How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
ama artık bazen diyorum ki benmi uğursuzum neyim. nişanımız olacağı zaman amcamı kaybettik buruk oldu nişanımız. tam düğün olacak dedemi kaybettik düğünde yine öyle olacak. Rabbim tabi beterinden saklasın ama çok yıprandım. bide nişanlım dedesine çok aşırı bağlıydı oda mahvoldu. onu öyle görünce bende bittim. şu an bişey düşünemiyorum bile:(

gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama geçicek inan benimde sevgilim amcasını nerdeyse babasından çok seviyordu o kadar zor dönemler yaşadık ki aylarca yengesinin yanında kaldı çok yaşlı bir kadın yanlız kalmasın diye ama allah'a çok şükür ki düzeldi sende uğursuzluk yok canım bende öyleydim inan bir iki hafta öncesine kadar o kadar psikolojimi bozmuştum ki bana birşey olucak diye düşünüp duruyordum bu kadar ölümden sonra ama kendimi telkin etmeye başladım allah yardımcımız olsun hepimizin iyi olucak herşeyimiz kendini üzme

gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama geçicek inan benimde sevgilim amcasını nerdeyse babasından çok seviyordu o kadar zor dönemler yaşadık ki aylarca yengesinin yanında kaldı çok yaşlı bir kadın yanlız kalmasın diye ama allah'a çok şükür ki düzeldi sende uğursuzluk yok canım bende öyleydim inan bir iki hafta öncesine kadar o kadar psikolojimi bozmuştum ki bana birşey olucak diye düşünüp duruyordum bu kadar ölümden sonra ama kendimi telkin etmeye başladım allah yardımcımız olsun hepimizin iyi olucak herşeyimiz kendini üzme

İnşallah canım benim. bitsin artık kötü günler ben sevdiğimle mutlu olmak istiyorum artık.

Aslında var canım.
Geçen hafta hasta oldum doktora gittim rapor verdi, hem çok yorgunum dinleneyim diye düşünmüştüm ama nişanlımın dedesi hastalandı ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra onu kaybettik :((((
Herkes çok üzgün tabi bende. Kimsede düğün yapacak hava kalmadı:((((

çok geçmiş olsun , başınız sağolsun nişanlın şu an kötü durumdaysa senin ona daha çok destek olup daha dik tutman lazım eğer çok aşırı bağlıysa şu anları birlikte atlatmanız lazım ne olursa olsun sen kendini yıpratma çok zor biliyorum bunları yapmak ama geçecek acılar henüz çok taze hayatın akışında unutulmasa da geçecek güzel günler sizi beklesin

Aslında var canım.
Geçen hafta hasta oldum doktora gittim rapor verdi, hem çok yorgunum dinleneyim diye düşünmüştüm ama nişanlımın dedesi hastalandı ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra onu kaybettik :((((
Herkes çok üzgün tabi bende. Kimsede düğün yapacak hava kalmadı:((((

gecmıs olsun canım basınız sagolsun :( zor bı durum 2 hafta once bizde nişanlımın halasını ve annemın kuzenını kaybettık :( nıyalınde dedıgı gıbı dugun ustu oluyor boyle seyler ama daha 1 ayınız var yavas yavas toparlanacak herkes emın ol bı kac gun sonra dugun olmus olsa cok daha zor olurdu ıyı yonunden bakmaya calıs canım

çok geçmiş olsun , başınız sağolsun nişanlın şu an kötü durumdaysa senin ona daha çok destek olup daha dik tutman lazım eğer çok aşırı bağlıysa şu anları birlikte atlatmanız lazım ne olursa olsun sen kendini yıpratma çok zor biliyorum bunları yapmak ama geçecek acılar henüz çok taze hayatın akışında unutulmasa da geçecek güzel günler sizi beklesin

Sağol canım, zaten hep nişanlımı telkin etmeye çalışıyorum bana tutunarak ayakta kalıyo. o yüzden ona karşı hep dik duruyorum da kendi içimi yiyip bitiriyorum ne yazık ki :(((

gecmıs olsun canım basınız sagolsun :( zor bı durum 2 hafta once bizde nişanlımın halasını ve annemın kuzenını kaybettık :( nıyalınde dedıgı gıbı dugun ustu oluyor boyle seyler ama daha 1 ayınız var yavas yavas toparlanacak herkes emın ol bı kac gun sonra dugun olmus olsa cok daha zor olurdu ıyı yonunden bakmaya calıs canım

haklısın canım zaten tek teselli eden tarfı da bu. umarım herkes toparlanır da güzel olur. burukluk mutlaka olacak tabiki benim babam öleli 11 yıl oldu ben hala kabullenemedim ki onların acısı çok taze olacak. bide nişanlım tek erkek torun, herkes onun düğünü için o kadar heves etmişti ki. dedem emekli imamdı, imam nikahımızı o kıyacaktı nasip değilmiş:(((

Başınız sağolsun:(

bende de bi takıntı gibi böyle önemli günler öncesinde kötü bişeylerolucak birileri hastalanıcak vefat edicek diye garip bir endişe olur, tabi ki baştan düşüce tarzım yanlış...

size de Allah sabır versin, evliliğinizin getireceği yeni başlangıçla mutlu sayfanızı açarsınız birlikte...

