızııııııııı şekerim nereye kayboldun bugün bi sessizlik mi var sende ?bana mı öyle gelıyor ?

evet canım işlerim yoğun gidip gidip geliyorumm :)
ay ben düğün telaşı içinde en cok kına alısverişini merak ediyorum ya :)
taclar , mumlar, tefler falan hepsiiii kırmızzıııııı :)

evet canım işlerim yoğun gidip gidip geliyorumm :)
ay ben düğün telaşı içinde en cok kına alısverişini merak ediyorum ya :)
taclar , mumlar, tefler falan hepsiiii kırmızzıııııı :)

evet hepsi kırmızı :) kaftanda kırmızıı :) sen kırmızıyı cok mu seviyorsun?

bırakır mı bilmiyorum ama o kadar beklemeyelım inş :17:

yok canım beklemeyız heralde kendı kendımızı rahatlatmalıyız kafamızda :)

bence sevdiğin adamla yanyana uyuyunca hazır olursun canım

sadece uyuyacaksak neden olmasın :) saka bı yana bır an once gecsın o zorlu gun yada zor sandıgımız gun :S

Back