çok sağol canım begenmene sevindim açıkçası, bende çok beğendim bunu ağır asil bir davetiye gibi geldi bana da
aynen canım hem beyaz olması hoşuma gitti hemde alttaki motifleri cok begendim cok hoş durmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım begenmene sevindim açıkçası, bende çok beğendim bunu ağır asil bir davetiye gibi geldi bana da
aynen canım hem beyaz olması hoşuma gitti hemde alttaki motifleri cok begendim cok hoş durmuş
veee benımde davetıyem işte burda :) bastırdık davetıyelerıde bide yazmaya baslasak iyi olacak :)
Eki Görüntüle 683254
güzelmiş canım altın tonlarını yakıstıyorum davetiyeye ben.
yazmak ve dağıtmak uzun iş valla biran evvel basla bence :)
sagol canım Bende en cok bu tarz zarflı davetıyelerı sevıyorum,sade bişi olsun ıstedım nısandakı resımlı davtıyeydı kendı resımımızden :) dugun sade ıstıyordum hep =)
günaydın kızlar bir üçümüz kaldık galiba forumda gnz şıkmış daviteyen canım bende bu hafta yazmaya başlayacağım inşallah 20'li günlere düştük:18::18:
günaydın canımm :)
evet cunkü herkes tahmini 2013 gelinleri topiğinde baya kaynasmıslar orda olsun bizbize yeteriz :)
az kaldıı sevgilinde uyumana öyle düşün :)
evet ben çok kalabalık yerleri sevmem zaten yeteriz canım ayy evet ama nasıl bir heyecan kapladı beni şu günlerde :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/600289-diktiriyorum-sizce-nasil-7.html
burda konu açmıştım canım ayakkabım yok ama taşlı babette aldım ben
sağol canım ayakkabım hazır da fotosu yok yedeği bile var babet olarak hazır canım kuaför falan hepsi o günü bekliyorum bakalım
ayyy süper ya bende o günleri görcek miyim acaba son 20 falan :)
Allah'ın izni ile görürsün canım elbet düğün günü gelsin bizde evlerimize gidelim canımm
Allah'ın izni ile görürsün canım elbet düğün günü gelsin bizde evlerimize gidelim canımm
şaka gibi gercekten 29...bugün heyecan yok bende..
inşallah yaa artık uzaktta olmak yoruyor beni canım.