• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet tabii ki öyle hatıra kalır aslında bir sürü değişik şey yapmak istiyorum ama :2: ne vaktim var o kadar çalıştıgım için ne de sevgilimin ailesi bunları pek anlayacak tipte insanlar değiller ama olsun evlendikten sonra eşime şahane süprizler hazırlamayı düşünüyorum bakalım:16: seneye de evlilik yıldönümlerimizde neler yapalım diyeceğiz artık:9:

kızlar sizden fikir almak istiyorum,
yakın arkadaslarımdan biri evleniyor düğünde pastanın üzerine gelin damat koymayacgız demişler bu garibim de ankarada baya aramış bulamamış benden istedi.
İstanbulda nerede bulabilirim satan yerleri biliyor musunuz ?
internetdekilerden tam emin olamadım nedense

eminönünde kesin vardır canım bakman lazım orada yok yok biliyorsun internetten sipariş verebilirsin bir çok şey bayağı iyi şekilde geliyor.

ben ayarladım canım düğünden 2 gün sonra rixos lares lara'ya gidiyoruz inşallah balayımı dört gözle bekliyorum...:4::21: senin ne alemde?

ben ayarladım canım düğünden 2 gün sonra rixos lares lara'ya gidiyoruz inşallah balayımı dört gözle bekliyorum...:4::21: senin ne alemde?

Canım dedim ya ben tez canlıyım diye bizde rezervasyon yaptıralı 5 ay oluyo nerdeyse, nişanımızdan 1 gün önce yapmıştık.
Side Sueno Beach Otele gidiyoruz düğünümüzden 1 gün sonra, 7 gün kalcaz inşallah:))
Bende deliler gibi sabırsızlanıyorum...

Canım dedim ya ben tez canlıyım diye bizde rezervasyon yaptıralı 5 ay oluyo nerdeyse, nişanımızdan 1 gün önce yapmıştık.
Side Sueno Beach Otele gidiyoruz düğünümüzden 1 gün sonra, 7 gün kalcaz inşallah:))
Bende deliler gibi sabırsızlanıyorum...

ohh ne güzel ama sen hakikatten tez canlısın helal olsun ama ne güzel işler bitiyor sen düğün gününü bekliyorsun ben 39 gün sonra evleniyorum hala halledemediğim şeyler var :21:

25 mayıs da benin düğünüm...

mayısın olabilecek en son tarihi olduğu için bana daha var baya:)

haha hakikatten ya saat olmuş 12 ben günaydın diyorum buranın müdavimleri biz olduk zaten :21: mayıs gelincikleri işlerini hallediyorlar demek ki benim bir ton işim var araştırmam gereken ama ben yatışlardayım:9:

haha hakikatten ya saat olmuş 12 ben günaydın diyorum buranın müdavimleri biz olduk zaten :21: mayıs gelincikleri işlerini hallediyorlar demek ki benim bir ton işim var araştırmam gereken ama ben yatışlardayım:9:

Senin nelerin kaldı canım halletmen gereken belki birbirimize yardımcı olabiliriz.

Senin nelerin kaldı canım halletmen gereken belki birbirimize yardımcı olabiliriz.

sayıyorum canım
* nikah kıyafeti
* kına kıyafeti
* davetiye
* nikah şekeri
* avize
* mutfak masası
* ev için istediğim çerçeveler
ve unuttugum bir kaç şey olabilir:2:

sayıyorum canım
* nikah kıyafeti
* kına kıyafeti
* davetiye
* nikah şekeri
* avize
* mutfak masası
* ev için istediğim çerçeveler
ve unuttugum bir kaç şey olabilir:2:

ay ilahi bu kadarmıydı :)
bende bişey sandım. ben saysam sen cinnet geçirirsin :))))

mobilya konusunda sor canım yaklaşık 2 ay gezdim o iş için

bu takımı almayı düşünüyordum ama forumdan kullanan bir arkadas memnun kalmadıgını söylemişş niketim baska arkadaslarda cok süs gibi dediler ben bayılmıştım gerci ama fikir değiştircem galiba.
Nasıl sizce ?

Eki Görüntüle 675261

Back