Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar günaydınn
selam kızlar bende dün kına ayakkabılarımı aldım bu hafta sonu evimi temizlicez galiba maratona devam anlayacağınız 3 hafta boyunca çeyiz nikah düğün olarak gidicez bu son boş haftasonum bekar olarak
niyall cok az kaldı allah tamamına erdirir insallah :)
kınada ne renk giyceksin canım yokmu elbise ayakkabı fotosu bakalım fikrimizi söyleyellim :)
bu hafta sonunu cook iyi degerlendir o zaman evde olmaya özen göster bence :)
canım fotosunu çekmeye çalışırım bordo rengi kuyruklu elbisem bu hafta sonu da işler çıkar annemle oturmak istiyorum ama nişanlımla da olmak istiyorum ikisi de benim canım yaa:2:
bekliyorum fotoları :)
bence annenle ol canım cunkü nasılsa 3 hafta sonra hep nişanlınla olcaksın bunlar son zamanların ailenle gecirmeye calış.
hep bir iş çıkıyor canım yaa valla hep koşturma şeklinde gidiyor inan nereye yetişicem şaşırdım
niyall cok az kaldı allah tamamına erdirir insallah :)
kınada ne renk giyceksin canım yokmu elbise ayakkabı fotosu bakalım fikrimizi söyleyellim :)
bu hafta sonunu cook iyi degerlendir o zaman evde olmaya özen göster bence :)
aynen bende 5 mayısda evleniyorum...
sorma gnzcim yaa o kadar yogunki herşey bizimde herşeyimiz denk haftaya çeyizde balayına da 13'de gitme kesin düğün günü aklıma gelirsin
günaydddddddın günayddddın nasılsınız dünden beri
niyall inş sağlıkla güzellikle aşkla otururuz hep sevdiceklerimizle(
evimize portmanto da aldık bi sürü gözü var ayakkabıcıklarımı koymam için bol raflı düşünmüş bitaneciiim perdelerimizi de aldık ohh bi halılar kaldı inş onlarda haftasonu tamam olacak
sizler nasılsınız?
hiç sorma aynı durumdayım nolur hayırlısı ile o günleri göreyim diyip duruyorum dün akşam sevgilimle eve dönerken diyor ki seni evine bırakmak çok zor geliyor 24 gün sonra kendi evimize gidicez dedi bir anda panik oluyorum o günleri görebilecekmiyim diye
Bende aynı durumdayım ,ve ınanırmısın uyuyamıyorum ya sureklı gozumun onunde aynı sahneler evden ayrılısım dugun bıtınce herkesın benı bırakıp gıdısı gozumde canlanıyor hep tamam dram yapmak ıstemıyorum gercekten ama gun gectıkce işte eve gıderken bu kadar gun daha dıye gecmıyor aklımdan degıl :S ve dedıgın gıbı nedense bı panıkk bı panıkk durumundayım Allahım ne olur guzel gecsın aksılık cıkmasın ya ,guzel olacak guzel bız nekaar ıyı dusunursek okadar ıyı olur nıyalll :)
Allah'ın izniyle hersey guzel olacak ben cok hassaslastım zaten herseye uzulup stress yapıyorum ınsallah ıyı olsunn[/QUOTE
gunaydınnn,gececek elbet buruklugumuzda var 22 gun kaldı bız hassaslasmayalımda kım hassaslassın niyall:):)
kırmızııı sana da günler yaklaşıyorr ,sdece bize az kalmıyor yanii