bunlar da yatak odam ve yemek odam olcaktı ama şimdi yemek odasını da değiştirebilirim tabi.
Eki Görüntüle 675263 Eki Görüntüle 675264
Eki Görüntüle 675263 Eki Görüntüle 675264
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu takımı almayı düşünüyordum ama forumdan kullanan bir arkadas memnun kalmadıgını söylemişş niketim baska arkadaslarda cok süs gibi dediler ben bayılmıştım gerci ama fikir değiştircem galiba.
Nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 675261
zevk tabii canım ama ben pek beğenmedim fazla süslü gibi bana göre ama istiyorsan al kimseyi dinleme içinde kalmasın
hayret sen nasıl sona birşey bıraktım şekerim çoktan halletmiş olman lazımdı herşeyi
bu takımı almayı düşünüyordum ama forumdan kullanan bir arkadas memnun kalmadıgını söylemişş niketim baska arkadaslarda cok süs gibi dediler ben bayılmıştım gerci ama fikir değiştircem galiba.
Nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 675261
kuzum kiracı evden çıkmıyo ki vallahi benlik bişey değil yoksa biliyosun alimallah hallederdim çoktan :)))
tahmin ettim zaten kiracıyı gelip kovalayalım istersen
Nişanlım bugün konuşcak bakalım.
Ya dedim ki hemen çıkamayacaksa camları ölçülerini alalım perdeler bari dikiledursun. Bakarız diyo bi konuşsun bakalım ne dicek adam bide ev almış çıksa ya kendi evine kardeşim.
sen söyleyince aklıma geldi benim çamaşır sepetim falan yok aaa legendir falan o plastiklerin hiç biri yok ki bende
Benim çoğu varda canım bazı şeyler kaldı. mandal mesela önemli bu :)
Davetiye işinide hallet biran önce canım senin daha az kaldı heyecanlandırmak istemem ama :)
mandallarımı aldım süslü süslü Davetiye evet benimde derdim oldu allah kısmet ederse halledeceğim
rengini begendim ama kullanışlı olmayacagı için vazgecicem sanırım :)canım açıkçası bende beğenmedim. yemek ve yatak odası güzel. ama koltukları illa renkli istiyosan pudra alabilirsin mesela beyazla uyumu güzel oluyor.
renkli birşey mi istiyorsun canım mutlaka
aynen öyle oldu canım biz ikimiz sohbet ediyoruz Muhasebeciyim ben bu sıra işler çok yogun değil beyanname döneminde tutuşurum sen ne iş yapıyorsun
rengini begendim ama kullanışlı olmayacagı için vazgecicem sanırım :)
renki öncelikle tercihim canım ya ne bilim ilk evim rangarenk olsun dedim
rengini begendim ama kullanışlı olmayacagı için vazgecicem sanırım :)
renki öncelikle tercihim canım ya ne bilim ilk evim rangarenk olsun dedim
rengarenk konsept belirlediysen o doğrultuda git canım mesela ben evimi beyaz krem ve açık kahve tonlarında yaptım her yer açık renk nasıl temizlicem bilmiyorum ama:) gerçi tay tüyü tüm koltuklarım leke tutmaz dediler inşallah bakalımm