• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu takımı almayı düşünüyordum ama forumdan kullanan bir arkadas memnun kalmadıgını söylemişş niketim baska arkadaslarda cok süs gibi dediler ben bayılmıştım gerci ama fikir değiştircem galiba.
Nasıl sizce ?

Eki Görüntüle 675261

zevk tabii canım ama ben pek beğenmedim fazla süslü gibi bana göre ama istiyorsan al kimseyi dinleme içinde kalmasın

bu takımı almayı düşünüyordum ama forumdan kullanan bir arkadas memnun kalmadıgını söylemişş niketim baska arkadaslarda cok süs gibi dediler ben bayılmıştım gerci ama fikir değiştircem galiba.
Nasıl sizce ?

Eki Görüntüle 675261

canım açıkçası bende beğenmedim. yemek ve yatak odası güzel. ama koltukları illa renkli istiyosan pudra alabilirsin mesela beyazla uyumu güzel oluyor.

Niyalcim benim eksiklerde şöyle;

*Halı, tül, perde
*Avizeler
*Zigon sehpa
*Kına kıyafeti (hazırdan olacağı için erteledim.)
*Gelinlik ne nişanlık ayakkabısı (cumartesi halledeceğim)
*Mutfak ve banyo ıvır zıvırları (kova, terlik vs. kalan ufak tefekler yani)

sen söyleyince aklıma geldi benim çamaşır sepetim falan yok aaa legendir falan o plastiklerin hiç biri yok ki bende:30:

tahmin ettim zaten kiracıyı gelip kovalayalım istersen:9:

Nişanlım bugün konuşcak bakalım.
Ya dedim ki hemen çıkamayacaksa camları ölçülerini alalım perdeler bari dikiledursun. Bakarız diyo bi konuşsun bakalım ne dicek adam bide ev almış çıksa ya kendi evine kardeşim.

Son düzenleme:
Nişanlım bugün konuşcak bakalım.
Ya dedim ki hemen çıkamayacaksa camları ölçülerini alalım perdeler bari dikiledursun. Bakarız diyo bi konuşsun bakalım ne dicek adam bide ev almış çıksa ya kendi evine kardeşim.

hakikatten çeksin gitsin ya evine bende hafta sonu davetiye işini halletmeye çalışacağım...

sen söyleyince aklıma geldi benim çamaşır sepetim falan yok aaa legendir falan o plastiklerin hiç biri yok ki bende:30:

Benim çoğu varda canım bazı şeyler kaldı. mandal mesela önemli bu :)
Davetiye işinide hallet biran önce canım senin daha az kaldı heyecanlandırmak istemem ama :)

Benim çoğu varda canım bazı şeyler kaldı. mandal mesela önemli bu :)
Davetiye işinide hallet biran önce canım senin daha az kaldı heyecanlandırmak istemem ama :)

mandallarımı aldım süslü süslü :9: davetiye evet benimde derdim oldu Allah kısmet ederse halledeceğim:9:

mandallarımı aldım süslü süslü :9: Davetiye evet benimde derdim oldu allah kısmet ederse halledeceğim:9:

bende iz yapmayan silikonlardan almak istiyorum, zira annemle hep kavga ederiz edve tişörtlerime yine mandal izi yapmışsın diye:)
bu arada ne iş yapıyorsun canım bende çalışıyorum, bizden başka konuyu takip edende kalmadı:)

aynen öyle oldu canım biz ikimiz sohbet ediyoruz :9: muhasebeciyim ben bu sıra işler çok yogun değil beyanname döneminde tutuşurum sen ne iş yapıyorsun

canım açıkçası bende beğenmedim. yemek ve yatak odası güzel. ama koltukları illa renkli istiyosan pudra alabilirsin mesela beyazla uyumu güzel oluyor.
rengini begendim ama kullanışlı olmayacagı için vazgecicem sanırım :)
renkli birşey mi istiyorsun canım mutlaka

renki öncelikle tercihim canım ya ne bilim ilk evim rangarenk olsun dedim

aynen öyle oldu canım biz ikimiz sohbet ediyoruz :9: Muhasebeciyim ben bu sıra işler çok yogun değil beyanname döneminde tutuşurum sen ne iş yapıyorsun

aaa meslektaşım benim :) bende muhasebeciyim. Işler yoğun değil aynen ondan ikimizden başka kimse yok burda diğer arkadaşlar yoğun sanırım.

anlıyorum seni canım tabiki tamamen zevk ve tercih meselesi.
Tabiki biraz etraftakilerin de sözüne kulak vermek gerekiyor tecrübesi olanlardan mesela.
Ama yinede hangisini beğeniyorsan onu al derim ben, çünkü dediğin gibi ilk eşyan içine sine sine olsun.

rengarenk konsept belirlediysen o doğrultuda git canım mesela ben evimi beyaz krem ve açık kahve tonlarında yaptım her yer açık renk nasıl temizlicem bilmiyorum ama:) gerçi tay tüyü tüm koltuklarım leke tutmaz dediler inşallah bakalımm:ssz:

rengarenk konsept belirlediysen o doğrultuda git canım mesela ben evimi beyaz krem ve açık kahve tonlarında yaptım her yer açık renk nasıl temizlicem bilmiyorum ama:) gerçi tay tüyü tüm koltuklarım leke tutmaz dediler inşallah bakalımm:ssz:

niyaall bizim herşeyimiz aynı sanırım canım :)
benimde mobilyalar full beyaz, salon koltuklarım siyah beyaz tay tüyü(oturma yerleri beyaz), oturma grubum kırık beyaz kenarlarında kahverengi biyeler var:)))

Back