Bizede hedıye alaydı ne guzel olurdu :)şöylee bol raflısından :)
güle güle kullanın canım portmantonuzu herseyınızı huzur ve mutlulukla daima..
hiç böylesini düşünmemiştim ama sanki 10 yaş daha büyüdüm yşlanmış hissediyorum
aynen annemin küçük kızıyım ya ben annem dün diyo benim küçük kızımda evleniyo mu tutamadım kendimi ağladım çok :2:
bende babama çok düşkünüm 2 gündür suratı asık gibi geliyor sanki dün davetiyelerimiz gelmişti onlara bakıyordu sanki içine oturdu çaktırmıyor ama annemde içten içe düşünüyor napıcam onlarsız bilmiyorum nasıl alışacağız bi de evlenip onlara misafir gitme olayı çok düşündürüyor beni orası benim evim ama yaaa
bende babama çok düşkünüm 2 gündür suratı asık gibi geliyor sanki dün davetiyelerimiz gelmişti onlara bakıyordu sanki içine oturdu çaktırmıyor ama annemde içten içe düşünüyor napıcam onlarsız bilmiyorum nasıl alışacağız bi de evlenip onlara misafir gitme olayı çok düşündürüyor beni orası benim evim ama yaaa
bende babama cok düşkünüm ve biricik kızkardeşime nasıl yapıcaz bilmiyorum...
niyall ben daha evlenmeden özlemeye basladım desem
inanırım canım inanmazmıyım napalım doğanın kanunu bu herkes evleniyor bizde evlenicez napalım
geceleri kardeşimle uyuyoruz valla onun yüzünü görmeden nasıl uyucam bilmem
deme öyle kirmiizicim ya ağlarım valla yaa
ben balayından sonra utanırım gidemem önceden gitsinler bali kıyafetlerim zaten o zaman nasıl olacak düşüemiyorum pek
üzmeyelim düşünüp şimdi son zamanlara yaklaşınca zaten hepici aklımızda olacak
ayy dün bizim davetiyelerimizde geldi veeee yarın da salon takımım hariç tüm eşyalarım gelecek bir halılarım kalıyor inş onlarda bi beğenilip alınsa
sagol canım :)günayddddın kızlarr nasılsınız bugün?
şaka maka derken 3 hafta kaldı dünden beri bi panik sardı önceleri hiç böyle heyecan yoktu
Delı gıbı yogun ve bunalmıs durumdayım bugun :) valla zaman cokkk hızlıı
teşekkür ederizz canımm hepimiz musmutlu bir ömür geçirelim sevdiceklerimizle (kend evimiz olunca sana bi oda ayırıcm ayakkabılarını oraya koy dedi bana yaptırdığımız ustayı sizde de gönderirim
bı atlatalım dugunlerımızı stresımızı genclesıcez guzellesıcez gör bakhiç böylesini düşünmemiştim ama sanki 10 yaş daha büyüdüm yşlanmış hissediyorum
bende babama cok düşkünüm ve biricik kızkardeşime nasıl yapıcaz bilmiyorum...
bugun olmasa yarın olacak be canım atlatacagız bu duygusal gunlerı ve sandıgımızdan daha guzel olacak hersey
niyall ben daha evlenmeden özlemeye basladım desem
bende bende merakedıyorum:)neyse kapatalım tatlım boşver .
fotoğraf cekicektin merak ediyordum kına elbisenii
sagol canım :)
bı atlatalım dugunlerımızı stresımızı genclesıcez guzellesıcez gör bak
babamla goz goze gelmemeye calısıyoruz gozlerımız doluyor hemen
bogazımda bir dugum ,eve gıtmek ıstıyorum hep ama kosturma bıtmıokıı
bende bende merakedıyorum:)
ayy bi atlatsak hepimizkendimize gelsek sevdiceklerimizle beraber uyansak
hem evde vakit geçirmek istiyorum hem yanlarında duramıyorum çok kötü hissediyoprum ben kendimi yaa
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?