çok sağol canım begenmene sevindim açıkçası, bende çok beğendim bunu ağır asil bir davetiye gibi geldi bana da![]()
aynen canım hem beyaz olması hoşuma gitti hemde alttaki motifleri cok begendim cok hoş durmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım begenmene sevindim açıkçası, bende çok beğendim bunu ağır asil bir davetiye gibi geldi bana da![]()
aynen canım hem beyaz olması hoşuma gitti hemde alttaki motifleri cok begendim cok hoş durmuş
veee benımde davetıyem işte burda :) bastırdık davetıyelerıde bide yazmaya baslasak iyi olacak :)
Eki Görüntüle 683254
güzelmiş canım altın tonlarını yakıstıyorum davetiyeye ben.
yazmak ve dağıtmak uzun iş valla biran evvel basla bence :)
sagol canım Bende en cok bu tarz zarflı davetıyelerı sevıyorum,sade bişi olsun ıstedım nısandakı resımlı davtıyeydı kendı resımımızden :) dugun sade ıstıyordum hep =)
günaydın kızlar bir üçümüz kaldık galiba forumdagnz şıkmış daviteyen canım bende bu hafta yazmaya başlayacağım inşallah 20'li günlere düştük:18::18:
günaydın canımm :)
evet cunkü herkes tahmini 2013 gelinleri topiğinde baya kaynasmıslar orda olsun bizbize yeteriz :)
az kaldıı sevgilinde uyumana öyle düşün :)
evet ben çok kalabalık yerleri sevmem zatenyeteriz canım ayy evet ama nasıl bir heyecan kapladı beni şu günlerde :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/600289-diktiriyorum-sizce-nasil-7.html
burda konu açmıştım canım ayakkabım yokama taşlı babette aldım ben
sağol canım ayakkabım hazır da fotosu yok yedeği bile var babet olarakhazır canım kuaför falan hepsi o günü bekliyorum bakalım
ayyy süper ya bende o günleri görcek miyim acaba son 20 falan :)
Allah'ın izni ile görürsün canım elbet düğün günü gelsin bizde evlerimize gidelim canımm![]()
Allah'ın izni ile görürsün canım elbet düğün günü gelsin bizde evlerimize gidelim canımm![]()
şaka gibi gercekten 29...bugün heyecan yok bende..
inşallah yaa artık uzaktta olmak yoruyor beni canım.