How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 687249 Eki Görüntüle 687252

kızllar gelinliğimin fotolarını size göstermek istedim kollarımda daralmalar olucak bakalım sizin yorumlarınız ne olucak:15:

ayy çok beğendim mutlulukla ve aşkla giy ((: benim gelinliğim de biraz buna benziyor pronoviasın gelinliğini diktiriyorum inş güzel durur üstümde..

tünayddddın (: halılarım benimde yok eşyalarım bile daha gelmedi evim bomboş şu an :( kınada giyeceğim kıyafet bile henüz gelmedi altına ayakkabı zaten bulamadım puff salonuma kanat yaptıramadım henüz rengini tutturamadım hiç :( yaptırmazsam salon boş gib duracak 5 m duvar kafamı çok yordu onu düşünmek :S

ayy çok beğendim mutlulukla ve aşkla giy ((: benim gelinliğim de biraz buna benziyor pronoviasın gelinliğini diktiriyorum inş güzel durur üstümde..

tünayddddın (: halılarım benimde yok eşyalarım bile daha gelmedi evim bomboş şu an :( kınada giyeceğim kıyafet bile henüz gelmedi altına ayakkabı zaten bulamadım puff salonuma kanat yaptıramadım henüz rengini tutturamadım hiç :( yaptırmazsam salon boş gib duracak 5 m duvar kafamı çok yordu onu düşünmek :S

çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz:16:
üzülme canım bu söylediklerin bir hafta da bile çözülebilecek şeyler hepsi olur allahın izni ile ayakkabıyı bir akşamda seçersin hepsi olur biz gelinlere stress yasak çirkin gelinler oluruz yoksa:9:

mayıs gelinleriii neler yapıyorsunuz bayadır giremedim bu topiğe pazar günü çeyizim yazılacak ama eşyalarım perdelerim halılarım gelmedi daha cmtsiye sıkışacak hepsi ya çalışırken nasılda zor oluyormuş bu işler telefondan hallediyorum herşeyimi kaç parçaya bölündüm anlatamam:31:

mayıs gelinleriii neler yapıyorsunuz bayadır giremedim bu topiğe pazar günü çeyizim yazılacak ama eşyalarım perdelerim halılarım gelmedi daha cmtsiye sıkışacak hepsi ya çalışırken nasılda zor oluyormuş bu işler telefondan hallediyorum herşeyimi kaç parçaya bölündüm anlatamam:31:

merhaba hoşgeldin çok az kaldı düğünlerimize bayağı aşağı iniyoruz artık hepsi hallolur çözülür zaten gerçekten çalışırken zor ama bende çok yoruluyorum inş hayırlısı ile düğün günümüzü görürüz:1:

olur hepsi olur şu an sen söylemeseydin ayakkabı işini tamamen unutmuştum ben ayağıma ilk aradığımda bi ayakkabı olmuyorsa arayıp duruyorum buçuklu bir ayağa sahibimde ((: gelinlik ayakkabım hemen olmuştu iyiki (:

ah o telefonlar olmasa ne ypardık hiç bilemeiyorum senin ne güzel eşyaların bile gelmiş halı tül gelir onlarda ohh rahatlayacaksın ((:

sona yaklaştıkça daha bir heyecan daha bir karmaşa oluyor allah alnımızın akıyla bu işleri halletmemizi nasip etsin kızlar:16:

niyall nasılsınn ?
az kaldı arkadasım dayan :)

siz evleniceksiniz sonra gelip düğünde balayında ki heyecanı anlatıcaksınız ammaan sakın bunu yapma kırmızım diceksiniz bende ders alıcam :)

mutlulukla gelin olmayı nasip etsin size Allahım

olur hepsi olur şu an sen söylemeseydin ayakkabı işini tamamen unutmuştum ben ayağıma ilk aradığımda bi ayakkabı olmuyorsa arayıp duruyorum buçuklu bir ayağa sahibimde ((: gelinlik ayakkabım hemen olmuştu iyiki (:

ah o telefonlar olmasa ne ypardık hiç bilemeiyorum senin ne güzel eşyaların bile gelmiş halı tül gelir onlarda ohh rahatlayacaksın ((:

niyall nasılsınn ?
az kaldı arkadasım dayan :)

siz evleniceksiniz sonra gelip düğünde balayında ki heyecanı anlatıcaksınız ammaan sakın bunu yapma kırmızım diceksiniz bende ders alıcam :)

mutlulukla gelin olmayı nasip etsin size Allahım

BALDE benim herşeyim geldi çok şükür bir tüllerim kaldı ama genel olarak ev hazır sayılır sağlıkla otururuz inşallah....

iyiyim kirmiizicim valla az kaldı gelip sana anlatıcam ben zaten heyecandan şapşap oluyorum genelde sen olma ne biçim bir durum hem gidesim var sevgilimle aynı eve hemde annemi bırakasım yok :5:

BALDE benim herşeyim geldi çok şükür bir tüllerim kaldı ama genel olarak ev hazır sayılır sağlıkla otururuz inşallah....

iyiyim kirmiizicim valla az kaldı gelip sana anlatıcam ben zaten heyecandan şapşap oluyorum genelde sen olma ne biçim bir durum hem gidesim var sevgilimle aynı eve hemde annemi bırakasım yok :5:

o duygu bende coktaan var canım hiç açma konuyu yine aglarım şimdi iş yerinde valla.
ben düşünmemeye calısıyorum ya baska türlü üstesinden gelemiyorum

o duygu bende coktaan var canım hiç açma konuyu yine aglarım şimdi iş yerinde valla.
ben düşünmemeye calısıyorum ya baska türlü üstesinden gelemiyorum

yok düşünmemeye çalışıyorum da ne bileyim çok garip sevgilimle geceleri konuşma mesajlaşma durumundan nasıl yanyana olmaya alışıcaz bilmiyorum :9::9:

yok düşünmemeye çalışıyorum da ne bileyim çok garip sevgilimle geceleri konuşma mesajlaşma durumundan nasıl yanyana olmaya alışıcaz bilmiyorum :9::9:

o benimde aklımda zaman nasıl gecicek diyorum alışmışım hep elim telefonda ee o zamanda annemerle kardeimle konusurum herhalde bakalım :)
düğünün nerde olcak canım istanbulun neresi yani ?

güneşli de olacak canım... zaman geçer yanımdaki sevgilimle uğraşırım:16:

aaa ben yokum kızlar nasılda yazısmıssınız fecı yogun bır gun ya bı yazdım bırdaha gıremedım :( niyalll ah o balayı gelsın artıkkk gelsın artıkk dıye kendıme gunde kackere sayıklıyorum bılmıyorum :) bır yanım heyecan dedıgın gıbı bır yanım buruk esyalar ha kapıdan cıktı cıkacak duruyor evde gecırdıgımız son 20 li gunler..zaman hem cok hızlı olsun hem dursun ıstıyorum bazen :(

kızlarrrr hepımız cok guzel olacagız ınsssss stresten uzak duruyoruzzz herseye pozıtıf dusunceyle yaklasıyoruzzz ;) halı olmasada evlenecegız perdeler olmasada evlenecegız balayımıza gıdecegız oh oh hep sevgılıyle olacagız Rabbım iyi gecımler versin hepımıze bazen bızlerı cıldırtıyorlar ama öyle degilmi :)

Back