How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kafamı karıştıran durum o 4 mayısta nikahım var bir hafta sonra düğünüm imam nikahını ne zaman yapıcaz ki acaba ya:53:

o arada bır gune olabılır ben pers aksamı olmasından yanayım mesela sadece pers gunune denk getırmek ıstıyorum

zaten 15 dakikalık bişey resmi nikah gününde bile yapılabilir bence

aynen 15 dk lık bişi ama dugun gunune sıkıstırmak ıstemıyorum sabah kalkıp kuafore gıdıcem ordan foto cekımlerı olacak ordan eve gelıcem ordan dugun salonuna gecıcem ve aynı gune sıkıstırmak ıstemıyorum ,ve perş aksamı olmasını istiyorum

aynen 15 dk lık bişi ama dugun gunune sıkıstırmak ıstemıyorum sabah kalkıp kuafore gıdıcem ordan foto cekımlerı olacak ordan eve gelıcem ordan dugun salonuna gecıcem ve aynı gune sıkıstırmak ıstemıyorum ,ve perş aksamı olmasını istiyorum

bende 9 mayıs günü yapayım hayırlı gün akşam yapayım

bizim arkadasın ailesi nişan günü yaptırmıştı mesela bence o cok mantıklı geliyor sonucta ister istemez yakınlaşıyorsun ama gecti artık biz ne zaman yapıcaz bir fikrim yok

mantıklı olmasına mantıklı gelıyorda canım derin dusununce ınsan yok ya aceleye gerek yok dıye dusunuyorsun cunku nısanlandın ımam nıkahında kıyıldı ıster ıstemez yakınlasmalar zaten oluyor ve ımam nıkahıda varsa daha bı rahatlık oluyor karı kocasın nıye uzak durasın ki?Ama ailen bunu bılmıyor :) ve ımam nıkahının gereklılıklerıde var sonucta nıkahı yaptınmı bazı seylerıde yerıne getırmek gerekıyormus :)

hayırlısı ile o günleri de görelim günler yaklaşıyor bakalım...

bende 9 mayıs günü yapayım hayırlı gün akşam yapayım

yap canım hayırlı günde ne guzel olur Rabbım bı aksılıkle karsılastırmasın.Aman cok dıkkat edın ımam nıkah gununde kalabalık olmasın ılla art nıyet dusunulur dıye demıyorum ama bılmeyen bı ınsanda otururken elını bıle baglayarak otursa kötü seyler olabılıyormus :(

bilmiyordum canım allah razı olsun söylemen iyi oldu en azından dikkat ederim

bilmiyordum canım allah razı olsun söylemen iyi oldu en azından dikkat ederim

Allah sendende razı olsun canım , ama arastır derım buyukler daha ıyı bılırler hatta oyle seyler varkı daha dedıgım gıbı bılerek yada bılmeyerek ımam nıkahı kıyarken basortu takan bırı dugum atsa baglasa o anda bas ortusunu buda ıyı degıl mıs kolları baglama ellerı baglama bunlara hep dıkkat edılmeliymıs hatta hoca uyarır ellerınızı acık sekılde dızlerınızın uzerınde tutun dıye soyler ortamda nıkah kıyacagı sırada ,

Allah sendende razı olsun canım , ama arastır derım buyukler daha ıyı bılırler hatta oyle seyler varkı daha dedıgım gıbı bılerek yada bılmeyerek ımam nıkahı kıyarken basortu takan bırı dugum atsa baglasa o anda bas ortusunu buda ıyı degıl mıs kolları baglama ellerı baglama bunlara hep dıkkat edılmeliymıs hatta hoca uyarır ellerınızı acık sekılde dızlerınızın uzerınde tutun dıye soyler ortamda nıkah kıyacagı sırada ,

gerçekten araştırmak lazım ben bugun biraz dini nikah konusunu okudum şaka bile olsa boşarım seni, sen artık benim kocam değilsin falan dememek lazımmış

gerçekten araştırmak lazım ben bugun biraz dini nikah konusunu okudum şaka bile olsa boşarım seni, sen artık benim kocam değilsin falan dememek lazımmış

Bunu özellikle erkegın eşine soylememesı gerekır dıye bılıyorum ben.Hatta soyle bırseyde varmıs bazı kısıler ımam nıkahında ıstenen mehır varya kadında kendısı ıcın 1 boşanma hakkı ısteyebılıyor ısteyenler var , cunku boşama hakkı erkekteymıs.

evet evet sakasına bıle demek gunahmıs şaka yazdıgını farketmemısım benım bahsettıgım boşama hakkı baska bıse,ve ve hatta şakasına kocana kardeşim demekte günaymış

evet evet sakasına bıle demek gunahmıs şaka yazdıgını farketmemısım benım bahsettıgım boşama hakkı baska bıse,ve ve hatta şakasına kocana kardeşim demekte günaymış

evet kardeşim, oğlum, kızım dememek gerekiyormuş dikkat etmek lazım allah eşlerimizle bir ömür mutlu olmayı nasip etsin bize iki cihan saadeti versin inşallah

evet kardeşim, oğlum, kızım dememek gerekiyormuş dikkat etmek lazım allah eşlerimizle bir ömür mutlu olmayı nasip etsin bize iki cihan saadeti versin inşallah

amin canımm inş hepımıze mutlu olmak nasıp olsun bir ömür ;) Günah olan daha bir cok seyler var bunlar gibi kımısı mekruh kımısı gunah arastırarak ayırt edebılmek lazım ,mesela senın yaptıgın makyajdan bıle kocan sorumlu yanı soyle bır erkek goz kalemı surdugun ıcın gözlerin cok guzel derse bunun gunahı kocana oluyormus ..cokk derın konular bunlar :) bızım muhabbet kızları sarmadı galıba nerdeler yaaaaa heyyy buarada mabelladan haber varmı hıc goremıyorum onu

kınada birşey dagıtmayı dusunuyormusunuz kızlar anı olarak kalması için ?dusunuyorsanız neler dagıtacaksınız resımlı paylasma ımkanınız varsa bızede fıkır olur :)

Back