hımm eger kullanacaksan 2 ay oncesınden basla derım ara kanamalar olabılıyor cunku onemlı gunlerıne denk gelmesın :)
benim düğünüm eylülde o zaman temmuz gibi bir doktora gideyim onun eşliğinde baslarım canım sagol önerin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm eger kullanacaksan 2 ay oncesınden basla derım ara kanamalar olabılıyor cunku onemlı gunlerıne denk gelmesın :)
ne bileyim canım hücrelerle ilgili kanser oldugunda yenileme olayı ile ilgili çekincelerim var bilmiyorum kafam karışık uzun süredir sir ağda ile hallediyordum zaten çok tüylü biri de sayılmam ama evlendikten sonra nolur bilmiyorum
bende 5.ye gıdecegım ama 6. da bıter dıye dusunuyorum benımkı kımının 8. de bıtıyormus kıl yapısına baglıymıs tatlım :)
aynen kıl kokune kadar ınıyormus ve suanda lazere gıtmeyı bırakıp jılet vur hucreler canlanıp yenıden cıkıyormus :)
benim düğünüm eylülde o zaman temmuz gibi bir doktora gideyim onun eşliğinde baslarım canım sagol önerin için
ama jilet vurursak hiç bitmez ki
ben cok tüylüyüm o yüzden bitmemiş olabilir tabi canım ama bitmezse mecbur 2 seans falan alırım yani
tatlım bende cok tuylu degılım mesela ama hep sunu dusunurum kı evlenecegım ıcın basladım en cok zaten :) evlı ve calısıyor olacagım yaz gunlerı hangı bırıne yetıseyım dıye dusundum kocam h.sonu erken uyandı ve hadı kalk denıze gıdelım bugun dedı mesela pat hazır olmalıyım ben :) yada ay canım ya bu aksam cok yorgunum bahanesı uydurmamak için azıcıcık cıktı dıye etek gıymekten vazgecmemek ıcın ay ne cok sebebı var benım ıcın kısacası ben rahatlıgı sevıyorum ya hıc ugrasmak ıstemıyorum cunku bekarken zor vakıt buluyorum bu ıse bide evlıyken hıc dusunemıyorum :)
rıca ederım canım ben gec kaldımda bıraz cunku sizlere bılgı vereyım dedım en azından:)
yok yanı tamamen yok olmuyor kökler demek ıstedım ben tatlım amamn vurma zaaten jilet
epilasyonda da çıkıyor be canım yaptıran arkadaşlarım var kararma yapıyor benim gördüğüm kadarıyla rahatlık oldugu kesin tabii ama ne bileyim cesaret edemem şimdi anca çocuktan sonra
seanslar bıtene kadar cıkıyor ama 3.seanstan sonra fln mesela 1.5 ayda 2 ayda bir cıkıyor oda cokk azz , bırde yerını ve makınasının ıcıne sınmesı cok onemlı cok uygun fıyat dıye gıdenlerde oluyor leke kalıyor mesela onlarıda gordum cok dıkat edılmesı gereken bır konu zaten senı ıkna etmeye calısıyor gıbı olmayayım canım yanlıs anlama sakın tabıkıde senın kararın insana rahatlıgı cazıp gelıyor ıste gıden arkadaslarımında hep cocukları olduya oda benı rahatlattı işte :)
evet o rahatlık yeter yani insana koltuk altı baya az cıkıyor ama cıkıyor yinede oda beni sinir ediyor.
ama genital 2. kez yapıldı o kadar azaldı ki ben sasırdım yani bu kadar cabuk etki etmesine
evet o rahatlık yeter yani insana koltuk altı baya az cıkıyor ama cıkıyor yinede oda beni sinir ediyor.
ama genital 2. kez yapıldı o kadar azaldı ki ben sasırdım yani bu kadar cabuk etki etmesine
koltuk altıda cıkmayacak canım :) yavas yavas yok olacaklar işte cıkan cokk cokk hafıf cıkacak :)
ay keske ya bitsin hiç çıkmasın istiyorum ben yazın falan balayınd atatillerde rahat olmak istiyorum :)
ay ben nası bıse gıyıcem kınada yaa hala almadım kına abiyemi kırmızı dusunuyorum ama :S
aaa cok begendim ben ya cok asil duruyor