Sağol canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
ama artık bazen diyorum ki benmi uğursuzum neyim. nişanımız olacağı zaman amcamı kaybettik buruk oldu nişanımız. tam düğün olacak dedemi kaybettik düğünde yine öyle olacak. Rabbim tabi beterinden saklasın ama çok yıprandım. bide nişanlım dedesine çok aşırı bağlıydı oda mahvoldu. onu öyle görünce bende bittim. şu an bişey düşünemiyorum bile
gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama geçicek inan benimde sevgilim amcasını nerdeyse babasından çok seviyordu o kadar zor dönemler yaşadık ki aylarca yengesinin yanında kaldı çok yaşlı bir kadın yanlız kalmasın diye ama allah'a çok şükür ki düzeldi sende uğursuzluk yok canım bende öyleydim inan bir iki hafta öncesine kadar o kadar psikolojimi bozmuştum ki bana birşey olucak diye düşünüp duruyordum bu kadar ölümden sonra ama kendimi telkin etmeye başladım allah yardımcımız olsun hepimizin iyi olucak herşeyimiz kendini üzme
İnşallah canım benim. bitsin artık kötü günler ben sevdiğimle mutlu olmak istiyorum artık.
Aslında var canım.
Geçen hafta hasta oldum doktora gittim rapor verdi, hem çok yorgunum dinleneyim diye düşünmüştüm ama nişanlımın dedesi hastalandı ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra onu kaybettik(((
Herkes çok üzgün tabi bende. Kimsede düğün yapacak hava kalmadı(((
Aslında var canım.
Geçen hafta hasta oldum doktora gittim rapor verdi, hem çok yorgunum dinleneyim diye düşünmüştüm ama nişanlımın dedesi hastalandı ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra onu kaybettik(((
Herkes çok üzgün tabi bende. Kimsede düğün yapacak hava kalmadı(((
çok geçmiş olsun , başınız sağolsun nişanlın şu an kötü durumdaysa senin ona daha çok destek olup daha dik tutman lazım eğer çok aşırı bağlıysa şu anları birlikte atlatmanız lazım ne olursa olsun sen kendini yıpratma çok zor biliyorum bunları yapmak ama geçecek acılar henüz çok taze hayatın akışında unutulmasa da geçecek güzel günler sizi beklesin
gecmıs olsun canım basınız sagolsunzor bı durum 2 hafta once bizde nişanlımın halasını ve annemın kuzenını kaybettık nıyalınde dedıgı gıbı dugun ustu oluyor boyle seyler ama daha 1 ayınız var yavas yavas toparlanacak herkes emın ol bı kac gun sonra dugun olmus olsa cok daha zor olurdu ıyı yonunden bakmaya calıs canım
kız cevızı geldıkten sonra erkegınde ceyızı gelıyor kıyafetlerı fln ıste :) oda evlenmeden 1 hafta önce fln oluyor sanırm bahsettıgın bu olsa gerek :)
ben hepsini karıştırdım birbirine:) evet cnm onu demeye çalışıyorum:) o çeyiz gelme aşamasında ev temizlenmiş oluyordur herhalde... temizlik için bi toplaşma gibi bişey olmuyodur.
Eki Görüntüle 687249 Eki Görüntüle 687252
kızllar gelinliğimin fotolarını size göstermek istedim kollarımda daralmalar olucak bakalım sizin yorumlarınız ne olucak
Canımm cok guzel duruyor üzerinde mutluluk ve huzurla gıyınmeyı nasip etsin rabbim
amin canım hepimize inşallah bende beğendim açıkçası ufak tefek değişiklikler var tabii ben kilolu oldugum için korkuyordum çok şişman gözükücem diye ama allahtan pek şişman göstermedi
hiçde kilolu gözükmüyosun canım kuruntun olmasın ?
kaç kilosun ki ?
amin canım hepimize inşallah bende beğendim açıkçası ufak tefek değişiklikler var tabii ben kilolu oldugum için korkuyordum çok şişman gözükücem diye ama allahtan pek şişman göstermedi
KİLOMUUUUUUUU ? iyide boyun uzun 80 kilo cokkk normal ki bence yani :)kuruntu o kuruntu :)
siz ne güzel moral verdiniz bana yahuu kimi duysam 50 kiloyum diyince kendimi deniz anası gibi hissediyorum ne güzel moral buldum yahu çok yaşayın kızlar iyi ki varsınız
50 kılomu rüyamda görsem inanmam 50 kılo oldugumacanım kılo ok az olabılırde boyuda ona goredır yanı sımdı sen 50 kılo olup bu boyda olmak ıstermıydın kılo almak ıcın yerdin bi dunya yemek valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?