How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?:6:
Buarada ilk dans parçanıza karar verdiniz mi ben hala ikilemdeyim :44::44:

günaydın kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?:6:
Buarada ilk dans parçanıza karar verdiniz mi ben hala ikilemdeyim :44::44:

Günaydın hafta sonu avizelerimizi hallettim çok şükür iyi gidiyo :16: evet ona bende karar veremiyorum senin aklındaki şarkı nedir şekerim

Günaydın hafta sonu avizelerimizi hallettim çok şükür iyi gidiyo :16: evet ona bende karar veremiyorum senin aklındaki şarkı nedir şekerim

valla hızlı ilerliyorsun canım :)
samanyolu diye düşündük ama ben nilüfer ta uzak yollardan oda olabilir diyuorum sende secenekler nedir ?

valla hızlı ilerliyorsun canım :)
samanyolu diye düşündük ama ben nilüfer ta uzak yollardan oda olabilir diyuorum sende secenekler nedir ?

bende samanyolunu istiyordum sevgilim gülü susuz seni aşksız bırakmam da olur diyor ben emre altuğ neyleyim de olabilir diyorum sonra aklıma teomanla nilüferin söylediği sensiz olmaz geliyor kafam hep karışık benim zaten:14:

bende samanyolunu istiyordum sevgilim gülü susuz seni aşksız bırakmam da olur diyor ben emre altuğ neyleyim de olabilir diyorum sonra aklıma teomanla nilüferin söylediği sensiz olmaz geliyor kafam hep karışık benim zaten:14:

aynı benimde karıstı ama emin oldugm tek sey artık her düğünde calan sevgilim parcası olmıcak yani ondan eminim

aynı benimde karıstı ama emin oldugm tek sey artık her düğünde calan sevgilim parcası olmıcak yani ondan eminim

aynen bizde sevgilimle ferhat göçer, kutsi, ve mustafa ceceli olmıcak diye konuşmuştuk her yerde ögg geldi onlardan.

aynen yaa bedava gibi :9:
sen bize balayı dönüşü düğün maceralarını anlatıcaksın dimi o duyguyu merak ediyorum ben :)

tabii ki canım anlatmaz olur muyum dün sevgilimle alışverişteyiz düğün gününden konuşuyoruz ben dedim ki saf saf o akşam ben sende kalıcam:9: diyo he yarındası evine mi gidiceksin hala orasını evim olarak göremiyorum yaa:9:

tabii ki canım anlatmaz olur muyum dün sevgilimle alışverişteyiz düğün gününden konuşuyoruz ben dedim ki saf saf o akşam ben sende kalıcam:9: diyo he yarındası evine mi gidiceksin hala orasını evim olarak göremiyorum yaa:9:

bence zaten beraber uyumadan birkaç gün beraber kahvaltı etmeden anlamaz insan ya :)
o günleri görsek hayırlısıyla :)

bence zaten beraber uyumadan birkaç gün beraber kahvaltı etmeden anlamaz insan ya :)
o günleri görsek hayırlısıyla :)

inşallah hayırlısı ile göreceğiz gerçekten inanamıyo insan ama tuhaf oluyor :16: biz 2 gün evimizde kahvaltı edip sonra balayına gideceğiz balayımızı istiyorum en çok :9:

peki nişanlın şimdi yurtdışında mı sen oraya mı gidiceksin? ne çok soruyorum :53:

peki nişanlın şimdi yurtdışında mı sen oraya mı gidiceksin? ne çok soruyorum :53:

olsun canım konusuyurz :) evet canım oraya yerleşicem o orada yasıyor :)
biz burda düğünü yapıp memlekete gidicez orda bir düğün daha olcak bir hafta falan orda kalıcaz belki o arada antalyaya kacarız 2 günlük :)
arabayla gidiceğimiz için geze geze gidicez ön balayı gibi olcak bizim için
önce yunanistana gidicez ordan italya bir hafta falan kalırız orda şehirleri dolaşırız :)
sonra eve gidicez orda da bir düğün sonra ver elini dominik cumhuriyeti :)
ama hiç birinin tarihi belli değil vizeyi ne zaman alacagımız belli değil malesef

dominik cumhuriyetinde mi yaşıcaksınız ? olsun ne güzel geziceksin heryeri baksana

Back