günaydın kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?
Buarada ilk dans parçanıza karar verdiniz mi ben hala ikilemdeyim :44::44:
Günaydın hafta sonu avizelerimizi hallettim çok şükür iyi gidiyoevet ona bende karar veremiyorum senin aklındaki şarkı nedir şekerim
valla hızlı ilerliyorsun canım :)
samanyolu diye düşündük ama ben nilüfer ta uzak yollardan oda olabilir diyuorum sende secenekler nedir ?
bende samanyolunu istiyordum sevgilim gülü susuz seni aşksız bırakmam da olur diyor ben emre altuğ neyleyim de olabilir diyorum sonra aklıma teomanla nilüferin söylediği sensiz olmaz geliyor kafam hep karışık benim zaten
aynı benimde karıstı ama emin oldugm tek sey artık her düğünde calan sevgilim parcası olmıcak yani ondan eminim
aynen bizde sevgilimle ferhat göçer, kutsi, ve mustafa ceceli olmıcak diye konuşmuştuk her yerde ögg geldi onlardan.
aynen yaa bedava gibi
sen bize balayı dönüşü düğün maceralarını anlatıcaksın dimi o duyguyu merak ediyorum ben :)
tabii ki canım anlatmaz olur muyum dün sevgilimle alışverişteyiz düğün gününden konuşuyoruz ben dedim ki saf saf o akşam ben sende kalıcamdiyo he yarındası evine mi gidiceksin hala orasını evim olarak göremiyorum yaa
bence zaten beraber uyumadan birkaç gün beraber kahvaltı etmeden anlamaz insan ya :)
o günleri görsek hayırlısıyla :)
inşallah hayırlısı ile göreceğiz gerçekten inanamıyo insan ama tuhaf oluyorbiz 2 gün evimizde kahvaltı edip sonra balayına gideceğiz balayımızı istiyorum en çok
valla bizim balayı hikayesi hatta kendi evimize gitme hikayemiz o kadar karısık ki
niye ki canım siz ayarlamamışmıydınız ki yeri
peki nişanlın şimdi yurtdışında mı sen oraya mı gidiceksin? ne çok soruyorum
dominik cumhuriyetinde mi yaşıcaksınız ? olsun ne güzel geziceksin heryeri baksana
yok canım balayına oraya gidicez zaten orası kısın sıcak oluyormuş iyi olcak bizim için
peki canım siz nerde yaşıcaksınız kafam karıştı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?