How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz fransada yasıcaz canım kusura bakma ben karısık anlattım sanırım konu balayı olunca heyecan yaptım :9:

haha o kadar çok yer söyledin ki bende devreler yandı:30: bir yandan güzel bir sürü yer geziceksin göreceksin ailen türkiyede mi canım peki

evet canım ailem ve biricik kızkardeşim burdalar ayrı kalıcaz malesef :43::43:

Allah seni zorluklarla karsılastırmasın canım ve eşin daima yanında olsun inş hepımızden zormus senın ama guzel gunler senı beklıyor özlem sıkıntı verır sana belkı ara ara ama teknolojı ılerledı ıyıce bol bol goruntulu gorusursunuz ıns sureklı gelıp gıdebılırsın saglıklı mutlu huzurlu ol yeterki arkadasım ;)

niyallll 1 ay 3 gun mü yazıyor bizimkilerde aman Allah ım ne hızlı zaman ne hızlı yaaaa :) ee eksık kaldımı eksık neler acaba :)

niyallll 1 ay 3 gun mü yazıyor bizimkilerde aman Allah ım ne hızlı zaman ne hızlı yaaaa :) ee eksık kaldımı eksık neler acaba :)

evet canım biz bu hafta sonuna doğru 20 li günlere düşücez farkındamısın kalbim güm gümm mutfak masam kaldı eksik ufak tefek birşeyler var ama onlarda nazarlık olsun sevgilimde kalabilirim 11 mayıs gecesi :21: sende ne durumda hazırlıklar şekerim

olsun canım geldiğinde uzun uzun kalırsın yanlarında
aynen canım bakalım
Allah seni zorluklarla karsılastırmasın canım ve eşin daima yanında olsun inş hepımızden zormus senın ama guzel gunler senı beklıyor özlem sıkıntı verır sana belkı ara ara ama teknolojı ılerledı ıyıce bol bol goruntulu gorusursunuz ıns sureklı gelıp gıdebılırsın saglıklı mutlu huzurlu ol yeterki arkadasım ;)

amin canım cok sağol sözlerin için telefondu internetti derken konusucaz her ne kadar sarılmak gibi olmasada bakalım bir şekild asıcaz inşallah :)

evet canım biz bu hafta sonuna doğru 20 li günlere düşücez farkındamısın kalbim güm gümm mutfak masam kaldı eksik ufak tefek birşeyler var ama onlarda nazarlık olsun sevgilimde kalabilirim 11 mayıs gecesi :21: sende ne durumda hazırlıklar şekerim

Aynen benımde oyle canım az seyler kaldı mutfak masası avizeler fln, gercekten oyle ay cok az kaldı bende 11 mayısta sevgılımde kalmayı dusunuyorum hatta kalmısken pazar gunude kalayım dıorum :D hemde nasıl güm güm kalbim artık tatıle gıtmek ıstıyoruzzzzzzz :)

Aynen benımde oyle canım az seyler kaldı mutfak masası avizeler fln, gercekten oyle ay cok az kaldı bende 11 mayısta sevgılımde kalmayı dusunuyorum hatta kalmısken pazar gunude kalayım dıorum :D hemde nasıl güm güm kalbim artık tatıle gıtmek ıstıyoruzzzzzzz :)

evet tatilimize gidelim ayy heyecan yaptım o gün gelsin bir an evvel yahu:15::21:

kuzu sen karar verdin mi ilk dans parçana ?:26:

slm kızlarrr cok sık gıremıyorum iş yogunlugum nedenıyle :(

evettt kızlarrr aramızda imam nikahı yaptıran varmı?varsa ne zaman dusunuyorsunuz :)

evettt kızlarrr aramızda imam nikahı yaptıran varmı?varsa ne zaman dusunuyorsunuz :)

benimde kafamı karıştıran durum o 4 mayısta nikahım var bir hafta sonra düğünüm imam nikahını ne zaman yapıcaz ki acaba ya:53:

ay yokk karar veremedım hatta aklımda hiç bişi yokkk dun bı zerrin özerin hersey senınle guzelı dınledım guzel o sarkıda ama nebilim :S
ben hiç dinlemedim onu yorum yapamıcam canım.

şmam nikahı değil de normal nikahımızı yaptık biz vize işlemlerinde rahatlık olması acısından
sen ne zaman yapıcaksın

zaten 15 dakikalık bişey resmi nikah gününde bile yapılabilir bence[/
evet bazıları düğün günü yaptırıyorlarmış ama ben o güne bırakmak istemiyorum

bizim arkadasın ailesi nişan günü yaptırmıştı mesela bence o cok mantıklı geliyor sonucta ister istemez yakınlaşıyorsun ama gecti artık biz ne zaman yapıcaz bir fikrim yok

bizim arkadasın ailesi nişan günü yaptırmıştı mesela bence o cok mantıklı geliyor sonucta ister istemez yakınlaşıyorsun ama gecti artık biz ne zaman yapıcaz bir fikrim yok

aslında çok mantıklı evet ama şimdi gidip kendimiz yaptırsak ailelerinde içine kurt düşücek birşey mi yapıcaksınız da yaptırıyorsunuz diye :17:

Back