How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten hep olanlar onlara oluyo bende dün akşam huysuzluk yapınca onca yolu geldi niye geldin sen dedim diyo ki gelmezsem senin yüzün gülmez yazık benim sevgilime yahu:2:

Yazık hakkatten yaa Allah onlara dahada bi sabır versin. Bide hep alttan alır benim aşkım yaa üzülüyorum sonrada neden böyle yapıyorum ben bu çocuğa hiç haketmiyo diye. Düğüne kadar benle evlenmekten vazgeçmese bari :D

bende bazen senin gibi düşünüyorum hiç haketmiyo gözümün içine bakıyo evlenmekten vazgeçicek diyorum:2:

bende bazen senin gibi düşünüyorum hiç haketmiyo gözümün içine bakıyo evlenmekten vazgeçicek diyorum:2:

Tamam o zaman bugünden itibaren sevdiceğimize çemkirmekten vazgeçiyoruz, herşeyi konuşarak halletmeye çalışıyoruz ve bütün yükü beraber omuzluyoruz.
Ben dün gece bu kararı verdim kendi kendime...

Tamam o zaman bugünden itibaren sevdiceğimize çemkirmekten vazgeçiyoruz, herşeyi konuşarak halletmeye çalışıyoruz ve bütün yükü beraber omuzluyoruz.
Ben dün gece bu kararı verdim kendi kendime...

tamam bundan sonra sevdiceklerimizi hiç üzmüyoruz:1:

dogru ama gelmezse gülmez :)

valla öyle o benim yanımda oldugu her an ben bütün kırgınlıgımı, kızgınlığımı unutuyorum:1: galiba ben evlenince hiç uzatamıcam surat yapamıcam o bana aşık aşık bakınca ben eriyorum oyy sevgilimi özledim ben yaa:9:

Günaydın gelinlikcikler daha mutlu bir güne uyandım dün akşam sevgilim elinde davetiye ve magnetlerle kapıma dayandı ben hallediyorum artık bu konuyu sen karar veremiyorsun bir de ona takma kafanı dedi huysuz keçi dedi :20: gerçekten düğün hazırlıklarından ne sevgilimle istediğim gibi gezip eğlenebiliyorum ne de onunla hayallerimi kurabiliyorum iyice huysuz bir keçi olup çıkıyorum:9::9:

zaten en cok bunlardan gerılıyor ınsan farkında olmadan onceden gezıp tozuyorduk rahattık..ama sımdı her bos fırsatımızda bı ıs halletmelıyız baska konuda konusulmuyor cumleler hep evlılık hazırlıklarına cıkıyor haliyle artık normal konusmalarda olmuyor unutuyoruz ıcten bı nasılsın demeyı..hayatım ne oldu su ısı naptın aradın mı tamam hadı by..askım ya bıde bu ıs vardı onu halledelım tamam by..sen hala nıye aramadın kı daha bu var daha su var sunu sunu nasıl halledıcez nasıl yapıcaz panık konusmaları :) konusmalar hep boyle gecmıyormu? :) halbukı az kaldı bırazdaha sıkarsak dısımızı ohh hersey eskısındende rahat olacak sevdıgının kollarında uyanmak..hele tatılı dusununceee..... :)

O anlattığın durumu aynen hissediyorum:) şu anki işimiz evlenmek değil de mobilya bakmak, şunu bunu halletmek düğü organizasyonu yapmakmış gibi geliyor... amacımız evlenmekten öte bu işleri halletmekmiş gibi yani... hatta evleniyo olduğumuzun bilincine varınca şu klasik evimden, ailemden ayrılıyorum hislerini mi yaşıycam içimde bi huzursuzluk kıpırtısı olcak mı acaba diye de korkmuyo değilim açıkçası... :31:

aynen oyle hep bı hazırlık ıcınde oldugumuzdan hep dusuncelerımızde hazırlık telasında ogun farkına varıcaz herseyın aılemızle eve donmedıgımızde :D