Hen düğüne de daha var, düğün yaklaştıkça onun heyecanı yaklaşıp acılar dindikçe düğün psikolojisine girer herkes muhakkak ki...

kız cevızı geldıkten sonra erkegınde ceyızı gelıyor kıyafetlerı fln ıste :) oda evlenmeden 1 hafta önce fln oluyor sanırm bahsettıgın bu olsa gerek :)

ben hepsini karıştırdım birbirine:) evet cnm onu demeye çalışıyorum:) o çeyiz gelme aşamasında ev temizlenmiş oluyordur herhalde... temizlik için bi toplaşma gibi bişey olmuyodur.

ben hepsini karıştırdım birbirine:) evet cnm onu demeye çalışıyorum:) o çeyiz gelme aşamasında ev temizlenmiş oluyordur herhalde... temizlik için bi toplaşma gibi bişey olmuyodur.

aynen canım temızlenmıs oluyor ev ozamana ;) zaten su ceyız gelme olayı gecse bıtse yerlessek artık hepımıze daralmaya basladım ben odam yıgınla esyalar dolu vazıyette gıtmeye hazır duruyor hersey bende dahil..ait hissedemiosun kendını ya tuhaf bi duygu , ay dun kardesım ay surda 25 gunun mu kaldı kurtuluyormuyuz senden dedı cocuk sakasına gıttım odama ıcım dısıma cıkana kadar agladım tutamadım kendımı:D

$IMG-20130413-WA0004.jpg $IMG-20130413-WA0003.jpg

kızllar gelinliğimin fotolarını size göstermek istedim kollarımda daralmalar olucak bakalım sizin yorumlarınız ne olucak:15:

Canımm cok guzel duruyor üzerinde mutluluk ve huzurla gıyınmeyı nasip etsin rabbim

amin canım hepimize inşallah bende beğendim açıkçası ufak tefek değişiklikler var tabii ben kilolu oldugum için korkuyordum çok şişman gözükücem diye ama allahtan pek şişman göstermedi:16:

amin canım hepimize inşallah bende beğendim açıkçası ufak tefek değişiklikler var tabii ben kilolu oldugum için korkuyordum çok şişman gözükücem diye ama allahtan pek şişman göstermedi:16:

hiçde kilolu gözükmüyosun canım kuruntun olmasın ?
kaç kilosun ki ?

KİLOMUUUUUUUU ? iyide boyun uzun 80 kilo cokkk normal ki bence yani :)kuruntu o kuruntu :)

KİLOMUUUUUUUU ? iyide boyun uzun 80 kilo cokkk normal ki bence yani :)kuruntu o kuruntu :)

siz ne güzel moral verdiniz bana yahuu kimi duysam 50 kiloyum diyince kendimi deniz anası gibi hissediyorum ne güzel moral buldum yahu çok yaşayın kızlar iyi ki varsınız:16:

siz ne güzel moral verdiniz bana yahuu kimi duysam 50 kiloyum diyince kendimi deniz anası gibi hissediyorum ne güzel moral buldum yahu çok yaşayın kızlar iyi ki varsınız:16:

50 kılomu rüyamda görsem inanmam 50 kılo olduguma :D canım kılo ok az olabılırde boyuda ona goredır yanı sımdı sen 50 kılo olup bu boyda olmak ıstermıydın kılo almak ıcın yerdin bi dunya yemek valla :)

50 kılomu rüyamda görsem inanmam 50 kılo olduguma :D canım kılo ok az olabılırde boyuda ona goredır yanı sımdı sen 50 kılo olup bu boyda olmak ıstermıydın kılo almak ıcın yerdin bi dunya yemek valla :)

yok istemezdim evet yemek yemek dünyanın en güzel şeyi:16:

Kızlarr gunaydınn,ne eksıklerınız kaldıı yada kaldımı :) benım henuz halılarım yok tv unıtem yok mutfaf masam yok kına kıyafetımın altına gıyecegım ayakkabım yokk :( ve sanırsam cok az zamanım kaldıı :(

Back