niyaall bizim herşeyimiz aynı sanırım canım :)
benimde mobilyalar full beyaz, salon koltuklarım siyah beyaz tay tüyü(oturma yerleri beyaz), oturma grubum kırık beyaz kenarlarında kahverengi biyeler var:)))
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar
oturma odamda vizon rengi bir koltuk var ama salonumdaki koltuklarım neredeyse beyaz kim temizlicek onları bilmiyorumAma ferah açık renk bir evim olsun istiyordum oldu
plum88 senin günleri gördükçe ben heyecanlanıyorum niyeyse 1 aydan az kalınca
aynen canım bembeyaz güvercin gibi. Ama batırmayınca çok temzilik de gerekmez dimi ama :)
şaka bi yana temiz tutarsak sıkıntı olacağını sanmıyorum ben..
inşallah hem eve hem işe yetişebiliriz...
plum88 gerçekten az kaldı sonra bizde düşücez o günlere inşallah
bu takımı almayı düşünüyordum ama forumdan kullanan bir arkadas memnun kalmadıgını söylemişş niketim baska arkadaslarda cok süs gibi dediler ben bayılmıştım gerci ama fikir değiştircem galiba.
Nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 675261
dururuuunnn ben daha hazır değilim o günlereee :)
Canım aramızda sadece 10 gün var farkındaysan
oturma odamda vizon rengi bir koltuk var ama salonumdaki koltuklarım neredeyse beyaz kim temizlicek onları bilmiyorumama ferah açık renk bir evim olsun istiyordum oldu
hepımızın az kaldı kızlar gunler su gibi gecıyor,sizede oyle oluyormu bılmıyorum heyecanlıyım evımı dusununce gıdıp gelınce fln cok heyecanlanıyorum ama genel olarak sakinim sankı hala farkında degılım bu kosusturma benım ıcın mı 1 ay sonra o evde benmı yasayacagım sevdıgımle ,herhalde ogun gelınce evett hersey benım ıcınmıs dıyecegım
Günaydın gelinlikcikler daha mutlu bir güne uyandım dün akşam sevgilim elinde davetiye ve magnetlerle kapıma dayandı ben hallediyorum artık bu konuyu sen karar veremiyorsun bir de ona takma kafanı dedi huysuz keçi dedigerçekten düğün hazırlıklarından ne sevgilimle istediğim gibi gezip eğlenebiliyorum ne de onunla hayallerimi kurabiliyorum iyice huysuz bir keçi olup çıkıyorum
Günaydın gelinlikcikler daha mutlu bir güne uyandım dün akşam sevgilim elinde davetiye ve magnetlerle kapıma dayandı ben hallediyorum artık bu konuyu sen karar veremiyorsun bir de ona takma kafanı dedi huysuz keçi dedigerçekten düğün hazırlıklarından ne sevgilimle istediğim gibi gezip eğlenebiliyorum ne de onunla hayallerimi kurabiliyorum iyice huysuz bir keçi olup çıkıyorum
Bende çok fena gerildim yine bu aralar ev meselesi falan, dün akşam sevdiceğime patladım. Biliyorum onun bi suçu yok da, aslında ortada bi suçta yok da ne biliyim gerildim iice, tartıştık falan neyse sonra tatlıya bağladıkta maç izlemeye götürdü beni aşkitom :) :) :) Erkek fatma diyo bana yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?