zaten en cok bunlardan gerılıyor ınsan farkında olmadan onceden gezıp tozuyorduk rahattık..ama sımdı her bos fırsatımızda bı ıs halletmelıyız baska konuda konusulmuyor cumleler hep evlılık hazırlıklarına cıkıyor haliyle artık normal konusmalarda olmuyor unutuyoruz ıcten bı nasılsın demeyı..hayatım ne oldu su ısı naptın aradın mı tamam hadı by..askım ya bıde bu ıs vardı onu halledelım tamam by..sen hala nıye aramadın kı daha bu var daha su var sunu sunu nasıl halledıcez nasıl yapıcaz panık konusmaları :) konusmalar hep boyle gecmıyormu? :) halbukı az kaldı bırazdaha sıkarsak dısımızı ohh hersey eskısındende rahat olacak sevdıgının kollarında uyanmak..hele tatılı dusununceee..... :)

o kadar haklısın kaç gündür hayatım işin gücün nasıl bile diye sormuyorum şöyle içten şunu yapalım haftasonu şunu halledelim şunu çözelim tek olayımız bu oldu 11 mayıs gelsin de bütün bunlar geçsin sevgilimlerimizle evlerimizde olalım:21:

aynen oyle hep bı hazırlık ıcınde oldugumuzdan hep dusuncelerımızde hazırlık telasında ogun farkına varıcaz herseyın aılemızle eve donmedıgımızde :D

Ay ben bunu rüyamda gördüm. Düğünümüz oluyo bitiyo düğün annemlerle eve dönüyorum rüyaya bak yaa :D

Ay ben bunu rüyamda gördüm. Düğünümüz oluyo bitiyo düğün annemlerle eve dönüyorum rüyaya bak yaa :D

pasiflora benim tek takıldıgım sahne o biliyormusun evden çıkış falan bile değil düğünden annemler gidicek ben orda kalıcam yaaa o anı düşündükçe ağlıyorum annem bensiz mi gidicek :2:

pasiflora benim tek takıldıgım sahne o biliyormusun evden çıkış falan bile değil düğünden annemler gidicek ben orda kalıcam yaaa o anı düşündükçe ağlıyorum annem bensiz mi gidicek :2:

şöyle düşün tatlım, sevgilinle birlikte SİZİN evinize gideceksiniz. o anı bende çok kuruyorum çok zor olacak ama kendini motive etmeye çalış sakın ağlama krizine falan girme, annenlerin aklı sende kalmasın, onlarıda düşün.

şöyle düşün tatlım, sevgilinle birlikte SİZİN evinize gideceksiniz. o anı bende çok kuruyorum çok zor olacak ama kendini motive etmeye çalış sakın ağlama krizine falan girme, annenlerin aklı sende kalmasın, onlarıda düşün.

iki tarafı da düşünüyorum hem sevgilim çok üzülecek ağlarsam ama diğer türlü kendimi tutamayacağım onu da biliyorum sevgilimin kollarında uyumak var o gece işin güzel tarafı ne zormuş evlenmek arkadaş:30:

o kadar haklısın kaç gündür hayatım işin gücün nasıl bile diye sormuyorum şöyle içten şunu yapalım haftasonu şunu halledelim şunu çözelim tek olayımız bu oldu 11 mayıs gelsin de bütün bunlar geçsin sevgilimlerimizle evlerimizde olalım:21:

cok sukur 1 ay gıbı bı suremız kaldı ogunde en mutlu sekılde gecer inş :)

Kızlar geçen hafta sonu evimizi tuttuk boyanıyor şuanda ve iki odasına laminat parke yaptırıyoruz..Çok şükür ev belli oldu. Eksikler çok bitmiyor. Yetişmezse diye ödüm kopuyor.Davetiyem yok daha bu arada gelin buketim takı kurdelem ve bel kuşağım geldi. Sizler ne durumdasınız.?:16:

Kızlar geçen hafta sonu evimizi tuttuk boyanıyor şuanda ve iki odasına laminat parke yaptırıyoruz..Çok şükür ev belli oldu. Eksikler çok bitmiyor. Yetişmezse diye ödüm kopuyor.Davetiyem yok daha bu arada gelin buketim takı kurdelem ve bel kuşağım geldi. Sizler ne durumdasınız.?:16:

ohh ne güzel bazı işler bitmiş sevgilim düğün magnet ve davetiye için sipariş verdi bel kuşağı bizde takılmıyor o yüzden hiç düşünmedim bile gelin çiçeğimi canlı çiçek yaptıracağım için 1 gün öncesinde halledilecek :16:

Back