biz fransada yasıcaz canım kusura bakma ben karısık anlattım sanırım konu balayı olunca heyecan yaptım
haha o kadar çok yer söyledin ki bende devreler yandıbir yandan güzel bir sürü yer geziceksin göreceksin ailen türkiyede mi canım peki
evet canım ailem ve biricik kızkardeşim burdalar ayrı kalıcaz malesef
evet canım ailem ve biricik kızkardeşim burdalar ayrı kalıcaz malesef
niyallll 1 ay 3 gun mü yazıyor bizimkilerde aman Allah ım ne hızlı zaman ne hızlı yaaaa :) ee eksık kaldımı eksık neler acaba :)
aynen canım bakalımolsun canım geldiğinde uzun uzun kalırsın yanlarında
Allah seni zorluklarla karsılastırmasın canım ve eşin daima yanında olsun inş hepımızden zormus senın ama guzel gunler senı beklıyor özlem sıkıntı verır sana belkı ara ara ama teknolojı ılerledı ıyıce bol bol goruntulu gorusursunuz ıns sureklı gelıp gıdebılırsın saglıklı mutlu huzurlu ol yeterki arkadasım
evet canım biz bu hafta sonuna doğru 20 li günlere düşücez farkındamısın kalbim güm gümm mutfak masam kaldı eksik ufak tefek birşeyler var ama onlarda nazarlık olsun sevgilimde kalabilirim 11 mayıs gecesisende ne durumda hazırlıklar şekerim
Aynen benımde oyle canım az seyler kaldı mutfak masası avizeler fln, gercekten oyle ay cok az kaldı bende 11 mayısta sevgılımde kalmayı dusunuyorum hatta kalmısken pazar gunude kalayım dıorumhemde nasıl güm güm kalbim artık tatıle gıtmek ıstıyoruzzzzzzz :)
Aynen benımde oyle canım az seyler kaldı mutfak masası avizeler fln, gercekten oyle ay cok az kaldı bende 11 mayısta sevgılımde kalmayı dusunuyorum hatta kalmısken pazar gunude kalayım dıorumhemde nasıl güm güm kalbim artık tatıle gıtmek ıstıyoruzzzzzzz :)
kuzu sen karar verdin mi ilk dans parçana ?:26:
slm kızlarrr cok sık gıremıyorum iş yogunlugum nedenıyle
evettt kızlarrr aramızda imam nikahı yaptıran varmı?varsa ne zaman dusunuyorsunuz :)
ben hiç dinlemedim onu yorum yapamıcam canım.ay yokk karar veremedım hatta aklımda hiç bişi yokkk dun bı zerrin özerin hersey senınle guzelı dınledım guzel o sarkıda ama nebilim :S
slm kızlarrr cok sık gıremıyorum iş yogunlugum nedenıyle
evettt kızlarrr aramızda imam nikahı yaptıran varmı?varsa ne zaman dusunuyorsunuz :)
benimde kafamı karıştıran durum o 4 mayısta nikahım var bir hafta sonra düğünüm imam nikahını ne zaman yapıcaz ki acaba ya
zaten 15 dakikalık bişey resmi nikah gününde bile yapılabilir bence[/
evet bazıları düğün günü yaptırıyorlarmış ama ben o güne bırakmak istemiyorum
zaten 15 dakikalık bişey resmi nikah gününde bile yapılabilir bence[/
evet bazıları düğün günü yaptırıyorlarmış ama ben o güne bırakmak istemiyorum
bizim arkadasın ailesi nişan günü yaptırmıştı mesela bence o cok mantıklı geliyor sonucta ister istemez yakınlaşıyorsun ama gecti artık biz ne zaman yapıcaz bir fikrim yok
bizim arkadasın ailesi nişan günü yaptırmıştı mesela bence o cok mantıklı geliyor sonucta ister istemez yakınlaşıyorsun ama gecti artık biz ne zaman yapıcaz bir fikrim yok
aslında çok mantıklı evet ama şimdi gidip kendimiz yaptırsak ailelerinde içine kurt düşücek birşey mi yapıcaksınız da yaptırıyorsunuz diye
aslında çok mantıklı evet ama şimdi gidip kendimiz yaptırsak ailelerinde içine kurt düşücek birşey mi yapıcaksınız da yaptırıyorsunuz diye
aynen işte bende nişandan sonra istiyordum mesela ama dile getiremedim bu isteğimi acelen ne derler diye bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?