How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
veee benımde davetıyem işte burda :) bastırdık davetıyelerıde bide yazmaya baslasak iyi olacak :)

$Untitled.jpg

güzelmiş canım altın tonlarını yakıstıyorum davetiyeye ben.
yazmak ve dağıtmak uzun iş valla biran evvel basla bence :)

sagol canım Bende en cok bu tarz zarflı davetıyelerı sevıyorum,sade bişi olsun ıstedım nısandakı resımlı davtıyeydı kendı resımımızden :) dugun sade ıstıyordum hep =)

günaydın kızlar bir üçümüz kaldık galiba forumda:1: gnz şıkmış daviteyen canım bende bu hafta yazmaya başlayacağım inşallah 20'li günlere düştük:18::18:

sagol canım Bende en cok bu tarz zarflı davetıyelerı sevıyorum,sade bişi olsun ıstedım nısandakı resımlı davtıyeydı kendı resımımızden :) dugun sade ıstıyordum hep =)

ben nişanda davetiye bastırmadım zaten normalde de çöpe gideceği için cok ucuz olmasından yanayım ama bu gercekten hoş :)

günaydın kızlar bir üçümüz kaldık galiba forumda:1: gnz şıkmış daviteyen canım bende bu hafta yazmaya başlayacağım inşallah 20'li günlere düştük:18::18:

günaydın canımm :)
evet cunkü herkes tahmini 2013 gelinleri topiğinde baya kaynasmıslar orda olsun bizbize yeteriz :)
az kaldıı sevgilinde uyumana öyle düşün :)

günaydın canımm :)
evet cunkü herkes tahmini 2013 gelinleri topiğinde baya kaynasmıslar orda olsun bizbize yeteriz :)
az kaldıı sevgilinde uyumana öyle düşün :)

evet ben çok kalabalık yerleri sevmem zaten:16: yeteriz canım ayy evet ama nasıl bir heyecan kapladı beni şu günlerde :18:

sağol canım ayakkabım hazır da fotosu yok yedeği bile var babet olarak:16: hazır canım kuaför falan hepsi o günü bekliyorum bakalım

inşallah yaa artık uzaktta olmak yoruyor beni canım.

Ogün geldiginde zamanın nasıl buladar hızlı gectıgıne sasıracaksın,sevdıgımı askere gonderdıgım gun eve dondugumde sakınca yatağıma gırdım ve panik oldum Allah ım bu zaman gecmeyecek 15 ay her gunu tek tek saydım tek tek cızdım , daha dun gıbı sankı bunları yasayalı sımdı sasırıyorum ne cabuk gectı ozaman cok agır zor gecen zaman sımdı cok hızlı gectı gıbı gelıyor baksana geldı ustune kac ay gectı evlenıyoruz şimdide..hızla gececek zaman ınan ;) ve bılırım ayrı ayrı evlere gıtmenın yorgunlugunu..

Back