2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet seninki en zoru canım yaa ama geçicek hep yanında olucaksın sevdiceğinin

inşallah canım ya aslında cogu bitti azı kaldı düğün eylüde ama haziranda gelicek nişanlım işlemleri halledip geri gidicek yine de hazirandan sonrası cabuk gecer gibi geliyor bana

inşallah canım ya aslında cogu bitti azı kaldı düğün eylüde ama haziranda gelicek nişanlım işlemleri halledip geri gidicek yine de hazirandan sonrası cabuk gecer gibi geliyor bana

geçer canım geçer dedikleri doğruymuş sayılı gün çabuk geçiyormuş

merhabalaaar nihayet gelebildim aranıza takip ediyordum fakat üye olamıyordum maalesef neyseki geldim bende mayıs 12 geliniyim aranıza geldim kabul ederseniz sıcacık heyecanlı kalplerinize..

merhabalaaar nihayet gelebildim aranıza takip ediyordum fakat üye olamıyordum maalesef neyseki geldim bende mayıs 12 geliniyim aranıza geldim kabul ederseniz sıcacık heyecanlı kalplerinize..

hoşgeldinn gnz ve benden 1 gün sonra evleniyorsun ne durumda hazırlıklar gelinlik, balayı, davetiye hadi anlat bakalımm

Kızlar merhabalar günaydınlar..bişey sormak istiyorum evlerini tutan gelinler.. Ev temizliği yardımına kayınvalideniz ve (görümcesi olanlar)görümceniz de geldimi?

hoşgeldinn gnz ve benden 1 gün sonra evleniyorsun ne durumda hazırlıklar gelinlik, balayı, davetiye hadi anlat bakalımm

hoşbulddddum bizim o güne salon dolu olduğu için pazara kaldı düğün .. hemen başlayayım gelinliğim dikim aşamasında çarşamba son provam duvak çiçek gibi şeyler kalıyor en sona , davetiyelerimi bastırmaya verdik nihayet perşembe gelecek fotosunu bulabilirsem eklerim uğur böcüklü uğur getirsn diye hemde biraz ucuz olsun diye ( nasıl olsa herkes atacak düşüncesiyle) pahalısına kaçmayı istemedim evime güzel ciciler alırım dedim evim hala badana oluyor ve daha temizlik eşyalar off of bir de çalışıyorum vee en güzeli balayımız antalya çolaklı golden coat 14-19 mayıs da gidicez nasip olursa

hoşgeldin aramıza :) anneler gununde evleniyorsun :)

biter biter hepsı bıtıyor bır basladınmı gerısı bı gelıyor aaa ne kaldıkı gerıye dıyorsun hepımız balayını iple cekıyoruz

Kızlar merhabalar günaydınlar..bişey sormak istiyorum evlerini tutan gelinler.. Ev temizliği yardımına kayınvalideniz ve (görümcesi olanlar)görümceniz de geldimi?

slmm canım ; bizde mesela kız tarafı temızler evi erkek tarafına soylenmez bıle kız tarafı gıder temızler ama sagolsun benım gorumcelerım ansızın cıktı geldıler hepbırlıkte yaptık temızlık ,ama kımınınde erkek tarafı temızler evı yınede her nasıl olursa olsun ama kayınvalide temızlemez bence

evlenmeden bi hafta on gn önceki yerleşmeye erkek tarafı da geliyor değil m....

temzlik boyadan sonra eşyalar gelmeden yapılacak mesela, ben bi kadın tutacağım o temizleyecek sonra da annem ben kardeşim üzerinden geçer incesine gireriz.

kız cevızı geldıkten sonra erkegınde ceyızı gelıyor kıyafetlerı fln ıste :) oda evlenmeden 1 hafta önce fln oluyor sanırm bahsettıgın bu olsa gerek :)

Günaydın kızlar, ben başka topiğe gitmedim, bazı sorunlardan dolayı bir haftadır giremiyorum ama geldim.
Nasılsınız bakalım?

hoşgeldin aramıza :) anneler gununde evleniyorsun :)

hoşbuldddddum tam da o güne denk geldi iyi mi kötü mü düşünemiyorum pek , bugün evimin ilk eşyası mutfak masam gelecek inş sandalyeleri rengarenk oldu içimiz açılsın diye inş sıkılmayız hiç

bende kız tarafı temizler diye biliyorum ama oğlan tarafından da eğer isterlerse yardıma gelen oluyor ya da yani o anlaşmaya bakıyor birazcık

günaydın kızlar bende hafta sonu kına nikah kıyafetimi hallettim haftaya evi temizlicez 27.sinde çeyizim gidecek günler ne kadar hızlı geçiyor böyle:18:

günaydınnn :) hayırdır önemli bi sorun yoktur inş canım

Aslında var canım.
Geçen hafta hasta oldum doktora gittim rapor verdi, hem çok yorgunum dinleneyim diye düşünmüştüm ama nişanlımın dedesi hastalandı ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra onu kaybettik (((
Herkes çok üzgün tabi bende. Kimsede düğün yapacak hava kalmadı(((

canım çok geçmiş olsun başınız sağolsun düğünlerde hep oluyor böyle şeyler üzülme demek manasız biliyorum ama inan bende çok ölüm yaşadım şu dönemde istemeye geleceklerinde sevgilimin amcası öldü sonra isteme söz yapıldı 1 ay geçmeden anneannemi kaybettik sevgilimin teyzesi hastalandı çok ciddi şekilde bir ay hastane de kaldı çok yıpratıyor biliyorum allah beterinden korusun bizleri diyorum ve sıralı ölüm versin rabbim:2:

Sağol canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
ama artık bazen diyorum ki benmi uğursuzum neyim. nişanımız olacağı zaman amcamı kaybettik buruk oldu nişanımız. tam düğün olacak dedemi kaybettik düğünde yine öyle olacak. Rabbim tabi beterinden saklasın ama çok yıprandım. bide nişanlım dedesine çok aşırı bağlıydı oda mahvoldu. onu öyle görünce bende bittim. şu an bişey düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…